Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ. Η 16ΕΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. βιντεο

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:
Εκτίμηση του δημιουργού του βίντεο πως το σχέδιο των Πατριωτών επιταχύνεται και πως μπαίνοντας ο Απρίλιος θα δούμε την ανατροπή
- Μιλά για το Judicial Watch μια αμερικανική ομάδα συντηρητικών ακτιβιστών που αρχειοθετεί αγωγές για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) προκειμένου να διερευνήσει την υποτιθέμενη παράβαση από κυβερνητικούς αξιωματούχους και το πώς άσκησε τρομερές πιέσεις και πέτυχε ώστε ο δικαστής να αποφανθεί πως η Κλίντον πρέπει να καταθέσει σχετικά με τα μέηλ της. Επίσης αναφέρει πως το Judical Watch ισχυρίζεται πως δικηγόροι της πρώην υπουργού εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον και της πρώην προσωπάρχη της, Cheryl Mills ζήτησαν από το Εφετείο να ανατρέψει μια εντολή που είχε δοθεί από ένα περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ , που αφορούσε στις καταθέσεις τους σχετικά με τα μέηλ και τα αρχεία της επίθεσης στο Megaziεξάγοντας το συμπέρασμα πως προσπαθούν να ξεφύγουν από όλα αυτά.
- Αναφέρεται σε tweet του Τραμπ που απευθύνεται στο Judicial Watch λέγοντας τα εξής:
« Οι Judicial Watch έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν χτυπήσει φλέβα χρυσού. Είναι πάρα πολύ κακό που δεν σας δίνεται περισσότερη βοήθεια, αλλά όλα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει.»
- Το FBI έχασε τα στοιχεία για την υπόθεση του Στρ. Φλυν και ως εκ τούτου καταρρέει η κατηγορία, οπότε θα πρέπει ο δικαστής να την απορρίψει. Αν αυτό δεν γίνει τότε όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τραμπ σε tweet του: «Σκέφτομαι σοβαρά την απόδοση χάριτος».
-O Τραμπ και οι Πατριώτες επιτίθενται στο Βαθύ Κράτος και τους Δημοκρατικούς και θα τους βγάζουν από το παιχνίδι έναν έναν. Οι Δημοκρατικοί από τη μεριά τους ωθούν τη δική τους ατζέντα και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο πιο σκληρά γίνεται. Όμως τα περιθώριά τους στενεύουν. Θα δούμε όμως με όπλο τον Κορωνοϊό να εξαπολύουν απίστευτη τρομοκρατία στον κόσμο. Ήδη προβάλλουν μέσω των συστημικών ΜΜΕ. τόσο πολύ τις επιπτώσεις από τον Κορωνοϊό τη στιγμή που η εποχική γρίπη έχει πολλαπλάσια θύματα. Διοχετεύουν πληροφορίες με νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα προκαλώντας ένα χάος παγκοσμίως . Τα ίδια έκαναν με τον Εμπολα και το Sars. Σε απάντηση όλων αυτών ο Τραμπ και το Κογκρέσο κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ποσό των 42 δις για την καταπολέμηση του Κορωνοϊού και 7 δις για δανειοδότηση ώστε να ενδυναμωθούν οι μικρές επιχειρήσεις.
(Αναφέρεται αναλυτικά στις ενέργειες που έχει προβεί ο Τραμπ και η κυβέρνησή του για να αντιμετωπίσουν την κρίση του Κορωνοϊού)
- Το Βαθύ Κράτος στην προσπάθειά του να βλάψει τον Τραμπ έφτασε στο σημείο να πει ότι ο πρόεδρος της Βραζιλίας πάσχει από τον Κορωνοϊό ενώ αυτό δεν συμβαίνει με σκοπό να υπονοήσει πως ο Τραμπ κόλλησε από αυτόν στη συνάντηση που είχαν μεταξύ τους. Ο Τραμπ όμως έκανε το τεστ και αποδείχθηκε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
- Από τότε που άρχισε το θέμα του Κορωνοϊού παρατηρούνται πολλές κραυγαλέες παραιτήσεις όπως αυτή του Bill Gates. Είναι προφανές πως όλοι αυτοί πηδούν από το πλοίο.
-Το Βαθύ Κράτος χρόνια τώρα χρησιμοποιεί προπαγανδιστικές ενέργειες όπως αυτή των διδύμων πύργων προκειμένου να περιορίσουν τις ελευθερίες των ανθρώπων στο όνομα και καλά της ασφάλειας.
- H Eλίτ έχει φτιάξει στη Ν Ζηλανδία καλά οχυρωμένα καταφύγια για τους δικούς της, για το ενδεχόμενο πολέμου, οικονομικής κατάρρευσης ή για κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό . Όλως τυχαίως η Ν. Ζηλανδία εφαρμόζει τα αυστηρότερα μέτρα εισόδου στη χώρα με υποχρεωτική 14 ήμερη απομόνωση όσων εισέρχονται σε αυτή ακόμα και των ιθαγενών, εξ αιτίας του Κορωνοϊού με αποτέλεσμα να έχει μόνο 6 περιστατικά τα οποία συνδέονται με διεθνείς ταξιδιώτες ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για τοπική έξαρση του ιού. Ποιον άραγε προστατεύουν και έχουν τα σκληρότερα μέτρα στον κόσμο; Άραγε όλη η Ελίτ κρύβεται στα καταφύγια αυτά;
- Πολλά από αυτά που ο Q μας έχει προειδοποιήσει, συμβαίνουν. Κι ένα από αυτά είναι, πως οι πολίτες αυτής της χώρας (ΗΠΑ) πολύ σύντομα θα μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Τοσο ο Q όσο και οι Πατριώτες ήξεραν πως αυτός ο Μάρτιος θα είναι μια σκέτη τρέλα, όπως είχε προειδοποιήσει ο Q.
- Ο Τραμπ σε tweet του καθησυχάζει τις οικογένειες που νιώθουν ανησυχία, λέγοντας πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο και θα χρησιμοποιήσει κάθε εργαλείο για να περιφρουρήσει τη ζωή και την υγεία του λαού. Ενδιαφέρον είναι πως και ο Q σε tweet του έχει πει χαρακτηριστικά: «Εσείς και οι οικογένειές σας είστε ασφαλείς. Αυτό είναι μια υπόσχεση». Αυτό μας κάνει να καταλάβουμε πως όλο αυτό που συμβαίνει θα ξεφουσκώσει .
- Tweet του Q με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2018. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τη ΖΩΗ
ΠΟΛΕΜΑΜΕ για το ΚΑΛΟ
Βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ
[ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ] ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ τον ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ;
ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ την ΙΕΡΑΡΧΙΑ;
Έχετε ΠΙΣΤΗ- ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ
ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ
ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
Από τη μεριά του ο Τραμπ τουίταρε το εξής: «Βγαίνουμε από έναν κρύο χειμώνα και εισερχόμαστε στο θερμό κομμάτι της άνοιξης και μετά στο καλοκαίρι.» Μας δίνει να καταλάβουμε πως όλο αυτό που συμβαίνει θα λάβει τέλος σύντομα.
-Πώς ανατρέπεις την 16ετή ατζέντα και τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών στο σύνολό τους; To πράττεις σιωπηλά.
Πώς ανατρέπεις τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες; Προσθέτεις περισσότερα κονδύλια κηρύσσοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Πώς δίνεις τον έλεγχο πίσω στους στρατηγούς; Όταν όλα θα έχουν χαθεί και τα υπόλοιπα θα έχουν επιτευχθεί, o στρατός θα έχει πια τον έλεγχο.
Πώς πετάς έξω το καρτέλ και τη συμμορία ΜS 13; (Η θρυλική συμμορία που έχει αιματοκυλίσει το Ελ Σαλβαδόρ MS-13 φαίνεται ότι έχει εξαπλωθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη κατηγορήσει τον προκάτοχό του, Μπάρακ Ομπάμα, ότι ευθύνεται για την άνοδο βίαιων περιστατικών μεταξύ συμμοριών στην Καλιφόρνια, αλλά και σε άλλες Πολιτείες.) Το κάνεις σε μια περίοδο που τα ΜΜΕ είναι πολύ απασχολημένα με κάτι άλλο.
Πώς κλείνεις τα ανοιχτά σύνορα; Δίνεις στον κόσμο να καταλάβει πως εν μέσω ενός τέτοιου γεγονότος όπως η πανδημία, το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα σύνορα.
Πώς εμποδίζεις το Βαθύ Κράτος να αναθεωρήσει το Σύνταγμα με σκοπό την αφαίρεση των δικαιωμάτων μας; Λοιπόν, η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών επιτρέπει πλέον τη μεταφορά υγρών βάρους 360 ml. Απλά δείχνεις πως όλοι αυτοί οι κανόνες και οι απαγορεύσεις ήταν χάσιμο χρόνου. Διότι δεν είναι από εκεί που έρχεται ο τρόμος. Δεν έρχεται από έναν καθημερινό άνθρωπο.
Πώς εκθέτεις τα συστημικά ΜΜΕ για την τρομολαγνεία που υιοθετούν; O Τραμπ έχει ανοίξει μέτωπο με κορυφαία ΜΜΕ. Nόμοι σχετικά με τη δυσφήμιση θα ρίξουν πολλά συστημικά ΜΜΕ. Αυτό το γεγονός που βιώνουμε τώρα, εκθέτει τα συστημικά ΜΜΕ. Καλλιεργούν τον φόβο κι αυτό πλέον είναι προφανές.
Πώς ενώνεις τη χώρα απέναντι σε ένα θέμα; Κι εδώ δε μιλάμε για Δημοκρατικούς ή Ρεπουμπλικάνους. Είναι κάτι που μας αφορά όλους. Πρέπει όλοι να είμαστε από την ίδια πλευρά. Κι αυτό ξεκινά τώρα. Ο Τραμπ είπε: «Σε αυτό που περνάμε είμαστε όλοι μαζί» Αυτό αποτελεί την ώθηση να ενώσεις μια διαιρεμένη χώρα κάτω από ένα γεγονός.
Όσον αφορά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, περιμένετε. Πρέπει να το κάνει βήμα – βήμα. Δίνοντας την πληροφορία σταγόνα σταγόνα. Αυτό είναι που θα κάνει την ανατροπή με έναν αυξανόμενο ρυθμό.
Σκεφτείτε λοιπόν τώρα όλα τα κατηγορητήρια ανά τη χώρα. Σκεφτείτε ποιες πολιτείες εμπλέκονται. Γιατί ο Tραμπ λέει στον κόσμο να μην ταξιδεύει; Γιατί υπάρχουν ταξιδευτικές οδηγίες;
Μπορείς ευκολότερα να ελέγχεις σε ατομικό επίπεδο;
Φυσικά
Θέλεις τον κόσμο σκορπισμένο στους δρόμους;
Όχι
Θέλεις τον κόσμο σε συγκεκριμένα σημεία όταν όλα αποκαλυφθούν και γίνονται οι συλλήψεις;
Όχι
Όλο αυτό δεν είναι μια επιχείρηση. Είναι το σύνολο διαφόρων σχεδιασμών συνδεδεμένων μεταξύ τους.
Ο Τραμπ και οι Πατριώτες, ανατρέπουν με αυξανόμενο ρυθμό την 16ετή ατζέντα , ανατρέπουν την Κεντρική Τράπεζα και είναι σε απόλυτη ετοιμότητα να κάνουν την τελική και αποφασιστική κίνησή τους.
Έχουν τον απόλυτο έλεγχο των πάντων.
Απολαύστε το θέαμα…
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters