Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Καληνύχτα, Αλλαδιστάν!



Νίκος Πρασσάς
– Οι Βρεττανοί αποφάσισαν η Κυβέρνησή τους να ασκεί ανεξάρτητη νομισματική, δημοσιονομική, συναλλαγματική, εμπορική και εισοδηματική πολιτική. Αυτή ήταν όλη η σημασία του Brexit. 
Πολλοί γράφουν για την πτώση της £ίρας δίχως να βλέπουν πως το €υρώ θα γκρεμοτσακιστεί και θα τρέχουν να το επενδύουν σε ξένο νόμισμα, όπως και σε £ίρα κάποια στιγμή! 
Η Βρεττανία σε όσους (δεν) αρέσει παύει να εξαρτάται απο τους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ και την γραφειοκρατεία των Βρυξελών.


Γίνεται κυρίαρχο Κράτος. Αυτό είναι το κατόρθωμα της Βασίλισσας Ελισάβετ πρωτίστως που θυσίασε την Μέι για να ετοιμαστεί από το αντίπαλον δέος του Συστήματος, έναντι του City of London του Ρότσιλντ, ο Μπόρις Τζόνσον –επειδή παίρνει περίπου δύο χρόνια για να ετοιμαστεί ο επόμενος πρωθυπουργός. 

Ο Βρεττανικός λαός έχει το μέλλον στα χέρια του, κι όλοι οι γραφικοί που φωνάζουν ενδεδυμένοι την μάσκα του τζόκερ ως «ΛΟΑΤΚΙ» και «πράσινα» οικΩλογικά παραπροϊόντα, τα οποία ομιλούν περί «κρέατος» σε πορείες τους στο Λονδίνο, κι ό,τι τους φταίνε οι «βιομήχανοι» που καταστρέφουν το περιβάλλον. 

Γιατί δεν σκέφτονται όμως και τα σκουλήκια, τις κατσαρίδες που γίνονται τροφή στα άλευρα για να τα τρώει παράλληλα ο κόσμος δίχως να το γνωρίζει, και που έρχεται σε επαφή εξοικείωσης από τα «reality shows» του κατεστημένου, ώστε να γίνουν αποδεκτά την ημέρα που θα αντικαταστήσουν εξ ολοκλήρου στο μέλλον την διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου. 

Έτσι (μας) δουλεύει το Σύστημα προκαταβολικά με τους υπηρέτες σκλάβους του για την προώθηση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και λοιπά «νέα» προϊόντα που θα καρπωθεί πάλι το Σύστημα τα κέρδη δίχως να ασχολείται καν με την υγεία του ...ανθρωπάκου. 

Όλοι συνεισφέρουν συνειδητά ή μη για τις εταιρείες του Μεγάλου Αδελφού και ιδιαίτερα αυτοί που το παίζουν πράσινοι έως ἀφυλοι! Αλλά όταν διδάσκουν ως ΜΚΟ σπρώχνοντας τους μουσουλμάνους «μετανάστες» για τους οποίους αμοίβονται αδρά που μας (ξε)φόρτωσαν στο κέντρο της Αθήνας τάχα περί «ειρήνης» και «ισλαμοφοβίας», γιατί δεν τους διδάσκουν πώς παράλληλα να μην έχουν και οι ίδιοι «χριστιανοφοβία» και «ελληνοφοβία» καταστρέφοντας ξενοδοχεία, εκκλησίες κ.ά. 

Αλλά το χειρότερο που δεν ξέρουν είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνουν αυτοί τα θύματα του «ισλάμ», για να ευαισθητοποιηθεί μετά τον Μεγάλο Πόλεμο η «κοινή γνώμη», όπως με τα θύματα των Εβραίων του «ολοκαυτώματος». 

Το Σύστημα ηρωποιεί τα θύματά του πάντα μετά θάνατον, για να μπορεί να ανοίγει και να κλείνει «ιδεολογίες», και σύνορα. Αυτό σημαίνει Σιωνισμός κι όχι Καπιταλισμός, που εκμεταλλεύτηκε τους σκλάβους και δημιούργησε τους δύο μεγάλους πολέμους και τον ΟΗΕ! 
Μπορείς να τα βρεις όλα σε βιβλία που υπάρχουν ακόμη στα ξεχασμένα ράφια των Μεγάλων Βιβλιοθηκών, αλλά ποτέ οι γνωστοί «καθηγητές» δεν τα παραπέμπουν, αφού πληρώνονται απ' αυτόν.

– Και οι Έλληνες πριν λίγους μήνες δηλαδή τί αποφάσισαν;
– Αχ, καλή μου φίλη... Ο απλός Έλληνας, γνωρίζει μόνον για την κρίση του Καπιταλισμού, που του μιλούσαν από την δεκαετία του ’70 της Μεταπολιτευτικής Κατοχής στο μαρξιστικό πανεπιστήμιο της πλύσης (αν)εγκεφάλου και πιστεύει από τότε ως υπνωτισμένος ότι υπεύθυνος «είναι ο Καπιταλισμός, Ηλίθιε» για την κατάντια του! 


Γι’ αυτό και έστειλε ξανά στην Βουλή όλα τα κόμματα του €υρώ, ώστε η εκάστοτε Κυβέρνηση που θα εκλέγεται, να μην ασκεί ανεξάρτητη νομισματική, δημοσιονομική, συναλλαγματική, εμπορική και εισοδηματική πολιτική. 
Δηλαδή, ναι μεν, έχει το «δημοκρατικό» δικαίωμα να αλλάζει την «κυβέρνησή» του από την μια, αλλά, από την άλλη η όποια κόκκινη, ροζ, πράσινη, μπλε και μαύρη «κυβέρνηση» των κομμάτων, υπό την καθοδήγηση του ίδιου πάντα χρηματοδότη του Θεάτρου Σκιών ομού στο Ξενοβούλιο, που στέλνουν τους οπαδούς τους να πλακώνονται στον δρόμο για να μην ομονοεί ο Έλλην, θα πρέπει πάντα να ασκείται η ίδια πολιτική από οποιαδήποτε ιδεολογική ..κυβέρνηση και να εκλεγεί!
...
Οι Έλληνες πολύ απλά δήλωσαν ευθαρσώς ότι οι παραπάνω βασικές πολιτικές τις οποίες μία κυβέρνηση ενός κυρίαρχου έθνους ασκεί, προδιαγράφοντας το μέλλον που σήμερα μας κατάντησε ζήτουλες στρατιωτικής βοήθειας, και ζητιάνους ξεροκόμματου με τέτοιον πλούτο στο υπέδαφος, να τις ασκούν για λογαριασμό μας οι Τραπεζίτες, η ΕΚΤ και η γραφειοκρατεία των Βρυξελλών. 


Κατάλαβες γιατί αναρχο–κομμουνιστο–φασισμός είναι το Ένα και το Αυτό και υπηρετούν Όλοι τους το ίδιο Αφεντικό; 
Και μην σε ακούσω ποτέ ξανά να μου πεις περί «κρίσης του καπιταλισμού» και πώς οι τράπεζες ήταν «κρατικές» στην Σοβιετική Ένωση, όσο κρατικές είναι σήμερα που ιδιωτικοποιήθηκε το «χρέος» τους εν μιά νυκτί και τις πληρώνεις ακόμη ... Ηλίθιε, ενώ σήμερα ανήκουν στο Σιωνιστικό Κατεστημένο που τρίβει τα χέρια του όσο δεν ξυπνάς από την λήθη που σε ποτίζει!
:
Απλώς η ΕΕ είναι η πρώην Σοβιετική Ένωση και η Ελλάς ως Αποικία και Προτεκτοράτο μαζί είναι το τελευταίο Σοβιέτ εν ισχύ στον Ευρωπαϊκό χάρτη, επειδή έτσι το θέλησαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί που ακόμη ψηφίζεις, και θα διαλυθεί όπως διαλύθηκε η ΕΣΣΔ στα κράτη–εθνότητες μετά την πτώση του Τείχους, και τότε όμως δεν θα είσαι Έλληνας, αλλά θα σου έχουν κολλήσει και τον Πακιστανό, τον Αφγανό, τον, τον ...Τον, Ηλίθιε. 


Όταν θα διαλυθεί και το €υρώ με την Ευρωζώνη, μην χαλιέσαι, Έλλην(ιδ)α, γιατί μόνον τότε θα καταλάβεις πώς δούλευες για την Νομεκλατούρα και τα φερέφωνα των Νταβατζήδων που διοικούν τον χώρο σου, κι ας νομίζεις ότι είναι ακόμη ..χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters