Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΊΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ & ΒΙΝΤΕΟ

10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΊΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Του Kevin Annett

Εκδόθηκε διάταγμα σύλληψης κατά του Πάπα Φραγκίσκου. Ανταμοιβή και Αμνηστία προσφέρθηκαν καθώς η δίκη θα ξεκινήσει

Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Βανκούβερ:

Το δικαστήριο που επέβαλε την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου το 2013 εξέδωσε διάταγμα σύλληψης και ένταλμα σύλληψης κατά του Πάπα Φραγκίσκου (Χόρχε Μπεργκόλιο) για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, μαζί με αμοιβή 10.000 δολαρίων για τη σύλληψή του.

Το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου (ICLCJ) εξέδωσε σήμερα το διάταγμα και την ανταμοιβή, μαζί με μια προσφορά αμνηστίας από τη δίωξη σε οποιονδήποτε καθολικό αξιωματούχο ή κληρικό που βοηθά στη κράτηση του Μπεργκόλιο.


Ακολουθεί αντίγραφο της εντολής και του εντάλματος.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δικαστηρίου που συνόδευε την Διάταγή του,

«Ο εισαγγελέας μας έχει στην κατοχή του τεκμηριωμένα στοιχεία και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που πιστοποιούν την προσωπική συνέργεια του Jorge Bergoglio σε βιασμό παιδιών, βασανιστήρια και εμπορία, τελετουργικές δολοφονίες, ιατρική γενοκτονία, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και γενική ευθύνη για μαζικές δολοφονίες και άλλα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από η Εκκλησία της Ρώμης … Ο Μπεργκόλιο υπόκειται σε δίωξη ως κατηγορούμενο άτομο σύμφωνα με το κοινό και το διεθνές δίκαιο, και θα διωχθεί από το Δικαστήριό μας. Προσφέρουμε ανταμοιβή και ασυλία από δίωξη σε οποιονδήποτε και ιδιαίτερα σε οποιονδήποτε από τους εκκλησιαστικούς συνεργάτες του Μπεργκόλιο που μας βοηθούν να συλλάβουμε και να τον διώξουμε».

Για πληροφορίες και συνεχή ειδήσεις αυτή την περίπτωση δείτε  www.murderbydecree.com  κάτω ITCCS ενημερώσεις.

Εκδόθηκε τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, από το Γραφείο Πληροφοριών του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινοτικού Δικαίου (Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Βανκούβερ)

Το ICLCJ είναι ένα νόμιμο δικαστήριο που ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2012, από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Εκκλησίας και Πολιτείας (ITCCS)

www.murderbydecree.com








ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters