Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αποφασισμένοι Πούτιν και Τραμπ να κρατήσουν όρθια την παγκόσμια οικονομία: «Και η παραμονή στο σπίτι οδηγεί σε θάνατο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις με φόντο την «επόμενη μέρα» μετά την πανδημία.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η απόφασή του για το πότε θα τεθεί ξανά σε λειτουργία η αμερικανική οικονομία μετά τα μέτρα απαγόρευσης λόγω του νέου κορωνοϊού θα είναι «η πιο σημαντική» απόφαση της ζωής του.

«Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση και ελπίζω ότι θα είναι η σωστή απόφαση», τόνισε στην καθημερινή ενημέρωση του Τύπου για την κρίση.

«Αυτή είναι μακράν η μεγαλύτερη απόφαση της ζωής μου», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις συστάσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για πιθανή χαλάρωση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αναγνωρίζοντας ότι ο καθορισμός μιας πολύ κοντινής ημερομηνίας μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, επέμεινε επίσης στον κίνδυνο που πιστεύει ο ίδιος ότι μπορεί να προκαλέσει μια ημερομηνία πολύ μακρινή.

«Η παραμονή στο σπίτι οδηγεί επίσης σε θάνατο (…) Ίσως μια διαφορετική μορφή θανάτου», είπε.

Θυμίζουμε πως στην ενημέρωση τύπου που παραχώρησε την περασμένη Τετάρτη στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος, ερωτώμενος για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει για την καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας, ανέφερε πως αυτό που χρειάζεται είναι να δοθεί μία ισχυρή επανεκκίνηση στην αμερικανική οικονομία τύπου «big bang».



Ο επικεφαλής επιδημιολόγος στις ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι, βασικο μέλος της ομάδας αντιμετώπισης της κρίσης που συμβουλεύει τον Ντόναλντ Τραμπ για την πανδημία, έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η άρση των μέτρων περιορισμού δεν θα συμβεί απότομα, αλλά θα είναι σταδιακή και διαφορετική ανάλογα με την περιοχή.

Η κατάσταση βελτιώθηκε αυτή την εβδομάδα στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ, υποδηλώνοντας ότι η πανδημία Covid-19 μπορεί να πλησιάζει σε σημείο καμπής στη χώρα.

Η ρωσική παρέμβαση για το πετρέλαιο
Όπως σας ενημερώσαμε χθες και σε σχετικό άρθρο (Δείτε ΕΔΩ), οι ρωσικές πιέσεις απέφεραν καρπούς σχετικά με την ιστορική συμφωνία για μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 10 εκατ. βαρέλια ημερησίως από τα μέλη του OPEC+ .

Μάλιστα ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ δήλωσε σήμερα πως αναμένει η μείωση στην παραγωγή πετρελαίου από χώρες εκτός του σχήματος ΟΠΕΚ+ να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

«Πιστεύουμε ότι, επιπρόσθετα με τα 10 εκατομμύρια βαρέλια (ημερησίως), που αποφασίστηκε από τον ΟΠΕΚ+, θα υπάρξουν ακόμη 5 εκατομμύρια βαρέλια (την ημέρα) από πετρελαιοπαραγωγούς εκτός του ΟΠΕΚ+», δήλωσε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24.

Ο Νόβακ τόνισε πως ο Καναδάς, που δεν είναι μέλος της ομάδας ΟΠΕΚ+, είναι έτοιμος να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά περίπου 1 εκατομμύριο βαρέλι ανά μέρα. Δεν ανέφερε πόσο θα συνεισφέρουν οι ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου έκανε λόγο για αποφυγή παγκόσμιου χάους στις αγορές έπειτα από τη συμφωνία-«μαμούθ» για το πετρέλαιο που φαίνεται να έχει πετύχει η Ρωσία.

el.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters