Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Διαρροή ηχητικού αποκαλύπτει ότι οι Χειριστές Dominion εκπαιδεύονται για να αλλάξουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Ένα βίντεο περίπου διάρκειας μίας ώρας από το Dominion Voting Systems διέρρευσε στο κοινό την άλλη μέρα, αποκαλύπτοντας ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας εκπαιδεύτηκαν στον τρόπο αλλαγής των εκλογικών αποτελεσμάτων υπέρ του Joe Biden.

Η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας παρείχε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να συνδέσετε τον εξοπλισμό καταμέτρησης ψήφων Dominion στο Διαδίκτυο, κάτι που αρχικά αρνήθηκε αλλά  αργότερα επαληθεύτηκε ότι συνέβη την Ημέρα των Εκλογών - κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου.

Ο ήχος αποκαλύπτει ότι οι μέθοδοι αναφοράς των ψηφοφοριών ποικίλλουν από δήμο σε δήμο, Wayne County, Mich. (Ντιτρόιτ), αποτελώντας έναν από τους τομείς όπου οι μηχανές Dominion επικοινωνούσαν με τη Φρανκφούρτη και αλλού κατά τη διαδικασία καταμέτρησης.

Στο Ντιτρόιτ, υπήρχαν 684 μόντεμ που υπήρχαν σε ιστότοπους ψηφοφορίας μαζί με μια «λειτουργική μονάδα ακρόασης» με έναν αποκλειστικό διακομιστή με κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο TCP / IP για σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τόσο οι πίνακες όσο και ο "διαχειριστής μεταφοράς αποτελεσμάτων" ρυθμίστηκαν να επικοινωνούν με την "αποθήκη" του ImageCast Listener Server.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, την οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, μιλήστε για αυτήν την αποθήκη και για τους υπαλλήλους που αναφέρθηκαν πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ήταν στελεχωμένο με προσωπικό με έδρα το Τέξας. Άλλοι υπάλληλοι το ανέφεραν επίσης ως «αποθήκη του Σικάγου», παρόλο που βρισκόταν στο Ντιτρόιτ.

Ειδικοί «rover» ήταν επίσης παρόντες για την παροχή ανταλλακτικών υλικού (ICP), παρόλο που ενθαρρύνθηκαν να το κάνουν διακριτικά, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε «κακή αντίληψη» σχετικά με το τι έκαναν και γιατί ήταν εκεί.

Γιατί ειπώθηκε στους υπαλλήλους της Dominion να αποσυνδέσουν τα μόντεμ και να συμμετάσχουν σε άλλη ακατάλληλη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των εκλογών;

Στο σήμα 24:49 στο παραπάνω βίντεο, θα ακούσετε τους υπαλλήλους να μιλούν για την επαναφορά των μετρήσεων του πίνακα ελέγχου ICP (ImageCast P). Συζητούν περαιτέρω για να βεβαιωθούν ότι οι «ακροατές» επαναφέρονται στην αρχή της ημέρας αφού οι δοκιμαστές διασκεδάσουν με τους πίνακες δοκιμών για να βεβαιωθούν ότι οι μηχανές μετρούν σωστά τις ψήφους.

Στο σήμα 26:56, υπάρχει επίσης λόγος για το πώς θα γίνονται μεταδόσεις κατά τη διάρκεια της μέσης ημέρας, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί. Ακούγεται μια από τις γυναίκες να συζητά για το πώς θα αποσυνδεθεί ένα μόντεμ, το οποίο επίσης δεν πρέπει να συμβεί - όχι σε ελεύθερες και δίκαιες εκλογές.

Η ηχογράφηση είναι αρκετά μεγάλη, αλλά αξίζει τον κόπο σας αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς σχεδιάστηκε το σχέδιο παιχνιδιού πριν από τις εκλογές για να εξασφαλίσετε την κλοπή για τον Joe Biden.

Όλα αυτά θα εξηγούσαν γιατί το συμβούλιο Canvassers της κομητείας Wayne έσπευσε να βεβαιώσει τα αποτελέσματα των εκλογών του, παρόλο που υπήρχαν ακόμη πολλές καθυστερημένες ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της διαδικασίας.

Πολλοί που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των εκλογών παρατήρησαν κάθε είδους ανωμαλίες και παρατυπίες που δεν αντιμετωπίστηκαν ποτέ. Πολλά από αυτά συσχετίστηκαν με τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την κλήση του Dominion.

Τα βιβλία δημοσκοπήσεων άλλαξαν, οι αριθμοί ψηφοφορίας ήταν στρεβλωμένοι και τα μηχανήματα επικοινωνούσαν κρυφά με τρίτα μέρη - μια τέλεια συνταγή για τις εκλογές που όλοι παρακολουθήσαμε.

Όπου πηγαίνουν όλα από εδώ, πρέπει να δούμε, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ρόλο μας για να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις. Παρά τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα πράγματα, οι εκλογές απέχουν πολύ, και θα μπορούσαν να συμβούν πολλά μέσα στις επόμενες ημέρες που μπορεί να σοκάρουν το έθνος.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τις εκλογικές απάτες στις εκλογές του 2020 μπορείτε να βρείτε στο Trump.news .

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις προσπάθειες του δικηγόρου Σίντνεϊ Πάουελ να αποτρέψει την Μπάιντεν από το να κλέψει τις εκλογές, μεταβαίνοντας στον ιστότοπό της Υπεράσπιση της Δημοκρατίας .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Populist.press

NaturalNews.com

NaturalNews.com

DefendingTheRepublic.org


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗhttps://www.naturalnews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters