Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η Amy coney barret που ο τραμπ έχει ορκίσει δικαστίνα είναι η νεκρή κόρη του τζο μπαιντεν;;;;;;;

Έψαξα πάρα πολύ για να μπορέσω να σας το αναλύσω γιατί πληροφορίες πολλές δεν υπάρχουν. Παρακάτω ακολουθεί η ερευνά μου.!!

Σύμφωνα με τους Q η Amy coney barret είναι η νεκρή κόρη του τζο μπαιντεν.
Η θεωρία αυτή Φαίνεται να βασίζεται στο γεγονός ότι η Amy Coney Barret η οποία είναι 48 χρόνων, έχει γεννηθεί την ίδια χρονολογία που πέθανε η πρώτη κόρη του Biden, Naomi της οποίας το ψευδώνυμο ήταν "Amy".

Όμως υπάρχουν πολύ περισσότερες ενδείξεις πέρα απ τις συγκυρίες και στην ομοιότητα με τον μπαιντεν και τα αδέρφια της, καθώς και με τη νεκρή μάνα της. (φημολογείται ότι μπορεί να ζει κι αυτή, θα δείξει).

Το κορίτσι όταν πέθανε, στο φορτηγό που επέβαινε υπήρχαν σπαδικες καλαμποκιού (corn-cobs) και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Έχουμε πει ότι ο πρόεδρος Trump μιλάει με κωδικούς σωστά; Στις 24 Νοεμβρίου κι αφού ο τραμπ έχει ορκίσει δικαστίνα την Amy Coney Barret, τηρώντας τη παράδοση των ευχαριστιών, ο πρόεδρος τραμπ "συγχωρεί" μια γαλοπούλα μπροστά στο λευκό οίκο δίνοντας της το δικαίωμα να ζήσει, την οποία ονόμασε "corn"(καλαμπόκι).

Η γαλοπούλα, θα ζήσει σε μια φάρμα που ονόμασε "cob". Κωδικός για τους CLINTON, OBAMA, BIDEN, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για προδοσία. Έχουμε πει ότι οι κλώνοι παίζουν το ρόλο τους για τη ταινία, ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο.

Παρεπιπτόντως με το απαίσιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη νέα Υόρκη μήπως ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα;
Ο Τζο μπαιντεν όταν πέθαναν η γυναίκα και η Ναόμι το 1972 απέφευγε να πει πολλά και κατηγόρησε τον οδηγό του φορτηγού ότι οδηγούσε μεθυσμένος, κάτι το οποίο δεν έγινε σαφές από πολλούς ανθρώπους.

Αυτό έγινε 2 βδομάδες μόλις αφού μπήκε για πρώτη φορά στο κογκρέσο. Άραγε να είχε δει κάτι η γυναίκα του και να ήθελε να ξεφύγει; το μόνο σίγουρο είναι ότι στις τάξεις των Q τα πιστεύω οργιάζουν με την Amy Coney Barret να φαίνεται να έζησε η να σκηνοθετήθηκε ακόμη και ο θάνατος τους προκειμένου να μπει στη προστασία μαρτύρων, και σήμερα να προσπαθεί να εκδικηθεί το πατέρα της απονέμοντας δικαιοσύνη.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες της Amy με την οικογένεια Biden, κάντε τη σύγκριση σας και θυμηθείτε ότι τίποτα μα τίποτα πλέον δεν είναι σύμπτωση.
Για τον τραμπ η Amy ειναι ένα "μεγάλο όπλο" , όπως είχε τουϊτάρει και με τη φωτογραφία της στο τουιτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters