Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ 9560 ΠΧ ---2021 ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ....

Georgios Moyratidhs
............ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΗ) ΕΣΑΕΙ............Ο ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 9560 ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ( ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ ( ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ ) ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ( ΣΑΤΑΝΑΣ ) ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 21/12/2012 ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ...Ο ΕΛΛΗΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ....Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ B.Fulford - 16 Μαρτίου 2020



Στον ισλαμικό κόσμο, η Μέκκα έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία. https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhappy-with…/


Μεταξύ των χριστιανών, ο πάπας έχει εξαφανιστεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κρυφτεί (δείτε την πολύ αποκαλυπτική επιστολή προς τον συντάκτη μετά από αυτή την έκθεση, που μπορεί να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο που κρύβει).




Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι απελευθερώνονται για πρώτη φορά σε 5.780 χρόνια, καθώς αποβάλλουν τον λάτρη του Σατανά Βενιαμίν Νετανιάχου από την εξουσία. https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charge…/

Η αιτία για αυτά τα γεγονότα ήταν η άρνηση του κινεζικού λαού, στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, να αποδώσει κάθε άλλο φόρο τιμής στις αρχαίες σατανικές οικογένειες. Αυτό συνέβη όταν οι κινέζοι ηγέτες είπαν στην αμερικανική εταιρία ότι δεν θα έστελναν άλλα φυσικά προϊόντα, εκτός αν πληρώνονταν με αντικείμενα που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Με άλλα λόγια, έσπασε την αρχαία σατανική χρηματική μαγική ψευδαίσθηση.


Η επονομαζόμενη πανδημία που ακολούθησε ήταν ένας συνδυασμός μιας βιολογικής και ηλεκτρομαγνητικής επιδρομής κατά της Κίνας. Αν και η επίθεση προκάλεσε προφανώς μαζικές απώλειες στο Wuhan, απέτυχε να εκφοβίσει και να γονατίσει τον κινεζικό λαό.
Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian εκανε δημόσια επερώτηση:


"Πότε εμφανίστηκε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσα άτομα έχουν μολυνθεί; Ποια είναι τα ονόματα των νοσοκομείων; Μπορεί να είναι ο αμερικανικός στρατός που έφερε την επιδημία στο Γουχάν. Να είστε διαφανείς! Δημοσιεύστε τα δεδομένα σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση! "


Για έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης να πει τέτοια πράγματα ισοδυναμεί με δήλωση πολέμου (Δείτε τα τελευταία νέα για την απάντηση από τα λευκά καπέλα των ΗΠΑ).


Αυτό που οι άνθρωποι είναι σήμερα μάρτυρες, είναι μια λυσσαλέα μάχη από τις αρχαίες σατανικές γραμμές αίματος για να τρομάξουν τους ανθρώπους και να τους ξανα-υποτάξουν με πανδημικό φόβο-πορνό. Για παράδειγμα, όταν εξέτασα τις πρώτες 40 ιστορίες για τις διεθνείς ειδήσεις Reddit, 35 από αυτές αφορούσαν την λεγόμενη πανδημία.


Μία πηγή του Πενταγώνου παρατήρησε:
"Εξαιρετικά μακρύς ο κατάλογος των διασημοτήτων και των πρώτων κυριών (Ισπανία, Καναδάς) που ανακοινώθηκε ότι έχουν Covid-19. Τόσοι πολλοί, που στην πραγματικότητα καταντάει απολύτως γελοίο, δεδομένου ότι ποτέ αυτοί δεν συχνάζουν στο μετρό ή δεν αναμιγνύονται με τους άπλυτους και τους κακομοίρηδες. Η λίστα περιελάμβανε πάνω από 157 άτομα, τα οποία δεν αναφέρονται στις πραγματικές στατιστικές που διαγνώστηκαν με αυτόν. "


Ας σταματήσουμε για ένα λεπτό να σκεφτούμε λογικά για αυτή τη λεγόμενη πανδημία. Κάθε χρόνο περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη και οι συντηρητικές εκτιμήσεις λένε ότι η γρίπη σκοτώνει πάνω από 300.000 ανθρώπους ετησίως. Και όμως εδώ έχουμε ακραία υστερία για μερικές χιλιάδες θανάτους ανθρώπων των οποίων η μέση ηλικία είναι 80 ετών. 


Logo of jogh

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6815659/

Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια παγκόσμια εξέγερση των σκλάβων εναντίον αρχαίων σατανικών αρχηγικών οικογενειών, οι οποίες τώρα συστηματικά διώκονται από ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.
Ήδη, πολλές από τις αρχαίες οικογένειες γραμμών αίματος προσπαθούν να διαπραγματευτούν τους όρους παράδοσης, λένε οι πηγές P3 και WDS. "Οι παλιές οικογένειες της Μαύρης Αριστοκρατίας είναι έτοιμες να παραδοθούν", επιβεβαιώνει ο Vincenzo Mazzara της P3. Οι Ρότσιλντ και άλλες οικογένειες που κρύβονται στην Ελβετία και τη Νέα Ζηλανδία διαπραγματεύονται επίσης την παράδοση τους, λένε οι πηγές της WDS.
Ακούμε επίσης ιστορίες από τους Γνωστικούς Illuminati και τους P3 Freemasons ενός πολέμου που κρατάει χιλιάδες χρόνια. Λένε ότι ο πλανήτης Γη τοποθετήθηκε σε καραντίνα πριν από χιλιάδες χρόνια όταν μια ισχυρή οντότητα .... κατήλθε στην επιφάνεια και υποδούλωσε μια ομάδα ανθρώπων. Αυτή η οντότητα είναι εκείνη που αναφέρεται στην Αγία Γραφή ως Σατανάς, σύμφωνα με αυτούς.


Μια πιο ορθολογική, επιστημονική εξήγηση είναι ότι μια αρχαία ομάδα (οι Ανουννάκι ερπετικοι) που κατείχε ανθρώπους σκλάβους δημιουργεί μια μονοθεϊστική απάτη για να υποδουλώσει ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές οι οικογένειες χωρίζονται σε φατρίες που αλληλο-μάχονται ως Καθολικοί, Προτεστάντες, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεχιζόμενη εξέγερση ενάντια στη συλλογική τους κυριαρχία μπορεί να ονομαστεί βιβλική.


"Έχουμε κολλήσει σε αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επαναλάβουμε τις ίδιες παλιές στρατηγικές ξανά και ξανά", θυμάται ένας ανώτερος Σατανιστής. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν δοκιμάσει τη γρίπη των πτηνών, τον έμπολα, το zika και άλλες πανδημικές τρομοκρατικές επιθέσεις, τα τελευταία χρόνια, για να κρατήσουν τον πληθυσμό εκφοβισμένο, παραδέχεται.


Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον από την εποχή της κατασκευασμένης πανδημίας της Ισπανικής Γρίπης του 1918, η οποία απλώς σκότωσε νέους στρατιώτες που είχαν εμβολιαστεί.


Σαν ένα άλλο παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο ντοκιμαντέρ "CBS 60 MINUTES" για την επιδημία της γρίπης των χοίρων το 1976 στις Η.Π.Α. Εμφανίστηκε μόνο μία φορά και δεν παρουσιάστηκε ποτέ ξανά. Ακούστε τη μαρτυρία των ανθρώπων που έπασχαν από παράλυση του Guillain-Barré εξαιτίας του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων. Μήνυσαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για αποζημίωση. Οι 500 περιπτώσεις παράλυσης Guillain-Barré, συμπεριλαμβανομένων 25 θανάτων, δεν οφείλονταν στην ίδια τη γρίπη των χοίρων, αλλά ήταν άμεσο αποτέλεσμα του εμβολίου. Την εποχή εκείνη ο Πρόεδρος Gerald Ford, κατόπιν συμβουλής του CDC, διέταξε τον εμβολιασμό για ΟΛΟ τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών.




https://youtu.be/f1jV3tJ2Lqw

Επομένως, παρακαλώ μην τους αφήνετε να διεξάγουν (υποχρεωτικούς) μαζικούς εμβολιασμούς με το πρόσχημα μιας «θανατηφόρας» πανδημίας, διότι αυτοί οι εμβολιασμοί είναι που θα προκαλέσουν μια πραγματική πανδημία.
Ας δούμε τώρα πιο προσεκτικά τι συμβαίνει στο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα. Το γράφημα στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει τι συμβαίνει τώρα με κόκκινο χρώμα, σε σύγκριση με ό, τι συνέβη στις προηγούμενες αγορές. Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για απλή οικονομική κρίση.



https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/speed.png…

Αυτό το απόσπασμα από το Zero Hedge δείχνει πώς εξαπλώθηκε η νομισματική ψευδαίσθηση του Feds:


"Αφού πυροδότησαν το μεγαλύτερο έκτακτο «μπαζούκα» έκτακτης ανάγκης στην ιστορία της Fed, που αποσκοπούσε στην αποκατάσταση όχι μόνο της μερικής αλλά της πλήρους κανονικότητας στις αγορές περιουσιακών στοιχείων και χρηματοδότησης, τα συμβόλαια E-mini όχι μόνον δεν είναι υψηλότερα, αλλά 5% οριακά κάτω. Σύμφωνα με πηγές της CIA, ο μέσος όρος Dow Jones Industrial θα πρέπει να μειωθεί στο ένα τρίτο της μέγιστης αξίας του, προκειμένου να συμβαδίζει με τις ιστορικές τάσεις.


Με τις ΗΠΑ να μην παίρνουν πλέον πλοία γεμάτα αγαθά σε αντάλλαγμα για τον απατηλό κλασματικό αποθεματικό δανεισμό "ψηφιακή πίστωση", είναι μια μαθηματική βεβαιότητα ότι τα καταστήματα θα αδειάσουν και οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ θα καταρρεύσουν.
http://www.thecourierexpress.com/…/article_82666aba-c0d6-55…


Ας δούμε τώρα τις αναφορές για τον συνεχιζόμενο μυστικό πόλεμο από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ακολουθεί μια περίληψη της δράσης από μια πηγή του Πενταγώνου:


"Οι Σιωνιστές βρίσκονται στα νεκρικά κρεβάτια τους, καθώς ο Harvey Weinstein καταδικάζεται σε 23 χρόνια φυλάκισης στη Νέα Υόρκη, ανοίγοντας το δρόμο για καταδίκες στο Λος Άντζελες.

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είναι αξιωματικός του ναυτικού, που βοήθησε τον Jeffrey Epstein αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η βασίλισσα κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Windsor, οι βρετανικοί βασιλείς μπορεί να παραδοθούν στον στρατό των Η.Π.Α., καθώς είναι και οι ίδιοι στρατιωτικοί.


Η Ιταλία προφανώς βρίσκεται υπό την στρατιωτική προστασία των Η.Π.Α. ενώ η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα. Ο αρχηγός του στρατού της υπέκυψε σε λοίμωξη από κορωνοϊό, και το Βατικανό πρέπει να καθαριστεί από τους ομοφυλόφιλους, τους σατανιστές και τους παιδεραστές.


Το αντι-οικογενειακό, αντιχριστιανικό Χόλιγουντ είναι υπό επίθεση, καθώς τα θεματικά πάρκα και τα θέατρα της Disney κλείνονται και οι κινηματογραφικές παραγωγές σταματούν. Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, η Nicole Kidman επέστρεψε στην Αυστραλία και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα συλληφθεί για τα εγκλήματά του με παιδιά »."Η Nancy Pelosi πέθανε μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Ο κορωναοϊός πιθανότατα θα αναφέρεται ως η αιτία θανάτου όταν γίνει η δημόσια ανακοίνωση. "


"Ο Steven Mnuchin θα απομακρυνθεί πολύ σύντομα. Είναι πράκτορας της Khazarian cabal. Ήρθε η στιγμή να τον “αμολήσουν” καθώς ξέρει πάρα πολλά για τις εσωτερικές συναλλαγές τους, συμπεριλαμβανομένων κλοπών από το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών. Θα υποκύψει και αυτός στον κορονοϊό; "


"Η εταιρεία Boeing θα καταρρεύσει. Τελείωσε. Όλα τα κέντρα της εξυπηρέτησης αεροσκαφών θα τεθούν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις της συντήρησης θα κλείσουν παγκοσμίως. Οι πωλήσεις αεροσκαφών έχουν ήδη σταματήσει. Οι μισθώσεις ακυρώθηκαν. Η Boeing θα συμπαρασύρει και την Lockheed-Martin. Έχουν τα πλοκάμια τους γύρω από τον πλανήτη. Αυτά όλα θα προκαλέσουν την κατάρρευση της καμπάλ ".

"Το πετρέλαιο μπορεί να μειωθεί στα $ 5 το βαρέλι, καθώς κανείς δεν το θέλει πια. Νέες τεχνολογίες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν. "


ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.

B.Fulford
Μτφρ: Ι.Β. 2020-03-16


https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters