Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Καναδάς: Χιλιάδες κυβερνητικά έγγραφα και εικόνες για τα UFO θα δημοσιοποιηθούν


Ο μελετητής UFO, Κρις Ρουτκόφσκι, έδωσε τη συλλογή του στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, στον Καναδά, και σε αυτήν περιλαμβάνονται 10.000 καναδικές κυβερνητικές εφημερίδες, 20.000 σχετικές αναφορές, καθώς και 1.000 βιβλία από την προσωπική βιβλιοθήκη του ερευνητή.

Οι Ειδικές Συλλογές και τα Αρχεία του Πανεπιστημίου της Μανιτόμπα, στον Καναδά, έλαβαν ογκώδες υλικό αναφορικά με τα UFO, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών εγγράφων και αναφορών που σχετίζονται με την παρατήρηση τέτοιων άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων τα οποία καλύπτουν τρεις δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Express», η συλλογή ανήκει στον ερευνητή UFO, Κρις Ρουτκόφσκι, και αναμένεται η ψηφιοποίησή της.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει 10.000 καναδικές κυβερνητικές εφημερίδες, 20.000 αναφορές UFO, καθώς και 1.000 βιβλία με θέμα τα ΑΤΙΑ από την προσωπική βιβλιοθήκη του ερευνητή.

Οι άνθρωποι θα μπορούν, επίσης, να δουν φωτογραφίες και δημοσιεύσεις αφιερωμένες σε ύποπτες εξωγήινες συναντήσεις.

Η Σέιλι Σουίνι των Ειδικών Συλλογών και των Αρχείων του Πανεπιστημίου της Μανιτόμπα υποστήριξε:

«Η μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορική συλλογή του θα προσθέσει σε μεγάλο βαθμό στην κατανόηση μας τη μελέτη των UFO και θα προσελκύσει σπουδαστές και ερευνητές να μελετήσουν αυτά τα φαινόμενα για πολλούς λόγους. Βάζει, μάλιστα, το Γουίνιπεγκ στον χάρτη ως τον κυρίαρχο προορισμό για τη μελέτη των παραφυσικών».
Στη συλλογή του Κρις Ρουτκόφσκι περιλαμβάνεται και το περιστατικό του 1967 στη Λίμνη Φάλκον, στο οποίο ο Στέφαν Μίχαλακ ισχυρίστηκε ότι είδε δύο UFO και κάηκε ένα από αυτά.

Εκείνος επέμενε ότι το UFO τον είχε κάψει με θερμό αέριο, πολλοί όμως αμφισβήτησαν την ιστορία του, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να είχε σχέση με την αγάπη του για το αλκοόλ.


sputniknews.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters