Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Εγχειρίδιο με οδηγίες για τη δολοφονία μελών του κόμματος AfD δημοσίευσαν οι Αντίφα της Γερμανίας


Κάλεσμα για τη δολοφονία σημαντικών στελεχών του ακροδεξιού κόμματος ”Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD), με λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να το πράξουν, εντοπίστηκε σε διαδικτυακή πλατφόρμα συνδεδεμένη με τους Αντίφα της Γερμανίας.

Η δημοσίευση έγινε στην περίφημη πλατφόρμα “Indymedia” και καλεί για τη δολοφονία αρκετών βουλευτών του AfD, μεταξύ των οποίων των ηγετικών στελεχών Αλεξάντερ Γκάλουαντ και Άλις Βάιντελ, μεταδίδει το Tichys Einblick.

Υπό από τον τίτλο «Το AfD και η προεκλογική εκστρατεία!» η δημοσίευση καλεί τα μέλη των Αντίφα να εξετάσουν τις ημερομηνίες των δημόσιων εμφανίσεων του AfD και να μελετήσουν τους χάρτες των χώρων για να ξεφύγουν από τη στιγμή που θα έχουν τελειώσει τη δολοφονία τους.

Τη συγγραφή του άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου αξιώνει η Antideutsche Antifa Untergrund και
προσθέτει ότι οι δολοφόνοι θα πρέπει να δουλεύουν σε ομάδες των δύο σημειώνοντας ότι οι ”Λευκές γερμανίδες γυναίκες είναι ιδανικές” γιατί ”οι σωματοφύλακες θα δώσουν λιγότερη προσοχή σε γυναίκες που είναι όμορφες, καλοφτιαγμένες και καλά ντυμένες”.

Οι συγγραφείς κατόπιν συνιστούν ότι άλλοι πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή των σωματοφυλάκων ενώ οι δύο κύριοι δολοφόνοι “Τραβήξτε αργά το όπλο και διασταυρώστε πυρά με διπλό χτύπημα στο κεφάλι του στόχου”.

Κατόπιν λένε στους οπαδούς να καταστρέψουν τα ρούχα και τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή τους και ότι μετά ”ο καθένας είναι μόνος του”.

Όσον αφορά τα όπλα, οι συγγραφείς καλούν τους Αντίφα να ταξιδέψουν σε χώρες όπως η Τσεχία ή η Αυστρία και να βρουν πυροβόλα όπλα κατασκευασμένα από σύνθετο πολυμερές, προσθέτοντας ”Το Glock 20 των 10 χιλιοστών είναι ιδανικό.”



Σε μια δήλωση σχετικά με το θέμα, ο ξένος εκπρόσωπος για το AfD, Πετρ Μπάιστρον, δήλωσε: «Ήμουν ένας από τους πρώτους πολιτικούς που κάλεσα οι Αντίφα να κηρυχθούν τρομοκρατική οργάνωση και ελπίζω ότι η επιβολή του νόμου θα αντιδράσει τώρα πριν είναι πολύ αργά, αλλιώς το αίμα του επόμενου θύματος θα είναι στα χέρια της κυβέρνησης».

Τον Ιανουάριο, ο βουλευτής του AFD, Φρανκ Μάγκνιτζ, δέχθηκε επίθεση από πίσω και νοσηλεύτηκε στην πόλη της Βρέμης. Παρόλο που υπάρχει βίντεο από την επίθεση δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής.





Πηγές:
https://www.breitbart.com/europe/2019/02/02/assassination-guide-directed-at-german-populists-posted-on-antifa-linked-site/

https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/there-will-be-blood-antifa-leftists-in-germany-publish-assassination-instructions-as-part-of-2019-election-strategy/


Off the Record
Αναρτήθηκε από Οι μάσκες πέφτουν


https://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters