Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Σφραγισμένο φέρετρο. Δεν αφήνουν να δει την μητέρα της . Video


Σφραγισμένο φέρετρο.
Δεν αφήνουν να δει την μητέρα της.
Καταστάσεις τρόμου ζει ο κόσμος στην καθημερινότητά του λόγω της ψεύτικης πανδημίας του Κορωναϊού.
Όσοι χάνουν τις ζωές τους στα νοσοκομεία από άλλες σοβαρές αιτίες, χρόνιες παθήσεις και άλλα, τους καταγράφουν ως θανάτους από κορωναϊό.

Τι συμβαίνει άραγε ;

Αμέσως βγήκανε όλοι αυτοί να πούνε ότι γράφουμε ψέματα και ότι πάμε να παραπλανήσουμε τον κόσμο.
Δείτε στο παρακάτω video, την μαρτυρία μια κυρίας, που αφορά την απεβιώσα μητέρα της, σε γνωστό κανάλι της Κύπρου, να καταγγέλλει, το ότι δεν αφήνουν να την «χαιρετίσει».
Ενώ και μετά από τρία τεστ για κορωναϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά, η μητέρα της απεβίωσε, από άλλη αιτία, οι «γιατροί», καταγράψαν τον θάνατό της, ως θάνατο από κορωναϊό, αλλά και ακολουθώντας το «πρωτόκολλο» όπως λέει τους νοσοκομείου, βάλαν τον σορό της σε κλειστό μεταλλικό φέρετρο.


Φυσικά κανείς δεν είναι σίγουρος αν το φέρετρο έχει μέσα άμμο ή ξύλα, αν είναι άδειο ή αν έχει όντως την μητέρα της καταγγέλλουσας.

Γιατί άραγε σφραγίζουν τους νεκρούς ;

Αντί να κρίνεται αρνητικά τις πληροφορίες μας , λέγοντας ότι γράφουμε ψευδείς ειδήσεις, καλό θα είναι να αναρωτηθείτε τι γίνεται στα νοσοκομεία και τι προσπαθούν να κάνουν.
Να ερευνήσετε και να μάθετε. Να φυλάξετε τους ηλικιωμένους και τα παιδιά σας.
Μεγάλη προσοχή. Έχουν στήσει μια παγίδα, με πρόσχημα τον Κορωναϊό Covid-19.
Εμείς σας είπαμε ότι μας κυβερνάνε προδότες, αιμοδιψείς. Δεν είναι άνθρωποι.
Ποτέ δεν σφραγίστηκε νεκρός, σε καμία περίπτωση και από κανένα αίτιο θανάτου.
Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters