Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η Μεταφορά του Πλούτου έχει Αλλάξει πορεία. Ο Οικονομικός Έλεγχος έχει αφαιρεθεί.

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Κυριότερα σημεία:
Η αποστολή των Πατριωτών ήταν να κυνηγήσουν τόσο τους κακούς όσο και την Κεντρική Τράπεζα.
  • Οι Πατριώτες και ο Τραμπ βρίσκονται στα πρώτα βήματα της κρατικοποίησης της Federal Reserve.
  • Με το πακέτο στήριξης ύψους 2 τρις του δίνεται η δυνατότητα να μας μεταφέρει από ένα Σύστημα αίολο σε ένα Σύστημα πολύ σταθερό χωρίς να πληγεί η Οικονομία.
  • Ενεργοποίησε την Πράξη Αμυντικής Παραγωγής ώστε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της Βιομηχανίας και να κάνει τις εταιρίες να επιστρέψουν στην εγχώρια παραγωγή.
  • Με αυτό τον τρόπο αποκτά και τον πλήρη έλεγχο του Οικονομικού Συστήματος.
  • Η Federal κρατικοποιείται.
  • Ο οικονομικός ισολογισμός της ανέβηκε κάθετα στα 5,5 τρις δολ και αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να φτάσει τα 9 τρις. Με αυτό τον τρόπο την οδηγεί μακριά από τα βράχια, τη μεταφέρει στο Υπουργείο Οικονομικών, εκθέτοντας συγχρόνως όλους όσους ήλεγχαν μέχρι σήμερα το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.
  • Για να πετύχει τους στόχους του συνεργάζεται όχι με πολιτικά πρόσωπα αλλά με άτομα εξειδικευμένα τα οποία εμπιστεύεται.
  • Όπως έχει πει και ο Τραμπ, όταν όλα έρθουν σε πέρας τότε η Οικονομία θα έχει μια ανέλπιστη ανάκαμψη και όλο αυτό θα το βιώσουμε απελευθερωμένοι από το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών.
  • Ενώ αρχίζει να μεταδίδεται πως ο Τραμπ κρατικοποιεί την Fed, μαθαίνουμε πως ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Τόμας Σήφερ βρίσκεται νεκρός ενώ αναφέρθηκε πως αυτοκτόνησε. Το ερώτημα είναι γιατί αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή του αυτή τη χρονική περίοδο. Το Παγκόσμιο Οικονομικο Σύστημα αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Όλοι αυτοί που χειρίζονταν το Οικονομικό Σύστημα θα βρεθούν σε πολύ δεινή θέση καθώς θα προχωράμε.
  • Ποιο είναι το επόμενο σχέδιο των Πατριωτών; O Q μας ενημέρωσε πως “ο χρυσός θα καταστρέψει τη Fed¨. Ένα ένα τα κομματάκια του παζλ συμπληρώνονται. Την κατάλληλη στιγμή οι άνθρωποί του Τραμπ θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αναλάβουν να αναδιαρθώσουν ολόκληρο το Σύστημα. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα μας μεταφέρουν από το τραπεζογραμμάτιο χρέους της Federal Reserve στο Υγιές Χρήμα.
  • Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια αυτού του εγχειρήματος. Οι Πατριώτες και ο Τραμπ έχουν παγιδεύσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών , ενώ μας μεταφέρουν έξω από αυτό και μας οδηγούν σε ένα νέο. Γι αυτό παίρνει υπό τον έλεγχο του όλο το Οικονομικό Σύστημα σαν να βρισκόμαστε σε πόλεμο. Και θυμηθείτε τι λέει διαρκώς: “Βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό”. Αναλογιστείτε ποιος είναι αυτό ο “αόρατος εχθρός”, γιατί είμαστε σε πόλεμο μαζί του και γιατί πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο από αυτον τον “εχθρό”;
  • Τα βλέπουμε όλα να συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.
  • Ο Οικονομικός Έλεγχος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Πατριωτών.
  • Η Μεταφορά του πλούτου έχει αντιστραφεί και θα επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ.
  • Ο Τραμπ και οι Πατριώτες θα επιταχύνουν αυτά που κάνουν. Έχουν τον πλήρη έλεγχο του Οικονομικού Συστήματος.
  • Αυτό που ακολουθεί θα είναι πραγματικά απίστευτο!!!

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters