Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η Αμερικανική "απόβαση" - Στις 22 Μαρτίου το 2ο πλοίο των ΗΠΑ για φέτος στο Λιμάνι

της Κατερίνας Καλεντερίδου
Ιδιαίτερα "θερμό" θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης!
Η αμερικανική "απόβαση" συνεχίζεται με ακόμη δύο πλοία να φθάνουν στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου, στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή στον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης, βρίσκονται όλα τα μέσα της 101ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Airborne Division), που επέστρεψαν από την κεντρική Ευρώπη, όπου λαμβάνει χώρα η επιχείρηση Antlantic Resolve, μεταξύ των οποίων και 41 ελικόπτερα και τροχοφόρο υλικό.

Τα παραπάνω, (πλην των ελικοπτέρων) αναμένεται τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, να αναχωρήσουν από τον Λιμένα, μέσω του πλοίου "Οcean Glory", το οποίο θα ρίξει "άγκυρα" προκειμένου να μεταφέρει, όλα τα μέσα (τροχοφόρο υλικό, κοντέινερς) , πλην των 41 ελικοπτέρων. 

Το "Οcean Glory" είναι ένα General Cargo που χτίστηκε το 2015 ( πριν από 6 χρόνια ) και ταξιδεύει υπό τη σημαία των ΗΠΑ .

Η χωρητικότητά του είναι 19410 τόνους DWT και το τρέχον ρεύμα τoυ είναι 7,8 μέτρα. Το συνολικό μήκος του (LOA) είναι 170,88 μέτρα και το πλάτος του είναι 25,28 μέτρα.

Παράλληλα, τις πρώτες μέρες του Μαϊου 2021, αναμένεται η έλευση του "Green Ridge".

Το "Green Ridge" είναι ένας μεταφορέας οχημάτων που χτίστηκε το 1998 ( πριν από 23 χρόνια ) και πλέει κάτω από τη σημαία των ΗΠΑ .

Η χωρητικότητα του είναι 21523 τόνους DWT και το τρέχον ρεύμα του είναι 8,2 μέτρα. Το συνολικό μήκος του (LOA) είναι 199,94 μέτρα και το πλάτος του είναι 32,2 μέτρα.

Το πλοίο, πρόκειται να φορτώσει τα 41 ελικόπτερα, η εκφόρτωση των οποίων θα διαρκέσει 2 μέρες.

Την ίδια, ώρα, πυρετώδεις είναι προετοιμασίες από την πλευρά της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, τόσο για την έλευση των εν λόγω πλοίων, αλλά και γενικότερα για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ,, είχε συνάντηση με τον Στρατιωτικό Ακόλουθο των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Συνταγματάρχη Robert Reed Anderson στις εγκαταστάσεις του ΟΛΑ και πολύωρη σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων της 12ης Μεραρχίας Έβρου.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε διμερή ζητήματα, την υποστήριξη του λιμένα στις συμμαχικές και αμερικανικές δυνάμεις, την αύξηση του σχετικού μεταφορικού έργου, την ενίσχυση των υποδομών πρόσβασης στην Ευρώπη καθώς και τις εναλλακτικές στο ζήτημα των καυσίμων του αεροδρομίου.







https://pameevro.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters