Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ JADE HELM(*), ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ WALMART(**) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, Παγκόσμια αφύπνιση: Στρατού, καθώς και κάτω από στρατόπεδα στρατιωτικής εκπαίδευσης της FEMA και κέντρα ελέγχου του DHS. Υπάρχουν επίσης πολλές βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις κάτω από τον Καναδά.

Σχεδόν όλες αυτές οι βάσεις είναι πάνω από 2 μίλια υπόγεια και κυμαίνονται από 10 έως 30 μίλια σε διάμετρο. Πρόκειται ουσιαστικά για μεγάλες υπόγειες πόλεις που συνδέονται μεταξύ τους με τρένα υψηλής ταχύτητας maglev που φτάνουν ταχύτητες έως και 2.500 μίλια την ώρα.


Υπάρχουν πολλά αδιάσειστα στοιχεία. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω των NSA, DOD, CIA, DIA, ATF, ONI, U.S. Army, U.S. Marine Corps, FEMA και DHS έχει ξοδέψει περισσότερα από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει μια τεράστια κρυφή υποδομή για την επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση και άλλες Θρησκείες του Νέου Κόσμου τα τελευταία 40 χρόνια.

Για παράδειγμα, κάτω από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ υπάρχει μια στρατιωτική βάση Deep Underground που έχει διάμετρο πάνω από 22 μίλια και εκτείνεται σε βάθος 8 επιπέδων. Δεν είναι τυχαίο ότι η CIA μετέφερε την έδρα της εσωτερικής της μονάδας που είναι υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάνγκλεϊ στο Ντένβερ.

Η κυβέρνηση είχε εμμονή με την ιδέα της κατασκευής αυτού του αεροδρομίου, αν και ο προϋπολογισμός κατέληξε να είναι υπερβολικά φουσκωμένος. Υπήρχαν καταγγελίες για διαφθορά, συνεχείς αλλαγές κατασκευαστικών εταιρειών και μαζικές απολύσεις ομάδων μετά την κατασκευή του εργοταξίου τους, οπότε "καμία" ομάδα δεν είχε ιδέα για το τι ετοιμαζόταν για το αεροδρόμιο.

Στο εσωτερικό του θα βρείτε μασονικά σύμβολα και παράξενες εικόνες νεκρών μωρών, φλεγόμενων πόλεων και γυναικών σε φέρετρα που σχηματίζουν εκτεταμένες τοιχογραφίες. Κανένα από αυτά δεν παρουσιάζεται στην ενότητα της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα μοναδικά έργα τέχνης σε όλο το κτίριο.

Ο DIA χρησιμεύει ως κάλυμμα για τις τεράστιες υπόγειες κατασκευές που έχουν κατασκευαστεί εκεί. Υπάρχουν αναφορές για ηλεκτρονικές/μαγνητικές δονήσεις που αρρωσταίνουν ορισμένους ανθρώπους και προκαλούν πονοκεφάλους σε άλλους. Υπάρχουν αρκετά στρέμματα περιφραγμένων χώρων με συρματοπλέγματα στραμμένα προς τα μέσα, σαν να θέλουν να κρατήσουν κάποιον/κάτι μέσα, και μικρά τσιμεντένια ράφια που μοιάζουν με μίνι πύργους ψύξης υψώνονται από το πουθενά για να αερίζουν τα υπόγεια επίπεδα.

Η υπόγεια δομή έχει βάθος 88,3 τετραγωνικών μιλίων. Στην πραγματικότητα, αυτή η υπόγεια βάση αποτελείται από οκτώ πόλεις στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη. Αυτές οι βάσεις σε μέγεθος πόλης μπορούν να φιλοξενήσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, είτε πρόκειται για ελεγχόμενους από το μυαλό σκλαβωμένους στρατιώτες του παγκόσμιου στρατού της Νέας Τάξης Πραγμάτων είτε για αθώους και σκλαβωμένους κατοίκους του εδάφους από τις πόλεις της Αμερικής και του Καναδά.

Υπάρχει μια βάση στο Dulce του Νέου Μεξικού. Το Dulce είναι μια μικρή πόλη στο βόρειο Νέο Μεξικό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 7000 ποδών στην ινδιάνικη κράτηση των Jicarilla Apache. Υπάρχει μόνο ένα μεγάλο μοτέλ και μερικά καταστήματα. Δεν πρόκειται για πόλη-θέρετρο και δεν υπάρχουν ενεργές δραστηριότητες. Αλλά το Dulce έχει ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό. Το μυστικό είναι κρυμμένο βαθιά κάτω από τις βούρτσες του Mesa Arculet.

Σκοπός: έρευνα σε λειτουργίες που σχετίζονται με το μυαλό, γενετικά πειράματα, εκπαίδευση στον έλεγχο του μυαλού και τον επαναπρογραμματισμό. Υπάρχουν περισσότερες από 3.000 βιντεοκάμερες εγκατεστημένες σε όλο το συγκρότημα, οι οποίες μεταδίδουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σε σημεία υψηλής ασφάλειας (είσοδοι και έξοδοι). Υπάρχουν περισσότερες από 100 μυστικές έξοδοι μέσα και γύρω από το Dulce. Πολλές βρίσκονται κοντά στην Arculeta Mesa, άλλες νότια της λίμνης Dulce, ακόμη και ανατολικά, όπως η Lindrith. Τα βαθιά τμήματα του συγκροτήματος συνδέονται με φυσικά συστήματα σπηλαίων.

Επίπεδο 1 - Γκαράζ για τη συντήρηση του δρόμου.

Επίπεδο 2-Γκαράζ για τρένα, μικρά λεωφορεία, μηχανήματα διάνοιξης σηράγγων και συντήρηση παρμπρίζ.

Επίπεδο 3-Όλοι ζυγίζονται γυμνοί και στη συνέχεια τους δίνεται το σχήμα μιας φόρμας. Το βάρος ενός ατόμου καταγράφεται καθημερινά σε μια ηλεκτρονική κάρτα ταυτότητας. Απαιτείται ιατρική εξέταση και ακτινογραφία αν η κατάθεση είναι πάνω από τρία δολάρια.

Επίπεδο 4-ανθρώπινη έρευνα στα "παραφυσικά" πεδία-διανοητική τηλεπάθεια, έλεγχος του νου, ύπνωση, τηλεπισκόπηση, αστρικά ταξίδια.

Η τεχνολογία είναι προφανώς εδώ για να μάθετε πώς να χειρίζεστε το "βιοπλασματικό σώμα". Ανάπτυξη ενός όπλου λέιζερ που μπορεί να προκαλέσει εξ αποστάσεως εγκαύματα και δυσφορία στο στόχο. Μπορείτε να μειώσετε τον καρδιακό σας ρυθμό χρησιμοποιώντας "κύματα δέλτα" βαθύ ύπνου, να προκαλέσετε μια στατική εκκένωση και στη συνέχεια να τον επαναπρογραμματίσετε μέσω της σύνδεσης εγκεφάλου-υπολογιστή.

Το επίπεδο ασφαλείας 5 είναι αυστηρό. Ένοπλοι φρουροί περιπολούν συνεχώς, και εκτός από τις ευαίσθητες σε βάρος περιοχές, υπάρχουν σταθμοί για τη λήψη αποτυπωμάτων χεριών και ματιών. Υπάρχει μια συσκευή που επιτρέπει τη μεταφορά ατόμων.

Το επίπεδο 6 αποκαλείται ιδιωτικά "Αίθουσα των εφιαλτών". Εδώ υπάρχουν εργαστήρια γονιδίων. Πειράματα σε ψάρια, φώκιες, πτηνά και ποντίκια που έχουν αλλάξει σημαντικά από την αρχική τους μορφή.

Οι εγκαταστάσεις της Greenbrier στο White Sulphur Springs της Δυτικής Βιρτζίνια, στο πλαίσιο του Greenbriar Resort. Η εγκατάσταση της Συνέχειας της Κυβέρνησης, που σχεδιάστηκε για να στεγάσει το Κογκρέσο των ΗΠΑ από το 196 

2. με την κωδική ονομασία Casper, βρίσκεται στην επικράτεια του φημισμένου Greenbrier Resort.

Το καταφύγιο βρίσκεται κάτω από την πτέρυγα της Δυτικής Βιρτζίνια, η οποία στεγάζει μια ιατρική κλινική πλήρους εξυπηρέτησης. Η κατασκευή της εγκατάστασης, η οποία ξεκίνησε το 1959, απαίτησε 2,5 χρόνια και 50.000 τόνους σκυροδέματος. Οι τοίχοι από οπλισμένο σκυρόδεμα του καταφυγίου, το οποίο βρίσκεται 20 πόδια κάτω από το έδαφος, έχουν πάχος 2 πόδια.

Ο χώρος περιλαμβάνει ξεχωριστές αίθουσες για τη Βουλή και τη Γερουσία και μια πιο ευρύχωρη αίθουσα για κοινές συνεδριάσεις. Βρίσκονται στην "αίθουσα εκθέσεων" της πτέρυγας της Δυτικής Βιρτζίνια, όπου υπάρχουν είσοδοι αυτοκινήτων και πεζών που μπορούν να κλείσουν γρήγορα με αντιεκρηκτικές πόρτες. Δεν το κρύβουν καν, και πρόκειται για τουριστικό αξιοθέατο. Η υπόγεια αποθήκη χτίστηκε για τις ανάγκες του κρυμμένου Κογκρέσου - στην πραγματικότητα, το ξενοδοχείο είναι ακριβές αντίγραφο του Λευκού Οίκου.

Ο υπόγειος χώρος περιλαμβάνει μια αίθουσα της Γερουσίας, μια Βουλή των Αντιπροσώπων και μια τεράστια αίθουσα για κοινές συνεδριάσεις. Παρόλο που το ξενοδοχείο ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί καθημερινές περιηγήσεις στο χώρο των 112.000 τετραγωνικών μέτρων, η εγκατάσταση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι χειριστές συνεχίζουν να εργάζονται κρυφά στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Η μυστικότητα του ακινήτου το προστάτευσε τόσο από τον δημόσιο έλεγχο όσο και από την επανεκτίμηση των κανονισμών.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θα πιστέψουν ότι το αμερικανικό Ολοκαύτωμα θα συμβεί μέχρι να το δουν με τα ίδια τους τα μάτια. Μέχρι τότε, είναι απλώς άλλη μια περίεργη θεωρία συνωμοσίας με την οποία μπορούν να γελάσουν. Αλλά εδώ δεν υπάρχει λόγος να γελάμε. Όταν αυτό συμβεί, θα είναι πολύ αργά για να το σταματήσουμε.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί μυστικά στη δημιουργία ενός στρατού πιστών, πλυμένων εγκεφάλων στρατιωτών του μέλλοντος. Θα έχουν κυβερνητικά εμφυτεύματα και μικροτσίπ και θα πολεμούν σε όλο τον κόσμο, χωρίς ερωτήσεις, με πλήρη αφοσίωση, χωρίς δισταγμό ή φόβο.

Αυτοί οι στρατιώτες δημιουργήθηκαν στα Εθνικά Εργαστήρια Brookhaven BNL, στα Εθνικά Εργαστήρια Διατάξεων NOL και στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης MIT και παραδόθηκαν κρυφά στον έλεγχο και το σχεδιασμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και της NSA. Πολλοί από αυτούς τους στρατιώτες σταθμεύουν σε στρατιωτικές βάσεις του Deep Underground, όπως κάτω από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι μόνο μερικές από τις υπόγειες βάσεις.

 Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χιλιάδες από αυτές σε όλο τον κόσμο. Όλες αυτές οι πληροφορίες μελετήθηκαν και απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να συγκριθούν σωστά. Υπάρχουν πολλά δίκτυα υπογείων με μαγνητική βάση που ξεκινούν από αυτά τα συγκροτήματα και οδηγούν σε άλλες υπόγειες βάσεις. Όλοι οι στρατιώτες που εργάζονται σε αυτές τις βάσεις έχουν μικροτσίπ και βρίσκονται υπό πλήρη ψυχοτρονικό έλεγχο του νου.

Από τους αγνοούμενους "ανθρώπους των χαρτονένιων κουτιών" που το FBI τοποθέτησε σε κουτιά γάλακτος, κάποιοι μεταφέρθηκαν σε αυτές τις υπόγειες βάσεις για γενετικά πειράματα, μικροτσίπ, ψυχοτρονικό έλεγχο του νου και κυβερνητικά εμφυτεύματα για να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου ως στρατιώτες.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εξαφανίζονται κάθε χρόνο στην Αμερική. Η δημιουργία ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου φασιστικού αστυνομικού κράτους από τους Illuminati θα συμβεί, εκτός αν όλοι μας ξυπνήσουμε και δούμε τι συμβαίνει. Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχουν εκατομμύρια στρατιώτες της UNISF και της UNMNTF στην Αμερική. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Συνεργασία για την Ειρήνη", που θεσπίστηκε από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον στις αρχές του 1993, χιλιάδες στρατιωτικοί έρχονται στην Αμερική κάθε μήνα.


@DUMBSandUnderground


Translated with www.DeepL.com/Translator


Πηγη: https://t.me/SpaceForceGalacticFederation/20427


ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

(*): Οι θεωρίες συνωμοσίας Jade Helm 15 βασίστηκαν στη στρατιωτική εκπαίδευση των Ηνωμένων Πολιτειών Jade Helm 15, η οποία έλαβε χώρα σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ μεταξύ 15 Ιουλίου και 15 Σεπτεμβρίου 2015. Η άσκηση, στην οποία συμμετείχαν 1.200 άτομα προσωπικό από τέσσερις από τους πέντε κλάδους των ΗΠΑ στρατιωτικό , σχεδιάστηκε για να εκπαιδεύει στρατιώτες στις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιχειρούν σε περιβάλλοντα μάχης στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του ελιγμού μέσω αμάχων πληθυσμών. [1] Οι ανακοινώσεις αυτών των εκπαιδευτικών ασκήσεων προκάλεσαν ανησυχίες και δημιούργησαν θεωρίες συνωμοσίας ότι η άσκηση ήταν μια εχθρική στρατιωτική κατάληψη. [2]

Περισότερα: https://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Helm_15_conspiracy_theories

(**): Walmart Inc. ( w ɔː ɑːr τ / ? Πρώην Wal-Mart Stores, Inc. ) είναι μια αμερικανική πολυεθνική λιανικής εταιρεία που εκμεταλλεύεται μια αλυσίδα υπεραγορών (που ονομάζεται επίσης Supercenters), έκπτωση πολυκαταστήματα , και παντοπωλεία από το Ηνωμένες Πολιτείες, με έδρα στο Bentonville, Αρκάνσας . [9] Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Sam Walton στο κοντινό Rogers του Αρκάνσας το 1962 και ενσωματώθηκε σύμφωνα με το Γενικό Εταιρικό Νόμο του Ντέλαγουερ στις 31 Οκτωβρίου 1969. 

Περισότερα: https://en.wikipedia.org/wiki/Walmart








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters