Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ? Μια θεωρία με στοιχεία. 2ο Μέρος


ellania4 Απριλίου 2020Χ
Στο 1ο Μέρος είχαμε μείνει στον Τομ Χανκς αλλά θα συνοψίσω το θέμα με το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ για να θυμηθούμε τι λέγαμε και θα συνεχίσω παρακάτω…
Ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της, ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!

Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;
Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης). Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη. Θεωρείται  ήπιο ψυχότροπο κάπως σαν ελαφρύ LSD. Πως εξάγεται από τον άνθρωπο;
Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους της σατανικής ελίτ, Φριτς Σπρινγκμάγερ η διαδικασία έχει ως εξής :Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία έχει αρπάξει η ελίτ και τα χρησιμοποιεί ως «φιάλες αίματος»,στη συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενόχρωμα.Αργότερα η ουσία θα πουληθεί σε πολύ υψηλή τιμή στους πλούσιους βρικόλακες οι οποίοι θα κερδίσουν μερικά ακόμα χρόνια ζωής και ενεργητικότητας.
Το «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙ»: Παιδοφιλία -εξαφανίσεις παιδιών – μοτίβα κακοποίησης και αδρενόχρωμα.
Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες όλο και περισσότερων επεισοδίων αδιανόητα βάναυσης κακοποίησης παιδιών, ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς τους. Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε για παιδόφιλουs που βρίσκονται παντού και δομές εξουσίας που αρέσκονται στο να βασανίζουν μικρά παιδιά. Γονείς σφάζουν και κατακρεουργούν τα μικρά τους λες και έχουν παραφρονήσει μαζικά. Μανάδες πετάνε τα νεογέννητα σε κάδους σκουπιδιών, παιδιά εξαφανίζονται κατά χιλιάδες σε όλον το Κόσμο ενώ τα μέσα μαζική επικοινωνίας σιγά-σιγά μας εισάγουν στο να συνηθίσουμε την ιδέα τουΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥαφού δίνουν έμφαση τόσο στη σκληρότητα των περιστατικών όσο και στην επαναληπτικότητα τους έτσι ώστε, με τα χρόνια να πάψουν να μας σοκάρουν τόσο πολύ. Πρόσφατα η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομοθέτησε την έκτρωση λίγο πριν τη γέννηση-ουσιαστικά νομιμοποίησε τη βρεφοκτονία- και μπορούμε να υποθέσουμε ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. Θα επιτρέψουν τη θανάτωση του νεογέννητου αφού του αποσπάσουν τοαδρενόχρωμακαι ύστερα τι; που θα φτάσουμε ως κοινωνία;
Το τίμημα της αιμοποσίας
Υπάρχει ωστόσο και μια βιολογική τιμωρία για τους χρήστες του αδρενοχρώματος. Η υπερβολική του χρήση οδηγεί στη παράνοια!
Ζωντανό παράδειγμα ο αγέραστος Τζώνι Ντεπ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση της ουσίας για πολλά χρόνια και έχει οδηγηθεί στην παράνοια. Άλλωστε έχει παίξει στη πασίγνωστη ταινία «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία μικρά παιδιά εξαφανίζονται μέσα σε ένα φανταστικό εργοστάσιο παραμυθένιων απολαύσεων.








Ο συμβολισμός είναι προφανέστατος : η ατελείωτη ευδαιμονία της σοκολάτας είναι στη πραγματικότητα το ελιξίριο του αδρενοχρώματος και η σοκολάτα το αίμα τους.








Είχαμε σταματήσει στο προηγούμενο άρθρο για τον Τομ Χανκς. Ας δούμε λοιπόν το τουιτερ του Τομ Χανκς.









Ο Τομ Χανκς λοιπόν, μοιράζεται στο τουιτερ του παιδικές καλτσούλες, που μπορεί να βρει στο δρόμο όπως λέει : αχ το καημένο το καλτσάκι χάθηκε, άραγε το παιδάκι?
 
Μωρουδίστικη πιπίλα… 








Καναπές με ένα παπουτσάκι μωρουδίστικο επάνω, και σ αυτήν την περίπτωση είχε την ατυχία να του γράψει από κάτω στα σχόλια  κάποια κυρία ότι, «ήσουν δίπλα στο σπίτι μου» και την ώρα που το πόσταρε ο Τομ κατέβηκε η γυναίκα να δει αλλά δεν υπήρχε κανένα παιδικό παπουτσάκι. Αυτό που καταλαβαίνουμε λοιπόν είναι ότι τα βάζει ο Τομ και λέει ότι τα βρίσκει στο δρόμο… Δεν είναι το πάθος του με τα χαμένα παιδικά αξεσουάρ όπως αναφέρει στο τουιτερ του.








Και εδώ λέει ότι βρέθηκε στο πάτο της θάλασσας 1 κοριτσίστικο παπούτσι.








Επίσης και εδώ κοριτσίστικο παπουτσάκι, και διπλα ενα παπουτσάκι χαμένο στη Ντίσνεϋλαντ, μας λέει…
Πάμε όμως παρακάτω να δούμε τι βρήκα.
θα δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες ότι όλοι αυτοί έχουν μαύρο αριστερό μάτι.








Αλήθεια, ποιος τους χτύπησε όλους αυτούς στο ίδιο μάτι;;;;









Και αφού έβαλα την φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ ας σας δείξω και ένα τυχαίο τράβηγμα βίντεου. Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίνες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;








Έχει πάρα πολλές φωτογραφίες στο ιντερνέτ αν γράψετε  Black eye Adrenochrome, θα βρείτε και σεις πάρα πολλές.
Αυτή η μαυρίλα στο μάτι ονομάζεται black cornea η οποία γίνεται από το αδρενοχρωμα και συνήθως επηρεάζει το εσωτερικό του ματιού, όμως εμφανίζεται και εξωτερικά. Ίσως όμως να είναι από μια τελετή που κάνουν όλοι αυτοί στην όποια θέλουν να δείξουν την δύναμη τους. Κάποιος από αυτούς μίλησε και είπε πως αυτή η τελετή γίνεται για να καταλειφθούν, για να φύγει η δική τους συνειδητότητα και να αντικατασταθεί από κάποια εισερχόμενη δαιμονική οντότητα.
Φυσικά δεν λείπει ο Τομ Χανκς απ όλο αυτό. Πριν από αρκετά χρόνια εμφανίζεται και αυτός με μαυρισμένο μάτι κρατώντας ένα χαρτί που λέει «δεν μου επιτρέπετε να μιλήσω».








Για να σας δείξω πόσο πολύ κοιμόμασταν, θα σας δείξω επίσης κάποιους συμβολισμούς των celebrities που ενώ μας τους έδειχναν φόρα παρτίδα εμείς απολαμβάναμε το ύπνο του δικαίου…








Αυτό ήταν ένα κοριτσάκι και το κατάντησε έτσι η Χιλαρι Κλιντον.
Ο Τομ Χάνκς, με την μπάλα που έχει το γδαρμένο πρόσωπο. Αυτό συμβολίζει τα βασανιστήρια των παιδιών την ώρα που τους βγάζουν το δέρμα από το πρόσωπό, έχοντας τα ζωντανά, να ανεβεί η αδρεναλίνη στα ύψη έτσι ώστε να παράγουν αδρενοχρώμιο.








Στο δε μανίκι της μπλούζας της Ellen DeGeneres γράφει  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δηλαδή συμβολίζει και τα ουρλιαχτά του παιδιού και δίπλα ακριβώς το πώς τα καταντούν.








Στην 1η φωτογραφία με την Ελλεν ΝτεΤζενέρις δείτε προσεκτικά την μπλούζα της την οποία τώρα τελευταία την φορούν πολλοί διάσημοι του Χόλυγουντ. Το δε Ο στην μπλούζα δεν είναι ακριβώς Ο αλλά το σήμα που έχουν όλοι αυτοί που κάνουν τους βασανισμούς των παιδιών. Επίσης έχει και άλλα γράμματα που σχηματίζουν την λέξη  “Run Forrest”, από την ταινία του Τομ Χανγκς, που τι έκανε από παιδάκι  που ήταν? Έτρεχε…








Το φόρεμα που συμβολίζει, το σώμα χωρίς δέρμα. ‘Η την μπάλα που έχει το γδαρμένο πρόσωπο.
Όπως γνωρίζουμε από παλιότερα, ο γνωστός ηθοποιός, κατηγορείται για παιδεραστία, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και ακόμα εμπλέκεται στα σκάνδαλα μαζί με τον  Τζέφρυ Επστειν (Jeffrey Epstein).
Σύμφωνα και με την δημοσιογράφο την Λιζ Κρόκιν (Liz Crokin?), ο (Θωμάς) Τομ Χάνκς, έχει κατηγορηθεί για πολλά εγκλήματα κατά των παιδιών. Υπάρχουν και βίντεο που αναφέρονται σ΄αυτά.
Παρακάτω ένα βίντεο που καίει τον Χανκς, καθώς ο Ισαάκ Κάππι, ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ, δίνει στεγνά τον Τομ Χανκς και Στήβεν Σπίλμπεργκ.
Ο TOM HANKS ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ! Ο Ισαάκ Καππής είπε ότι ήταν παιδόφιλος.
Βέβαια, εντελώς συμπωματικά, ο Ισαάκ Κάππι,  λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε νεκρός, με τις ειδήσεις να αναφέρουν, ότι είχε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, άλλοι να λένε ότι έπεσε από γέφυρα, χωρίς βέβαια να αναφέρεται κάπου η περίπτωση δολοφονίας του.
https://www.youtube.com/watch?v=aBLV-lA0Pos&feature=emb_logo








Προσέξτε το μήνυμα στο μπλουζάκι του… Θα πήγαινα να γίνω ψηφοφόρος του Τράμπ, αλλά μετά διαπίστωσα, ότι ο Τράμπ, δεν υποστηρίζει την παιδοφιλία.
Και ο Τομ Χανγκς βρήκε εξίσου έξυπνο τρόπο για το συμβολισμό της αιματοχυσίας αλλά δυστυχώς γι αυτόν ήταν ο πρώτος που συνέλαβαν. Στην αρχή ακούστηκε ότι είναι στην Αυστραλία, ότι έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο. Και εμφανίστηκε η παρακάτω φωτο στο τουιτερ, όπου οι νοσοκόμοι του έκαναν δώρο αυτήν την μπάλα και ότι είναι σε καραντίνα.








Όμως στην πραγματικότητα είναι η επομένη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε στο stadium Jumbotron αλλά έγινε λίγο Photoshop. Έχουν αλλάξει το background της εικόνας.
Δείτε και την παρακάτω φωτο που και σε αυτήν ο Τομ έκανε Photoshop αλλάζοντας αυτήν την φόρα μόνο αυτό που γράφει η μπλούζα του.








Γιατί όμως αφού τον συνέλαβαν θέλει να δείχνει ότι είναι κάπου έξω; Στην φωτο που ακολουθεί μας λέει ότι και καλά είναι στο νοσοκομείο ενώ ο κώδικας πάνω δεξιά τον διαψεύδει  γιατί η πόρτα ανήκει στον στρατό. Μήπως κάπου πήγε ή τον πήγαν να δώσει κατάθεση;
(Τράβηξαν μία selfie όπου χαμογελούν φορώντας τα καπέλα τους, με τον Χανκς να γράφει στο ποστ: «Γεια σας παιδιά. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Χανξ».
Ας δούμε τώρα κάποιες πραγματικές φωτογραφίες του Tom Hanks γιατί παρακάτω θα σας δείξω και τις ψεύτικες – παραπλανητικές – Photoshop.
Εδώ βλέπουμε τον Τομ Χανκς να συνοδεύεται από έναν ομοσπονδιακό πράκτορα…








Εδώ βλέπουμε τον Τομ Χανκς, την ώρα που κατεβαίνει από το τζιπ, να τον παραλαμβάνουν οι ειδικοί φρουροί.








Και εδώ τον βλέπετε με τα χέρια ψηλά, τη στιγμή που παραδίνεται στις αρχές.








Βέβαια, ως δια μαγείας, μετά από λίγο καιρό έγινε καλά καθώς μας διαβεβαίωσε ότι ο ιός, coronavirus, είναι φοβερά επικίνδυνος, και τώρα που το ξεπέρασε επιστρέφει με την γυναίκα του στο σπίτι τους στο Λός Άντζελες .
Όμως τον ακολουθεί κατά πόδας ένα  βαν. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ότι αυτό το τζίπ, που οδηγάει ο Χανκς, ανήκει (από τις πινακίδες) στο ομοσπονδιακό ναυτικό. Σαν  να μην  πηγαίνει κάτι  καλά;
Θα σας δείξω τώρα ένα βιντεακι για να σιγουρευτείτε για την σύλληψη του και τις συλλήψεις άλλων επωνύμων από την Q.
Να σας πω τώρα και για την μητέρα Τερέζα, η οποία αν ζούσε τώρα θα την είχαν συλλάβει ως σύνεργο του Fr. Donald McGuire  μιας και ήταν ο διαχείρισης της και εξομολόγος της, ο όποιος κατηγορήθηκε ότι βίαζε ένα μικρό αγόρι πάνω από χίλιες φόρες.  








Κάπου παραπάνω αναφέρθηκα για τις συλλήψεις που έκανε η Q . Ποια είναι αυτή η Q και τι κάνει ακριβώς;
Αυτό θα το πούμε στο 3ο Μέρος αλλά μέχρι τότε για να σας βάλω ακόμη ένα τσιπάκι, θα σας παρακαλέσω να αφιερώσετε μια ώρα από την καραντίνα σας και να δείτε το επόμενο βιντεάκι. Θα συνδέσετε αρκετά πράγματα στο μυαλό σας με αυτά που διαβάσατε στο 1ο και 2ο Μέρος.

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας – ΒΙΝΤΕΟ

Το μέλλον της Χ.Μ. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.
Αν η Χ.Μ ήταν σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτίθετο από όλες τις πλευρές και θα κατέστρεφε τα πάντα.
Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και διαδώστε την.
Στερείστε τους έτσι τη μυστικότητα εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χαζάροι εργάστηκαν τόσο σκληρά εξαγοράζοντας και ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, ώστε έτσι, να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό, απάνθρωπο σατανισμό τους.
Αν ο κόσμος των Ανθρώπων μάθει περί αυτού θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….στο Μια θεωρία με στοιχεία. 3ο Μέρος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters