Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Οι Rothschild δίνουν γραμμή στους πράκτορες της δημοσιογραφίας να συνεχίσουν να εκθειάζουν τον πράκτορα της OTPORΟι ύαινες της τοκογλυφίας …τρίβουν τα χέρια τους.
300 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου … στο έδαφος της Βενεζουέλας …
Άνθρωποι τρέχουν σε πολέμους για 1000 ευρώ τον μήνα. Άλλοι σκοτώνουν κατά παραγγελία για 5000 ευρώ.
Κάποιοι πέφτουν στα τέσσερα για 10 ευρώ μόλις…
Για 16 τρισεκατομμύρια δολάρια … δεν θα έκαναν ακόμα και πόλεμο ;

Άλλωστε τον πόλεμο θα τον χρηματοδοτήσουν οι λαοί … ενώ τα πετρέλαια θα καταλήξουν στα χέρια συγκεκριμένων ιδιωτικών εταιριών. Πάντα έτσι γίνεται. Τα πετρέλαια του Κουρδιστάν τα παίρνει το Ισραήλ , τους πρόσφυγες η Ευρώπη. Ούτε έναν πρόσφυγα δεν δέχθηκε το Ισραήλ.
Για 16 τρισεκατομμύρια δολάρια … δεν θα έριχναν ένα μικρό χαρτζιλίκι στους δημοσιογράφους να δημιουργούν κλίμα συναίνεσης στην ανατροπή του Maduro;
Οι Je Suis Charlie που δεν έκλαψαν ποτέ για τα παιδάκια των Παλαιστινίων … το έριξαν ξανά στο κλάμα …
Δεν μπορούν να συνέλθουν από την αγωνία για την τύχη της Βενεζουέλας.
Ο πράκτορας έγινε Mister … πήρε και το συυλάκι του Obama …γιατί έχουν τους ίδιους Image maker … και ετοιμάζεται να …ιδιωτικοποιήσει τα πετρέλαια της Βενεζουέλας.
Ότι έκαναν στην Αργεντινή καταστρέφοντας μία από τις πιο ισχυρές κι αυτάρκεις οικονομίες της Γης.
Λεπτομέρειες για τη «σωτηρία» της Αργεντινής … εδώ:
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters