Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ELON MUSK: Με Το Τσιπάκι Θα Γίνετε Θεοί. Δεν Θα Χρειάζεται Καν Να Μιλάτε

του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Από συνέντευξη τμήμα της οποίας είχα δώσει, σας δίνω ακόμη ένα κομμάτι στο οποίο λέγεται ότι “αν γίνεις θεός με το τσιπ, μετά δεν θα θέλεις να ξαναγίνεις χαζός όπως ήσουν”.

Εκείνο που επίσης τονίζεται είναι το ότι θα είναι δυνατόν να προωθηθεί περισσότερο κάθε διδασκαλία και επιστήμη, αφού θα είναι δυνατόν να μεταφερθούν έννοιες, από άνθρωπο σε άνθρωπο, που δεν είναι δυνατόν να ειπωθούν με λόγια,

παρά μόνο να γραφούν με μαθηματικά σύμβολα, όπως έχω πει σε εκπομπές μου, αφού η ισχυρότερη γλώσσα στον κόσμο είναι τα μαθηματικά και η δεύτερη ισχυρότερη η ελληνική.

Η γλώσσα όμως της απ΄ευθείας επαφής, που θα προσφέρει το τσιπ στον εγκέφαλο θα είναι κατά πολύ ισχυρότερη και της γλώσσας των μαθηματικών.

Όπως είχα γράψει κάποτε, θα μας δοθεί η δυνατότητα να γίνουμε πιο έξυπνοι, πιο γρήγοροι, πιο όμορφοι, να ζούμε για πάντα, αλλά όλα σε ένα εικονικό κόσμο. Θα μας δοθεί δηλαδή σταδιακά η δυνατότητα, να ζούμε ο καθένας και η κάθε μία, σε ένα κόσμο στον οποίο θα ρυθμίζουμε τα πάντα από μόνοι μας. Ένα κόσμο στον οποίο ο καθ΄ένας θα είναι θεός.

Το θέμα είναι αν όλα αυτά που λέει ο ELON MUSK θα γίνουν.

Προσέξτε παρακαλώ, δεν λέω αν είναι δυνατόν να γίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά ΑΝ θα γίνουν, γιατί ο ELON MUSK ίσως απλά θέλει να ξεσηκώσει τους ευφάνταστους και τους ρομαντικούς για να τους κάνει θα θέλουν οπωσδήποτε το τσιπ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο βασικότερος όμως λόγος, είναι αυτός που έχω ονομάσει 3ο χάραγμα.

Θυμίζω, 1ο χάραγμα το τσιπ αναγνώρισης-ταυτότητας.

2ο χάραγμα τα εμφυτεύματα βελτίωσης του σώματος, που θα θέλουν διαρκώς, όπως τα smart phones, ενημερώσεις και επομένως κάποιο κέντρο εξουσίας θα έχει διαρκώς πρόσβαση πάνω στον κάθε άνθρωπο.

3ο χάραγμα το τσιπ που θα σου δίνει την δυνατότητα, ξαπλωμένος κάπου να ζεις στο δικό σου σύμπαν, στο οποίο όλοι θα δρουν και θα πράττουν όπως θέλεις εσύ.

Αυτό το τσιπ που προτείνει ο ELON MUSK στη συνέντευξη αυτή και το ετοιμάζει η εταιρεία του NEURALINKS είναι μέρος του ονομαζόμενου από εμένα 2ου χαράγματος, αφού τέτοια εμφυτεύματα θα υπάρχουν και στα πόδια και στα χέρια και στον κορμό του σώματος.


https://www.el.gr/


https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters