Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Σημαντική ενημέρωση από Simon Parkes 20 Οκτωβρίου 2021

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της ενημέρωσης
Απομαγνητοφώνηση-απόδοση: Μάρη Λιώκη   
 • Στη Νέα Ζηλανδία υπάρχει έντονη παρουσία ιταλικών στρατευμάτων. Μέλη του Connecting Consciousness αναφέρουν ότι κανονικοί στρατιώτες και όχι κάποιοι που κάνουν πλάκα ή είναι ηθοποιοί, τους χτυπούν την πόρτα λέγοντάς τους ότι θα υπάρξουν εκρήξεις, πυροβολισμοί και θα ακουστούν κραυγές παιδιών και ότι δεν πρέπει να βγουν έξω από τα σπίτια τους, ούτε να πανικοβληθούν. Επίσης δεν τους προσδιορίζουν ημερομηνίες, απλά τους επισημαίνουν ότι θα τα μάθουν όταν συμβούν.
 • Πολλά ξενοδοχεία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι κλεισμένα για στρατιωτικό προσωπικό. Αυτό μεταξύ άλλων είναι μέρος των επιχειρήσεων διάσωσης παιδιών από υπόγειες στοές.
 • Δεν πρόκειται για στρατεύματα του ΝΑΤΟ αλλά για εξειδικευμένα στρατεύματα διαφόρων χωρών. 200 και επιπλέον χώρες έχουν υπογράψει τον Νόμο NESARA-GESARA και αυτά τα στρατεύματα θα μαζέψουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις αν αυτές είναι σατανικές, κακές, ανήκουν στην Cabal και το Βαθύ Κράτος και λειτουργούν ενάντια στους λαούς. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται φανερά και σε άλλες κεκαλυμμένα.
 • Οι “κακοί” χρησιμοποιούν τα lockdowns με δικαιολογία τον covid για να κάνουν άσχημα πράγματα αλλά και οι “καλοί” για να κάνουν καλά.
 • Η πτώση των social media που κυριαρχούνται όπως όλα τα media από την Cabal, ήταν μια επιχείρηση των “καλών” (αντέγραψαν όλες τις διευθύνσεις), ώστε όταν ενεργοποιηθεί το νέο σύστημα να μην χαθεί τίποτα. Η Επιχείρηση Mockingbird ήταν ένα πρόγραμμα του βαθέως κράτους για έλεγχο των media και των social media αλλά και προπαγάνδα μέσω αυτών. Από την άλλη, τα προγράμματα Odin και Starfall είναι των “καλών”. Στόχος είναι να αντικατασταθούν τα πρότυπα με μία διαφανή έκδοση που θα λειτουργεί από το διάστημα μπορεί και όχι. Εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες. Με τον όρο Space Force που συχνά ανέφερε ο πρόεδρος Τραμπ υποδηλώνεται η τεχνολογία που διαθέτει η Διαστημική Δύναμη (Space Force) η οποία συνδέει τις επικοινωνίες στη Γη με δορυφόρους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο των media του βαθέως κράτους με σκοπό αυτά να επανεκκινηθούν.
 • Πρέπει να είμαστε εν αναμονή της δεύτερης φάσης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά την οποία θα δούμε αύξηση στρατιωτικής παρουσίας ανά τον πλανήτη. Δεν θεωρώ ότι κάποιος επιδιώκει να ξεκινήσει κάποιον πόλεμο, πιστεύω ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένταση και σύγχυση γι αυτό και οι πνευματικοί άνθρωποι θα πρέπει να είναι απλά παρατηρητές χωρίς να νιώθουν φόβο.
 • Συμβαίνουν πράγματα από ανθρώπους που είναι ικανοί να τα κάνουν να συμβούν και είναι εξουσιοδοτημένοι να ενεργήσουν με αυτόν τον σκοπό. Πρόκειται για μία ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους στρατιωτικούς και μη, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολεμούν την Cabal και αντιστέκονται στο κακό. Υπάρχουν κάποιοι που ούτε καν γνωρίζουμε ποιοι είναι. Ξέρουμε όμως πως βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης .
 • Στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές χώρες, υπάρχουν άτομα όπως ο Biden. η Harris και πολλοί άλλοι που δεν ενεργούν υπέρ του λαού τους. Αυτοί θα εξαφανιστούν από το πλάνο και θα αντικατασταθούν από ανθρώπους που νοιάζονται για τη χώρα τους.
 • Σε ολόκληρο τον πλανήτη, τις τελευταίες εβδομάδες, στρατιωτικά εργαλεία έχουν αναδιανεμηθεί. Υπάρχουν δύο τύποι διαστημικών όπλων. Ο ένας είναι αυτό που ονομάζουμε Rods of God (Ράβδοι του Θεού) που είναι οπλικά συστήματα που μπορούν να στοχεύσουν από εκατοντάδες μίλια πάνω από τη Γη (διάστημα) και που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από βόμβες που μπορούν να εκραγούν στα υπόγεια καταφύγια. Ο άλλος είναι αυτό που ονομάζουμε Directed Energy Weapons (Κατευθυνόμενα Ενεργειακά όπλα) που και αυτά λειτουργούν από το διάστημα. Αναμένω ότι αυτά τα προηγμένα όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά κάποιο τρόπο για καλό σκοπό και με ελάχιστες έως μηδενικές απώλειες ζωών. Επίσης γνωρίζω ότι το βαθύ κράτος δε διαθέτει τεχνολογία ικανή να αντιμετωπίσει τα όπλα αυτά.
 • Έρχονται αλλαγές και στη Δικαιοσύνη. Το Ναυτικό Δίκαιο θα πρέπει να αντικατασταθεί με το Κοινό Δίκαιο. Επίσης αλλαγές αναμένονται τόσο στον τομέα της Υγείας όσο και της Σχολικής Εκπαίδευσης.
 • Ο δυτικός κόσμος καταδυναστεύεται επί μακρόν από την Cabal και αυτό πρέπει να τερματιστεί με στρατιωτική δράση. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που πιστεύει στη 2η τροπολογία κι οπλοφορεί νόμιμα όπως στις ΗΠΑ, να βγει στους δρόμους και να πολεμήσει επειδή πχ έγινε νοθεία στις εκλογές. Τελικά θα φτάσει να πολεμάει με την αστυνομία ή την Εθνοφρουρά. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους αναφερθήκαμε προηγουμένως, αυτοί οι στρατιωτικοί, είναι εκείνοι που πρέπει να τερματίσουν όλο αυτό που συμβαίνει. Εμείς οι απλοί άνθρωποι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να πάψουμε να πιστεύουμε τα ψεύδη τους και να προβάλουμε αντίσταση υπερασπιζόμενοι τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Αν πχ επιχειρήσει κάποιος να εισβάλει στο σπίτι μας για να επιβάλει έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό στο παιδί μας, πρέπει να αντισταθούμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της αντίστασης σε περίπτωση που παραβιαστεί το οικογενειακό μας άσυλο και του να βγει κάποιος στους δρόμους με τα όπλα. Οι “καλοί” δεν θέλουν επ’ ουδενί ο κόσμος να βρεθεί παγιδευμένος. Αυτό που επιθυμούν είναι, να μάθουμε όλοι μας ανεξαιρέτως, ενήλικες και παιδιά να λέμε όχι σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα που πάει να μας επιβληθεί.
 • Όλα όσα συμβαίνουν είναι παράνομα και κακά και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις τώρα. Αυτοί που έχουν τη δύναμη και την εξουσία πρέπει να επιταχύνουν τις εξελίξεις αυτές. Αυτό που επιθυμούμε είναι, να αρχίσουν όλα να δημοσιοποιούνται, αν πράγματι οι αρχές περνούν στη δεύτερη φάση δράσης.
 • Νιώθουμε την ανάγκη να δούμε ότι η πίστη μας στον Στρατό και στα Λευκά Καπέλα είναι δικαιολογημένη. Κι ευτυχώς έπεσαν τα social media, έπεσε και το British Telecom Mail για ένα χρονικό διάστημα. Έτσι γνωρίζουμε ότι συμβαίνει και ότι είναι αληθινό. Ότι οι “καλοί” έχουν την ικανότητα αλλά και την αποφασιστικότητα να το φέρουν εις πέρας. Πολλά βέβαια επιβάλλεται να συμβούν στο παρασκήνιο αλλά θεωρώ πως θα έχει μεγάλη αξία κάποια πράγματα να δημοσιοποιηθούν. Διότι αυτό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Θα βεβαιωθούν ότι συμβαίνουν καλά πράγματα. Επίσης θα αποτελέσει και ένα κάλεσμα αφύπνισης δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν σκυμμένο το κεφάλι και δεν έχουν ιδέα σχετικά με το τι διαδραματίζεται.
 • Συναρπαστικός μήνας ο Οκτώβριος. Ναι, ίσως ο Λευκός Οίκος λουστεί με κόκκινο φως και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με πράσινο. Αυτά τα σπουδαία κτίρια στο μέλλον θα τα βλέπουμε σε βιβλία ή ταινίες, γιατί πιθανώς δεν θα υπάρχουν πια. Και φυσικά δεν αφορά στο τι υπάρχει σε αυτά τα κτίρια αλλά κάτω από αυτά.
 • Μου ειπώθηκε ότι το Οικονομικό Σύστημα θα τεθεί σε ισχύ και ο Στρατός θα κλιμακώσει τη διαδικασία. Άλλαξαν εντελώς τον σχεδιασμό, διότι οι “κακοί” άρχισαν να μετακινούνται.
 • Τέλος θέλω να σας πω, πως πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και κυρίως απαλλαγμένοι από τον φόβο.

πηγή:

https://medium.com/@marilioki/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters