Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τι κρύβουν οι Πυραμίδες της Κριμαίας και γιατί ενδιαφέρονται οι Ρώσοι (βίντεο)

 
Ποιό είναι το μυστικό των πυραμίδων; 
Γιατί βρίσκονται παντού στον πλανήτη; 
Ερμηνείες και εικασίες πάρα πολλές. 
Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά.
Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά, υπάρχουν αρκετές προσεγγίσεις που φαίνεται ότι πλησιάζουν τον αληθινό λόγο της ύπαρξής τους.


Μολονότι το βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετά ενδιαφέρον, σε κάποια σημεία χρησιμοποιεί λάθος εικόνες, όπως ο χάρτης που αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Οι Ρώσοι μπορεί πράγματι να ενδιαφέρονται για τις Πυραμίδες στην Κριμαία, αλλά σίγουρα ένας γεωστρατηγικής σημασίας λόγος της απόκτησης της Κριμαίας είναι για μία σχετικά άνετη κάθοδο προς τα Βαλκάνια και το Αιγαίο.







http://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters