Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ghislane Maxwell, Epstein και Joe Biden: Ιδιωτικά νησιά, Μυστικές θύρες και υποβρύχιο. (Μετάφραση με google)

Πρώτον, ορισμένα γεγονότα σχετικά με πρόσφατα συληφθησα, Ghislane Maxwell
* απόφοιτος του  #OxfordUniversity
* τόσο στο CFR όσο και στον UN
* έχει άδεια πιλότου υποβρυχίου
* κατέχει ένα σκάφος, το όνομα «Plan B»
* κατέχει ένα υποβρύχιο
* κατέχει μια εταιρεία υποβρυχίων που ονομάζεται # ΤέρραΜαρ
Η εταιρεία της, #TerraMar , χρηματοδοτούμενη από το #ClintonFoundation και το #Epstein βασίστηκε στο αρχοντικό της Νέας Υόρκης του Epstein.
Ο Epstein, όπως γνωρίζουμε ιδιόκτητα Little St. James Island, και γνωρίζουμε τοπικά ως #PaedophileIsland , #PedophileIsland , #OrgyIsland .
Μόνο 500 μέτρα μακριά, είναι το γειτονικό νησί Great St. James, (που αγοράστηκε επίσης από τον Epstein) κάποτε δημοφιλές στους ντόπιους και τους τουρίστες κυρίως για το κύριο αξιοθέατο του, το Christmas Cove, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να κάνουν παρέα και να παραγγείλουν «πίτσα» που θα παραδόθηκε με πλοίο .
Σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκεται το St. Thomas, οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ, είναι το λιμάνι του Redhook, στο οποίο ο Epstein ήταν μισός ιδιοκτήτης, μαζί με τον κυβερνήτη του St Thomas.

Ως μισός ιδιοκτήτης του λιμανιού του Red Hook, ο Jefferey Epstein μπορούσε να παρακάμψει όλες τις τελωνειακές αρχές επιβολής του νόμου και να μετακομίσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ.
Και, ακριβώς νότια του St Thomas βρίσκεται το Water Island, το οποίο ανήκει στον Joe Biden.
Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα μέρη;

Όλα διαθέτουν υποβρύχιες εγκαταστάσεις για ελλιμενισμό υποβρυχίων.
Λοιπόν, για ποιο λόγο θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν αυτά τα υποβρύχια λιμάνια οι Jeffrey Epstein, Ghislane Maxwell, Joe Biden και οικογένεια;

Θα μπορούσε να είναι το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, χρημάτων ή παιδιών;
Γνωρίζουμε ήδη ότι το #Epstein συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην εμπορία ανηλίκων και τα χρησιμοποιεί για να εκβιάσει διασημότητες, πολιτικούς και πλούσιους.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Epstein κατείχε το Zorro Ranch στο Νέο Μεξικό, το οποίο συνδέθηκε επίσης με το σεξ.
Αλλά αυτό που πολλοί έχουν παραβλέψει, είναι ότι το Zorro Ranch τυχαίνει να βρίσκεται λιγότερο από 20 μίλια μακριά από πολλά κορυφαία μυστικά κυβερνητικά όπλα και πυρηνικές εγκαταστάσεις έρευνας και δοκιμών, εργαστήρια και άλλες εγκαταστάσεις που στεγάζουν κυβερνητικά / κρατικά μυστικά.
Τώρα ξεδιπλώνεται η ιστορία.

Ποιος άλλος ξέρουμε ότι συμμετείχε σε πυρηνικά υλικά; Το δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών (Χίλαρι Κλίντον και Χούμα Αμπεντίν).

Αυτό αφορά πολύ περισσότερο τα ναρκωτικά, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή την εμπορία παιδιών σεξ.
Τώρα μιλούσαμε για τη δυνατότητα να μην αντιμετωπίζουμε μόνο ναρκωτικά, χρήματα ή ανθρώπους, αλλά κρατικά μυστικά, όπλα και ουράνιο (πυρηνικά όπλα).

Ποια μέρη θα ενδιαφέρονται να λάβουν μυστικά, τεχνολογία και πόρους όπλων στις ΗΠΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters