Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Η θεραπευτική δύναμη του ηλιοβασιλέματος!

Της Βιβής Δανιηλίδη
Ο Anthony William στο βιβλίο του “Medical Medium – Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal” λέει ότι το να παρατηρούμε το ηλιοβασίλεμα είναι μια δυνατή τεχνική που μπορεί να θεραπεύσει την ψυχή μας.
Σύμφωνα με τον William, όλοι έχουμε περάσει στη ζωή μας καταστάσεις που μας έκαναν να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας σε κάποιους ανθρώπους, ή ακόμα χειρότερα σε όλους τους ανθρώπους! Αυτό καταστρέφει την ψυχή μας και την πίστη μας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.
Μια απλή αλλά δυναμική τεχνική για να θεραπεύσουμε την ψυχή μας είναι να κοιτάμε το ηλιοβασίλεμα!
Μια θλίψη μπορεί έρθει στην επιφάνεια καθώς βλέπουμε τον ήλιο να δύει, σα να φεύγει ένας φίλος… με την υπόσχεση όμως να επιστρέψει αύριο!
Και εδώ είναι η δύναμη της τεχνικής αυτής: αντιμετωπίζουμε το σκοτάδι που έρχεται με την ακλόνητη πίστη και γνώση ότι ο ήλιος θα επιστρέψει!!! 🌞 Και το επόμενο πρωί συντονιζόμαστε με το γεγονός ότι ο ήλιος/ ο φίλος επέστρεψε, όπως είχε υποσχεθεί!!!
Ο ήλιος έχει ανατείλει κάθε μέρα στη ζωή μας και θα συνεχίσει να το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής μας! Καθώς συνδεόμαστε με αυτή την αλήθεια, ότι ο ήλιος δεν θα μας προδώσει / εγκαταλείψει / απογοητεύσει ποτέ, η ψυχή μας συντονίζεται και ξεκινάει η θεραπεία! 💖
☆ Ο Anthony William προτείνει να κάνουμε αυτή την τεχνική τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να δούμε το ηλιοβασίλεμα εκείνη την ώρα, αρκεί να το φανταστούμε για να συνδεθούμε με τη θεραπευτική του ενέργεια!
(Το παραπάνω κείμενο είναι εξ’ ολοκλήρου ελεύθερη μετάφραση από το βιβλίο του Anthony William “Medical Medium – Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal”)



omorfizoi.gr 

Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters