Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Έφεραν στους Έλληνες τις χρηματικές συναλλαγές με την παλάμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τα έφεραν στον Ελληνισμό!
Τα νέα ATM της Ancoria Bank είναι σε λειτουργία και ονομάζονται Self-Service Kiosks.
Είναι βιομετρικά και δεν χρειάζεται ο πελάτης να έχει μαζί του την κάρτα του για να κάνει ανάληψη χρημάτων ή οποιαδήποτε άλλη τραπεζική συναλλαγή.
Πως θα γίνονται όμως οι συναλλαγές;
Διαβάζουμε στο κυπριακό Sigma Live:

Η Ancoria Bank μπαίνει στη νέα εποχή με την πρωτοποριακή υπηρεσία Self-Service Kiosks, και αυτή είναι μόνο η αρχή στην προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες υπηρεσίες που διασφαλίζουν την ασφάλεια και προσφέρουν ευκολία.
Για να μπορέσει κάποιος πελάτης να κάνει χρήση θα πρέπει αρχικά να καταχωρήσει τα βιομετρικά του δεδομένα.
Τα βιομετρικά δεδομένα αναφέρονται στη μέτρηση και ανάλυση των μοναδικών φυσικών ή συμπεριφορικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων.
Στην Ancoria Bank, χρησιμοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των φλεβών των πελατών, θα επαληθεύσουν την ταυτότητα και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη η  πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα SSK.
Μιλώντας στο Capital Today, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ancoria Bank Ιωάννης Λοϊζου, ανέφερε ότι η τράπεζα έχει εφαρμόσει τα βιομετρικά μηχανήματα όπου η πρόσβαση γίνεται με την παλάμη του χεριού. 
«Ο κάθε μας πελάτης μπορεί να γίνει register και να κάνει ανάληψη μετρητών, κατάθεση μετρητών και διεξαγωγή συναλλαγών χωρίς την χρήση οποιασδήποτε κάρτας».
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι εμείς!
Εσείς θα αποφασίσετε αν όλα αυτά είναι για το καλό μας!
Χρηματικές συναλλαγές με την παλάμη του χεριού! Τι θα ακολουθήσει;
Θυμηθείτε: Μετά το el.gr η «εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους» στην ελληνική τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ
http://www.el.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters