Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η ΓΉΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

...ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΔΊΚΤΥΑ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΒΑΘΜΟΝΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΣΦΑΛΏΝ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΈΟΝ ΥΠΌ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΉΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ."

αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες που πρόκειται να δημοσιοποιήσω επιβεβαιώνουν και επιβεβαιώνουν ότι το μπλακ άουτ του Facebook, του Instagram και του Whatsaap δεν ήταν σύμπτωση,

αλλά ήταν προϊόν της άμεσης παρέμβασης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας των Κόσμων και της Γήινης Συμμαχίας, στο παγκόσμιο διαδίκτυο, για να αλλάξει τα πρωτόκολλα μετάδοσης.

Σύμφωνα με την πηγή που διαθέτω μέχρι σήμερα, το παγκόσμιο δίκτυο του Διαδικτύου βρισκόταν στα χέρια της CIA, η οποία ήταν η κύρια υπηρεσία των ΗΠΑ που συνεργαζόταν με τους Γκρίζους και τους Δράκους του Ωρίωνα για λογαριασμό της Ομάδας Majestic 12, για τη δημιουργία ενός πλανητικού συστήματος επικοινωνίας και παρακολούθησης που ήταν βαθιά προσηλωμένο στο Βαθύ Κράτος.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε αρχίσει να συνεργάζεται με τη "Γήινη Συμμαχία" - Λευκά Καπέλα και Διαστημικοί Διοικητές από τα 14 διαστημικά έθνη που συμμετείχαν στις συναντήσεις του Δία τον Ιούλιο του 2021 - για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος πλανητικής άμυνας που θα εμπόδιζε τους Γκρίζους, τους Ρεπτίλιανς και άλλες αρνητικές ομάδες να διεισδύσουν στη Γη χρησιμοποιώντας σκουληκότρυπες, πύλες και τεχνολογία διαστατικών ταξιδιών.

Προφανώς, αυτό το ενισχυμένο σύστημα ασφαλείας που παρείχε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία στη Γήινη Συμμαχία ενσωματώθηκε επίσης στο παγκόσμιο Διαδίκτυο.

Αυτό που έκαναν με την παρέμβασή τους στο παγκόσμιο Διαδίκτυο είναι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ των συστημάτων του Διαδικτύου που βρίσκονταν στα χέρια των σκοτεινών, με ένα ΝΕΟ που βρίσκεται τώρα στα χέρια της Γήινης Συμμαχίας.

Οι συχνότητες που χρησιμοποίησε η CIA στα δίκτυα του Διαδικτύου είναι χαμηλές συχνότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο και τη διανοητική χειραγώγηση, υπονομεύοντας την ελευθερία της έκφρασης.

Οι κώδικες και οι συχνότητες που ενσωματώθηκαν στα παγκόσμια συστήματα επικοινωνιών και στα δορυφορικά συστήματα της Γης, τα οποία είχαν αρχικά δημιουργηθεί από τη CIA, αναβαθμίστηκαν στις υψηλότερες συχνότητες που χρησιμοποιούνται από το Πλανητικό Αμυντικό Δίκτυο.

Αυτές οι υψηλότερες συχνότητες είναι αδύνατο να παραβιαστούν, καθιστώντας αδύνατο για τους Γκρίζους, τους Ρεπτίλιανς και τους συμμάχους τους να ελέγξουν το παγκόσμιο Διαδίκτυο.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

1. Οι διακοπές ρεύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλήθηκαν από την επανασύνδεση του παγκόσμιου Διαδικτύου με τη χρήση ασφαλών συχνοτήτων, το οποίο βρισκόταν πλέον υπό τον έλεγχο της Γήινης Συμμαχίας.

2. Είναι σημαντικό ότι οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο Facebook, το WhatsApp κ.λπ. δεν θα ελέγχονται πλέον διανοητικά μέσω των κωδικών και των συχνοτήτων που είναι ενσωματωμένες στους ελεγχόμενους από τη CIA διακομιστές που χρησιμοποιούσαν εν αγνοία τους οι εταιρείες τους.

 3. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί υπάλληλοι της πολιτικής αριστεράς, οι οποίοι εφάρμοσαν απερίσκεπτα αλγόριθμους και πολιτικές για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου χωρίς δεύτερη σκέψη, θα συνειδητοποιήσουν τώρα τις συνέπειες των πράξεών τους.

 4. Ο ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ θα καταστήσει απρόσιτο το διαδίκτυο για να το καταλάβουν οι σκοτεινοί.


ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ-

Για άλλη μια φορά, η CIA προσδιορίζεται ως η κύρια υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την υπονόμευση του παγκόσμιου Διαδικτύου, ώστε να επιτρέπει σε κώδικες και συχνότητες που μεταδίδονται από το Βαθύ Κράτος να ελέγχουν διανοητικά τον πλανήτη.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε εμφανείς διαφορές στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται το Facebook και άλλες εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης όσον αφορά τη λογοκρισία, τις ύποπτες απαγορεύσεις και άλλες κατάφωρες πρακτικές που έχουν παραγκωνίσει την ελευθερία της έκφρασης και τη μεγάλη αφύπνιση στον πλανήτη μας.



Alessia Garoni 


👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

https://t.me/c/1319832049/6975

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters