Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Στραγγίζετε το μονοπάτι για το NESARA. Αξιοσημείωτες θέσεις στην πυρά

Ο Πρόεδρος Τραμπ αδειάζει το δρόμο για τη δικαιοσύνη και το μεγαλείο; Πρόσφατοι τερματισμοί / παραιτήσεις:

Christopher Krebs διευθυντής της CISA - Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και υποδομή στο DHS - Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του ότι οι εκλογές ήταν στημένες.
Jay Clayton Πρόεδρος της SEC - US Securities and Exchange Commission. Κατά καιρούς επικρίθηκε ως πολύ απαλός στη Wall Street.

Ο Γραμματέας Άμυνας του Mark Esper τερματίστηκε από τον Πρόεδρο Trump.
Richard Pilger Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ...
Ένας αξιωματούχος της διοίκησης είπε ότι οι διευθυντές του FBI και της CIA θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι.

Πηγές: www.resignation.info 

 

Ο Θεός κερδίζει. Θα είναι Βιβλική! 

Το πιο σημαντικό μήνυμα από το POTUS!
Είναι μια ανακοίνωση της Μεγάλης Αφύπνισης; Αυτό είναι το στρατό Storm που απομακρύνεται;
Η ομιλία του έχει τόσες πολλές συμβουλές και αναφορές GESARA.
Θα είναι Βιβλική!
Ο Θεός κερδίζει. Πάντα.
Μην φοβάστε τις ταραχές και τις λεηλασίες.
Ο Τραμπ δεσμεύεται να κινητοποιήσει ομοσπονδιακούς πόρους για να απευθυνθεί στο έθνος, κάνει ένα εκπληκτικό ταξίδι στην εκκλησία που έπληξε.
Πηγή: foxnews.com

 

Fed δοκιμή FooWire blockchain με Hyperledger

Το ομοσπονδιακό αποθεματικό της FedWire διέθεσε λεπτομερώς το πείραμα κατανεμημένου καθολικού FooWire που σχεδιάστηκε για να ελέγξει εάν η τεχνολογία είναι κατάλληλη για την εφαρμογή πληρωμών.
Η ομάδα δημιούργησε το σύστημα χρησιμοποιώντας το Hyperledger Fabric, μια δημοφιλή πλατφόρμα DLT, επειδή πληρούσε γενικά τις απαιτήσεις σχεδιασμού της ομάδας ενός κλειστού δικτύου, ώριμης τεχνολογίας και επιχειρηματικής ετοιμότητας. Το πείραμα υπογράμμισε τις δυνατότητες του DLT για ορισμένες χρήσεις πληρωμής, τη γρήγορη ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να εφαρμοστεί ένα σύστημα, τη δυνητική απλότητα των έξυπνων συμβάσεων και το εύρος των λειτουργιών που προσφέρονται από τέτοιες πλατφόρμες. Τόνισε περαιτέρω την ανάγκη για περισσότερο πειραματισμό για την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων για ευρεία υιοθέτηση και χρήση οποιασδήποτε πλατφόρμας DLT για πληρωμές.
Πηγή: www.federationreserve.gov

 

Το τεράστιο NESARA ορκίζεται σε tweets Trumps

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει tweets στις 05 Οκτωβρίου 2020:
ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟ ΦΟΡΟΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ.
ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ & ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ (ΦΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).
PRO ΖΩΗ!
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Πηγές: twitter.com , www.foxbusiness.com

 

ΔΝΤ, ετήσιες συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας για την οικονομική ανάπτυξη

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα θα πραγματοποιήσουν τις ετήσιες συναντήσεις τους, και οι δύο καλούν την Ομάδα των 20 μεγαλύτερων οικονομιών να παρατείνει το πάγωμα των πληρωμών χρέους από τα φτωχότερα έθνη του κόσμου που πρόκειται να λήξει στο τέλος του έτους.
Οι ετήσιες συνεδριάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (WBG) πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12, και θα παραμείνουν σε σύνοδο έως τις 18 Οκτωβρίου. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσα σε άνευ προηγουμένου συνθήκες λόγω της επιδημίας COVID-19 και του σοβαρού αντίκτυπου που είχε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι συναντήσεις έχουν σχεδιαστεί για να συγκεντρώνουν κεντρικούς τραπεζίτες, υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, στελέχη του ιδιωτικού τομέα, εκπροσώπους από οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ακαδημαϊκούς για να συζητήσουν θέματα παγκόσμιας ανησυχίας, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας οικονομικής προοπτικής, της εξάλειψης της φτώχειας, της οικονομικής ανάπτυξης και της αποτελεσματικότητας της βοήθειας .
Το ΔΝΤ θα επανεκτιμήσει τα Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (SDR) - το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που περιμένει στα φτερά.
Πηγές: www.bloomberg.com , ahram.org.eg , gesara.news

 

Goya Buy-Cott

Συγκεκριμένα, οι αριστεροί ζήτησαν μποϊκοτάζ για τη μάρκα προϊόντων Goya, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλός της επαίνεσε δημόσια τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αντ 'αυτού, οι συντηρητικοί πήραν τα πράγματα στα χέρια τους και σύμφωνα με πληροφορίες αγοράζουν περισσότερα προϊόντα Goya από ό,τι συνήθως θα έδειχναν υποστήριξη για την εταιρεία, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Πρόεδρο. Ονομάζεται "Buy-Cott".
Πηγή: www.zerohedge.com

 

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: https://gesara.news

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters