Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Πιθανό ΑΤΙΑ εντοπίστηκε στην επιφάνεια της Ανταρκτικής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πόσο πιθανό είναι, τελικά, η Ανταρκτική να κρύβει μέσα της μυστικές βάσεις εξωγήινων ή ξεχασμένη τεχνολογία ενός αρχαίου γήινοι ή εξωγήινου πολοιτισμού;

Ο Αργεντινός ερευνητής Marcelo Irazusta παρουσιάζει σήμερα ένα περίεργο αντικείμενο που βρίσκεται στην επιφάνεια του νησιού Two Hummok,στην Ανταρκτική.
Το σχήμα αυτού του περίεργου ασημένιου αντικειμένου είναι παρόμοιο με την διάφορες περιγραφές για τα UFOs που έχουν δοθεί κατά καιρούς από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από διάφορα βίντεο που έχουν αποθανατίσει διάφορες ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες.

Υπολογίζεται ότι έχει διάμετρο περίπου 15 μέτρων.
Άραγε, μπορεί να είναι ένα πιθανό ΑΤΙΑ στην Ανταρκτική ή κάποιο σφάλμα του προγράμματος, ή μία παρειδωλία;

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε παρόμοια αντικείμενα στην Ανταρκτική τα οποία παραπέμπουν άμεσα σε τεχνητές κατασκευές που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανήκουν σε εξωγήινα όντα, όπως για παράδειγμα ο “Κρυμμένος ιπτάμενος δίσκος στην Ανταρκτική και οι συντεταγμένες του“, αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να έχετε καλύτερη εικόνα και να σχηματίσετε άποψη επί του μυστηριώδους αντικειμένου:
Συντεταγμένες: 64 ° 7’2.78 “S 61 ° 40’48.23” W
A UFO in Antarctica?
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters