Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Τερματισμός: Είναι ώρα να αποκαλυφθεί ο αληθινός εχθρός της ανθρωπότητας

Γράφει ο Γιώργος Βουδούρης
Είμαι κι εγώ περίεργος αν τα πράγματα θα συμβούν όπως τα λέει ο φίλος μου ο “Dave”. Αναφέρεται στον παγκόσμιο συντονισμό για την διάλυση της καμπάλ.
Φυσικά ο “Dave” είναι ψευδώνυμο και....δεν είναι ένας!

Το κλείδωμα των ΗΠΑ για έναν ιό που έχει σκοτώσει 69 Αμερικανούς στον ίδιο χρόνο που η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει 19.000+ δεν «κολλάει». Φαίνεται προφανές ότι ο φόβος της βιολογικής επίδρασης του Covid19 δεν μπορεί να είναι το αληθινό κίνητρο για την παγκόσμια παύση που βλέπουμε σε όλες τις οικονομίες.

Είναι οι συνέπειες του τερματισμού που είναι τρομακτικές.
Ο “Dave” από την έκθεση X22 προσφέρει την αισιόδοξη οπτική γωνία των οπαδών hardcore“Q”, ότι αυτή η απομόνωση είναι μια κάλυψη για την σύλληψη των μελών του Deep State, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις παράπλευρες ζημιές στο λαό.

Περίπου 300 συλλήψεις έγιναν στη Σαουδική Αραβία, συμπεριλαμβανομένων μελών της βασιλικής οικογένειας. Ο “Q”, ο Praying Medic πιστεύει ότι αυτό αποτελεί απόδειξη του “Q” Post 88, το οποίο περιγράφει τη σειρά των χτυπημάτων ενάντια στο Deep State.

Ο “Dave” λέει για αυτή τη θέση: "Γιατί είναι αυτό σχετικό; Η Σαουδική Αραβία πρώτα (1) μετά οι ΗΠΑ (2) μετά η Ασία (3) και η ΕΕ (4).
Βρισκόμαστε μπροστά στη Θύελλα αυτή τη στιγμή, κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Πώς προστατεύονται οι άνθρωποι, πώς παρακολουθούνται εκείνοι που πρόκειται να συλληφθούν και πώς προστατεύεται το κοινό από στημένα περιστατικά κατά τη διάρκεια μαζικών συλλήψεων;

Ελαχιστοποιείτε την έκθεση, κρατάτε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στο ελάχιστο, κλείνετε τους στόχους του Deep State, μετράμε αντίστροφα, τώρα.

Ο “Dave” αναφέρεται στη συνέχεια σε ένα δημοσίευμα στο Twitter από την περασμένη Κυριακή από τον Αυστραλιανό οπαδό του “Q”, Dr. Russell McGregor:
Επέλεξα ένα μέρος από το δημοσίευμα του Twitter, για το τι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει. Βέβαια, δεν λέω πως οπωσδήποτε σημαίνει αυτό. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το τι ο Δρ Russell McGregor έγραψε, αλλά επιτρέψτε μου να αρχίσω. ..

1) Προσοχή, Πατριώτες. Η τελική μου ανάλυση για το πώς θα εξελιχθεί η θύελλα (TheStorm).

2) Θα βάλω μαζί όλα τα κομμάτια του παζλ του “Q”.
Με αυτόν τον τρόπο, θα έχω μια καλύτερη προσέγγιση - για το πώς η IDEAL US στρατιωτική στρατηγική μπορεί να δομηθεί για να ολοκληρωθεί η «Θύελλα».

3) Είμαι πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες, αν οι εικασίες μου δεν συμβούν σε μεγάλο βαθμό.

4) Ας ξεκινήσουμε με τον ιό. Το Covid-19 είναι Psyop. (Ψυχολογική Επιχείρηση)
Είναι ένας πραγματικός ιός, αλλά προκαλεί μικρή νοσηρότητα και θνησιμότητα. Έτσι, είναι λιγότερο ανησυχητικό από τη γρίπη.

5) Ο ιός μπορεί να είναι προβληματικός, αλλά μόνο σε εκείνους με βεβαρημένη υγεία – και σχεδόν αποκλειστικά για τους ηλικιωμένους. Τούτου λεχθέντος - τα προληπτικά μέτρα θα πρέπει να αναληφθούν έως ότου ο Πρόεδρος δώσει το «όλα εντάξει». Τα αντιιικά, όπως το Remdesivir, θα είναι χρήσιμα στη θεραπεία της ΜΕΘ.

6) Ο ιός σχεδιάστηκε από το Deep State στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Fort Detrick και στο Geelong Αυστραλία. Ωστόσο, έχει εξασθενηθεί / εξουδετερωθεί από τα Λευκά Καπέλα.
Δύο από τα τέσσερα ένθετα HIV είχαν προσθήκες ζευγών βάσεων για να βελτιώσουν την «ισχύ της λειτουργίας».

7) Η Κίνα, το Ιράν και η Ιταλία βρίσκονται στο πλευρό του #POTUS. (Προέδρου)
Έχουν κατασκευάσει σε μεγάλο βαθμό την κρίση ελέγχοντας την απελευθέρωση της παραπληροφόρησης του Ψυχολογικού Πολέμου. Θυμηθείτε ότι η Ιταλία συμμετείχε στο #Spygate και έπρεπε να κάνει τροποποιήσεις.

8) Οι περισσότεροι θάνατοι θα είχαν διαλείπουσα γρίπη. Ως εκ τούτου, η συντηρητική πρόληψη / θεραπεία της γρίπης είναι σημαντική. Η Κίνα κυκλοφόρησε τον ιό την καθορισμένη ώρα. Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ο πανικός, ως κάλυψη για τις επιχειρήσεις.

9) Οι καραντίνες θα κλιμακώνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Για παράδειγμα, το #Sydney είναι πιθανό να ξεκινήσει αυτή την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

10) Το σύστημα των συστημικών μέσων ενημέρωσης ελπίζει ότι ο ιός είναι πολύ θανατηφόρος και ότι θα τερματίσει πολιτικά τον Πρόεδρο. #POTUS.
Τελικά δεν είναι και δεν θα το κάνει. Τα ΜΜΕ θα ανεβάσουν τον πανικό επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή. Έχουν την εντύπωση ότι ο ιός βρίσκεται στην αρχική μορφή που τον είχε κατασκευάσει το Deep State.

11) Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων παγκόσμιας καραντίνας θα υπάρξουν σιωπηλές ταυτόχρονες συλλήψεις των καθαρμάτων χαμηλού επιπέδου διευθυντών του Deep State. Αυτές περιλαμβάνουν το MS-13 στις ΗΠΑ, το Mafiosa στην Ιταλία, και τους υποστηρικτές του Canberra Raiders στην Αυστραλία.

12) Αυτά τα διεφθαρμένα άτομα θα τεθούν σε Στρατόπεδα Καραντίνας που θα διοικούνται από τα Παγκόσμια Στρατιωτικά Λευκά Καπέλα. Ένα παράδειγμα είναι οι αμερικανικές τοποθεσίες εδώ.

13) Δεν θα ακούσουμε πάρα πολλές από αυτές τις συλλήψεις - αν και ορισμένες έχουν ήδη ανακοινωθεί διακριτικά (σαν προσβολές από κορονοϊό). Έτσι δεν θα υπάρξουν φανερές συλλήψεις αυτών των διεφθαρμένων ατόμων. Η σιωπή είναι στρατηγικά η καλύτερη επιλογή.

14) Οι καραντίνες της πόλης παγκόσμια θα συνεχιστούν έως ότου τελειώσουν όλες στις 10 Απριλίου (Παρασκευή του Πάσχα των Καθολικών). Επί πλέον θα υπάρξουν 10 ημέρες χωρίς ηλεκτροδότηση που θα αρχίσει την 1η Απριλίου (πρωί) και θα λήξει στις 10 Απριλίου 2020 επίσης.

15) Αμέσως πριν από την έναρξη του σκότους ο Πρόεδρος θα γράψει στο Tweeter: " Συμπατριώτες μου Αμερικανοί ... η καταιγίδα είναι επάνω μας ......" Η Πρωταπριλιά θα μειώσει τις αρχικές ανησυχίες για το σκοτάδι. Όταν συμβαίνει η συσκότιση, θα υπάρξει πανικός λόγω COVID-19 και θα κηρυχτεί ιατρικός στρατιωτικός νόμος παγκόσμια. Οι παγκόσμιες καραντίνες της πόλης θα συνεχιστούν έως ότου τελειώσουν όλες.

16) Πράγματι, καραντίνα / ιατρικός στρατιωτικός νόμος έχει τεθεί σε εφαρμογή στις περισσότερες μεγάλες πόλεις για αρκετό καιρό πριν από την 1η Απριλίου του 2020.
Πολλοί άνθρωποι θα απομονωθούν στο σπίτι. Οι περισσότεροι θα έχουν ήδη κάνει προμήθειες κλπ.

17) Στους άνεργους / συνταξιούχους θα δοθούν 750 δολάρια στις 31 Μαρτίου 2020. (ΗΠΑ). Άλλες χώρες θα έχουν επίσης ανάλογες υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι λίγοι θα λιμοκτονήσουν. Ορισμένα καταστήματα έκτακτης ανάγκης θα είναι ανοιχτά για να παρέχουν εφόδια, αν χρειαστεί, αλλά γενικά τα περισσότερα καταστήματα θα κλείσουν.

18) Οι 10 Ημέρες του Σκότους δεν περιλαμβάνουν κοινωνικά μέσα ή διαδίκτυο.
Σχόλιο του “Dave”: Πιστεύω ότι το διαδίκτυο θα λειτουργεί, αλλά ήδη μαθαίνουμε ότι κάποια κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένα βίντεο και ορισμένα άτομα που έχουν Twitter, μπορεί να κλείσουν.
Θα υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, αλλά δεν θα υπάρχει τηλεόραση ή ραδιόφωνο. Δεν θα εκτυπωθούν εφημερίδες. Ο Στρατός της κάθε χώρας θα τα κλείσει.

19) Ο Πρόεδρος θα έχει την ΜΟΝΗ διαθέσιμη μέθοδο να απευθυνθεί στον λαό ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καθ 'όλη τη διάρκεια των 10 Ημερών του Σκότους και θα γίνει μέσω του Συστήματος Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης. Κάθε Στρατός παγκόσμια θα το μεταδώσει σε τηλεοράσεις και συσκευές στην αντίστοιχη χώρα.

20) Ο Πρόεδρος θα είναι είτε στο εξωτερικό είτε στο AF1 (Προεδρικό Αεροσκάφος) κατά τη διάρκεια των Ημερών του σκότους. Φαινομενικά, η δικαιολογία για τη χρήση του AF1 θα είναι ο κίνδυνος για την ασφάλεια / ή τη μόλυνση. Το EBS θα μεταδοθεί από το AF1. Θα υπάρξει ουσιαστικά πλήρης συσκότιση ειδήσεων εκτός από αυτά που θα εκπέμπει ο Πρόεδρος.

Ο “Dave” λέει: "Τώρα, αυτό συνεχίζεται με άλλα μέσα, αλλά ήθελα να μιλήσω για το τι πρόκειται να συμβεί. Τώρα, πιστεύω ότι πρόκειται για την κατάργηση της δομής εξουσίας του Βαθέως Κράτους.
"Ο Trump, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, θα υπάρξουν 15 ημέρες εθελοντικής καραντίνας. Θέλει όλοι να είναι σε ομάδες των 10 ή λιγότερων ανθρώπων και να μείνουν στα σπίτια τους και να μην ταξιδεύουν. Δεν πρόκειται να υπάρξει σχολείο, δεν θα υπάρξουν ανοιχτές επιχειρήσεις και φαίνεται ότι προετοιμάζονται για αυτό που έρχεται.

"Τώρα, ο Trump έγραψε στο Twiter:" Ζητώ από όλους τους Αμερικανούς να συνενωθείτε και να υποστηρίξετε τους γείτονές σας, μη συσσωρεύοντας περιττές ποσότητες φαγητού και άλλα απαραίτητα. Μαζί θα παραμείνουμε δυνατοί και θα ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση.

Ο τρέχων χάρτης καραντίνας αντιστοιχεί στα κράτη με σφραγισμένα κατηγορητήρια. Ο “Dave” πιστεύει ότι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να κλείσουν, αλλά όχι ολόκληρο το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια αυτών των "Δέκα ημερών σκοταδιού", κατά τη διάρκεια των οποίων θα υπάρξουν μαζικές συλλήψεις, αφαιρώντας τη δομή εξουσίας του Βαθέως Κράτους.

Ο “Dave” λέει: "Ποια είναι η δομή της εξουσίας του Deep State; Ορισμένοι πράκτορες, συμμορίες που πληρώνονται, μισθοφορικές δυνάμεις που εκτελούν στημένα γεγονότα". Πιστεύει ότι θα αφαιρέσει πρώτα τους ενόχους χαμηλότερου επιπέδου, για να αφαιρέσει την προστασία από τις συλλήψεις αυτών του ανώτατου επιπέδου.

"Η δεύτερη φάση της καταιγίδας είναι οι έρευνες εκείνων που είναι υπεύθυνοι. Εκείνοι που προκαλούν τα κτυπήματα ...
"Οι συλλήψεις της Χίλαρι Κλίντον, του Hunter Biden, του Τζο Μπάιντεν, του Ομπάμα, του Brandon, του Comey – και για όλους όσους ακούσαμε εδώ και πολύ καιρό, θα δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αυτό το καλοκαίρι.

"Θυμηθείτε, ο “Q” μας είπε ότι πρόκειται να είναι μια ζεστή άνοιξη και καλοκαίρι ...
Τώρα, πιστεύω πως σε αυτήν την επόμενη φάση, θα έχουμε Σαββατοκύριακα αυτοκτονιών. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα τρέξουν; Ναι, αλλά ο Trump και οι Πατριώτες, πρόκειται να παίξουν την κάρτα “Trump”. Αυτές είναι οι έρευνες, αυτά είναι τα κατηγορητήρια εναντίον αυτών των ατόμων και πιστεύω ότι ο Τραμπ και οι Πατριώτες θέλουν να το κάνουν αυτό δημοσίως, ώστε όλοι οι άνθρωποι να το δουν να συμβαίνει.

"Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι οι σιωπηλές συλλήψεις, η αφαίρεση της δομής της εξουσίας τους και πιστεύω ότι οι δημόσιες συλλήψεις αυτές θα έρθουν πολύ, πολύ σύντομα μόλις ολοκληρωθεί αυτή η επιχείρηση, διότι γνωρίζουμε ότι οι έρευνες ολοκληρώνονται και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο “Q” μας είπε ότι πρόκειται να είναι μια ζεστή άνοιξη και καλοκαίρι."

Παρακάτω  το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters