Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΙΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΚ ΙΟΥΛΕΝ

Ο πληροφοριοδότης στρατηγός Φλιν αποκαλύπτει το τρομοκρατικό δίκτυο του Γκιουλέν των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων:

- Flynn ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δημιουργούσε χρηματοδότηση και εξοπλισμό των τζιχαντιστών που αργότερα ύψωσαν τη σημαία του ISIS

- Αυτές οι δράσεις των τζιχαντιστών λάμβαναν χώρα στην Τουρκία και την Ιορδανία.

- Ο Ομπάμα με τη βοήθεια της CIA, του ΝΑΤΟ και των τζιχαντιστών φίλων του, επεδίωκαν να ανατρέψουν τον Άσαντ στη Συρία.

- Ο Φλιν μπορεί να τηγανίσει τον Μιούλερ και 4 προδότες προέδρους και να καταρρίψει την ατζέντα της ΝΤΠ μέσα στην Αμερική και τουλάχιστον τις τελευταίες 4 διοικήσεις

- Η φάρσα της Ρωσίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να στοχοποιήσει τον Φλιν, να τον διώξει από την κυβέρνηση Ομπάμα και να πιέσει το τρομοκρατικό δίκτυο Γκιουλέν να αποκαλυφθεί.

- Αυτές οι προδοτικές διοικήσεις δημιούργησαν τη χρηματοδότηση του ISIS για ένα πραξικόπημα στην Τουρκία και την ανάπτυξη του μεγαλύτερου πυρήνα υπνωτιστών τρομοκρατών στην ιστορία.

- Βόμβα: Ο Μπιλ Κλίντον ήταν αυτός που έφερε τον Γκιουλέν και το τρομοκρατικό του δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1998 ο Μπιλ έστρωσε το κόκκινο χαλί και τον έφερε εδώ με ιδιωτικό αεροπλάνο της CIA. Γνώριζε πολύ καλά ότι ο Γκιουλέν καταζητείτο στην Τουρκία και σε άλλα κράτη για τρομοκρατικές δραστηριότητες.

- Ο Γκιουλέν είχε πάνω από 200 σχολεία τσάρτερ, τα οποία χρηματοδοτούνταν από τις ΗΠΑ και πληρώνονταν με χρήματα των φόρων.

- Οι ΗΠΑ/Τζιχαντιστές μεταμορφώθηκαν σε θριαμβευτική αραβική άνοιξη, αποσταθεροποίησαν τη Μέση Ανατολή και δημιούργησαν τις ενορχηστρωμένες μεταναστευτικές κρίσεις.

- Η Χίλαρι συμμετείχε στην έναρξη της αραβικής άνοιξης ως υπουργός Εξωτερικών υπό την κυβέρνηση Ομπάμα.

- Ο Φλιν ξεσκέπασε την εμπλοκή στο τρομοκρατικό δίκτυο Γκιουλέν της κυβέρνησης Ομπόμα και εξ ορισμού του HW Bush, του G Bush, του Clinton, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του FBI, της CIA και του DOG.
Ειρήνη και αγάπη σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters