Τρίτη 12 Μαΐου 2020

BOMBA – OMOΛΟΓΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ: Το 82% των χρημάτων το δώσαμε σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς -Ο εισαγγελέας στη Μυτιλήνη ερευνά 25.000 πιστοποιητικά ευαλωτότητας ….


BOMBA - OMOΛΟΓΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ: Το 82% των χρημάτων το δώσαμε σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς -Ο εισαγγελέας στη Μυτιλήνη ερευνά 25.000 πιστοποιητικά ευαλωτότητας ....
Ευρωπαϊκά κονδύλια €1,3 δισ. για το προσφυγικό σε ΜΚΟ την περίοδο 2015-19… αυτή ήταν η μεγάλη αποκάλυψη – παραδοχή του κου Μηταράκη .
Τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για το μεταναστευτικό που ψηφίστηκε την Παρασκευή στην Βουλή, ανέλυσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ Νότης Μηταράκης, στο ραδιόφωνο του “Πρώτου Προγράμματος”.
Όπως ανέφερε ο υπουργός, βασικοί στόχοι, είναι η μείωση των αφίξεων, η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου  και η αποσυμφόρηση των νησιών.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη διαχείριση των δομών από τις ΜΚΟ, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απάντησε πως “από τα κονδύλια που πήραμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία χρόνια το 82% το δώσαμε σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς οι οποίοι ουσιαστικά διαχειρίστηκαν εν είδει “ιδιωτικοποίησης” το μεταναστευτικό. Οι δομές που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα όλες είναι υπό τον έλεγχο ΜΚΟ ή διεθνών οργανισμών και τώρα με τον ορισμό διοίκησης περνάνε στον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου το οποίο το θεωρώ αρκετά σημαντικό για την πιο εύρυθμη λειτουργία τους”. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κ. Μηταράκης μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι τοποθετήσεις των νέων διοικητών των δομών.
Ο έλεγχος των ΜΙΚΟ επιτυγχάνεται και με την σύσταση του ηλεκτρονικού μητρώου. Όπως τόνισε ο Υπουργός, κ Νότης Μηταράκης το “ηλεκτρονικό μητρώο και οργανώσεων και προσώπων, των προσώπων που είναι στο πεδίο όχι τα μέλη που συμμετέχουν κοινωνικά, τα μέλη που ενεργοποιούνται στο πεδίο. Γιατί θέλουμε να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα στις δομές. Και από εκεί και πέρα και με τη λειτουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών στα νησιά αλλά και το αντίστοιχο θα κάνουμε και στην ηπειρωτική Ελλάδα, οποιοσδήποτε μπαίνει στην δομή πρέπει να έχει ταυτότητα, ειδική ταυτότητα του Υπουργείου είτε είναι εργαζόμενος, είτε είναι ΜΚΟ, είτε είναι κάποιος εθελοντής, είτε είναι μετανάστης που διαμένει στη δομή η είσοδος σε όλες τις δομές θα γίνεται πλέον με ηλεκτρονική κάρτα” κατέληξε ο Υπουργός….
Eπίσης ο εισαγγελέας έρευνα πως εκδόθηκαν στη Μυτιλήνη την περίοδο 2016- 2019 πάνω από 25.000 πιστοποιητικά ευαλωτότητας, ώστε αυτοί οι μετανάστες και να φύγουν κατά προτεραιότητα από τα νησιά και να αποφύγουν τυχόν απέλαση τους στην περίπτωση που δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας
Τώρα τι να πούμε; ότι μία χώρα που εκχωρεί τετοιες εξουσίες (και πόρους) σε ανεξέλεγκτες ΜΚΟ…. καταλαβαίνετε πόσο μπάχαλο ήταν το ελληνικό κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters