Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με παράνομο φορτίο για την Λιβύη πέρασαν ανενόχλητα μέσα από το ελληνικό FΙR (φώτο)

Νέες πτήσεις με όπλα και πυρομαχικά από τη Τουρκία στην Λιβύη, μέσα από το ελληνικό FIR, χωρίς η Αθήνα να κάνει το παραμικρό για να εμποδίσει την παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, μια παραβίαση που πλήττει καίρια τα εθνικά συμφέροντα, καθώς ενισχύει το φιλότουρκο καθεστώς της Τρίπολης και πάνω απ’όλα κρατά εν ισχύ την τουρκολιβυκή συμφωνία για την ΑΟΖ.

Μία συμφωνία που μπορεί να εξελιχθεί σε «μήτρα δεινών» για ότι έρχεται στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Οι τρεις πτήσεις απογειώθηκαν από Κωνσταντινούπολη, με προορισμό την Τρίπολη και τη Μισράτα, που ελέγχονται από τις δυνάμεις του Σαράζ.
Η πλευρά του Χαφτάρ αναφέρει ότι μεταφέρονται νέοι μισθοφόροι, μετά τις απώλειες που υπέστησαν οι δυνάμεις τους τις τελευταίες ημέρες, σε διάφορα μέτωπα στην Τρίπολη και τη Μισράτα.
Οι άλλες δύο πτήσεις ήταν από αεροσκάφη της συριακής Al-Sham Wings.
Υπενθυμιζεται ότι η πώληση ή γενικότερα ο εφοδιασμός με όπλα και πυρομαχικά των εμπολέμων στην Λιβύη είναι παράνομος με απόφαση του ΟΗΕ. Η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα εντός του FIR της να αναχαιτίσει τα αεροσκάφη ή ακόμα καλύτερα να τα αναγκάσει σε προσγείωση, αλλά η Αθήνα αρνείται να κάνει τέτοιες κινήσεις. Γιατί;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters