Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ

Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί οι ακόλουθες ουσίες σε αυτά τα χημικά ίχνη του αεροσκάφους:
Pseudomonas Aeruginosa - ένα βακτήριο που επιτίθεται κυρίως στο αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου
Pseudomonas fluorescens - Προκαλεί λοιμώξεις αίματος και αναπνευστικού συστήματος
Serratia marcescens - πνευμονία, εγκεφαλική φλεγμονή, φλεγμονή των καρδιακών μυών
Το Mycoplasma fermentes incognitus - τύποι παθογόνων μικροοργανισμών που φέρεται να δημιουργήθηκαν στα στρατιωτικά εργαστήρια των ΗΠΑ, και βρέθηκαν στο 45% των αμερικανών στρατιωτών που πάσχουν από το λεγόμενο σύνδρομο του γκολφ.
Στρεπτομύκητες και άλλοι τύποι μυκήτων, Μερικά είδη μαγιάς 7.
Μερικά βακτήρια που περιέχουν συγκεκριμένα ένζυμα που είναι ικανά να αλλάξουν το ανθρώπινο γονίδιο, Άλατα βαρίου Αλουμίνιο - σωματίδια με μέγεθος micron (ενδιαφέρον ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από Αλτσχάιμερ έχουν μεγαλύτερη ποσότητα αλουμινίου στον εγκέφαλο).
Διβρωμίδιο αιθυλενίου (διβρωμοαιθάνιο) C2H4Br2 - καρκινογόνο, συμπλήρωμα καυσίμου και εντομοκτόνο, μυρωδιές χλωροφόρμιου, κατάθλιψη του κεντρικού νευρικού συστήματος, πνευμονικό οίδημα και ερεθιστικές βλεννογόνες - φαίνεται να είναι η αιτία του τυπικού βήχα ("χημεία" μονοπάτια βήχας»), ο οποίος εμφανίζεται σε ανθρώπους μετά από ψεκασμό ορισμένων περιοχών.
Αφυδατωμένα ανθρώπινα ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια (ερυθροκύτταρα και λευκοκύτταρα) 12. Νήματα από ίνες (το έργο τους είναι να δώσουν την ευκαιρία να φτάσουν στη γη οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί που υπάρχουν σε αυτό το χημικό μείγμα, γιατί οι φυσιολογικές ατμοσφαιρικές συνθήκες θα τους κατέστρεφαν. Έτσι στις περιοχές ρύπανσης μπορούν να βρεθούν ινώδη νήματα παρόμοια με τους ιστούς αράχνης, που είναι πολύ τοξικά).
Οι ιοί και τα prions δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, η παρουσία τους μπορεί μόνο να υποτεθεί.

Τέλος πάντων, λίγο καιρό μετά τον ψεκασμό, πολλοί άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές αρρωσταίνουν, κατά τη διάρκεια της μελέτης, από διάφορες αναπνευστικές ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη
Όλα αυτά συνοδεύονται από αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας σε ηλικιωμένους και παιδιά Επίσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters