Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Και όμως συμβαίνει: Δίνουν στους... «μετανάστες» ολόκληρες πόλεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως συμβαίνει: Δίνουν στους... «μετανάστες» ολόκληρες πόλεις (ΒΙΝΤΕΟ) 
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Στην σικελική πόλη Σουτέρα, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αποτελείται από ηλικιωμένους και έχει αρχίσει να ερημώνει, τοποθετούν «μετανάστες», οι οποίοι θα αποτελούν εφεξής των βασικό πληθυσμό της περιοχής.
Οι πληθυσμοί σε Ιταλία, όπως και σε Ελλάδα, γερνούν καθώς οι νέοι φεύγουν και οι γεννήσεις μειώνονται, με τους κυβερνώντες να φροντίζουν να αναπληρώσουν τους ντόπιους με ξένους, όπου αυτό είναι εφικτό.

Έτσι, όπως μεταδίδεται, από το 2014, ο πληθυσμός της Σουτέρας αυξήθηκε με γρήγορους ρυθμούς: το σχολείο λειτουργεί ξανά, το κρεοπωλείο και το παντοπωλείο έχουν δουλειά, ενώ ο αριθμός γεννήσεων έχει «εκτοξευθεί», μιας και οι μουσουλμάνοι γεννούν αρκετά.

Για την Ιταλική Εθνική Δεξιά, η οποία στρέφεται κατά της ανεξέλεγκτης ροής μεταναστών, η κοινότητα αντιπροσωπεύει μια καταστροφή του 21ου αιώνα: την μετατόπιση των ντόπιων από ξένους. Πόσο μάλλον όταν στην Σικελία μιλάμε για ελληνογενείς πληθυσμούς της Μεγάλης Ελλάδας!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, χάρη στα παιδιά «μεταναστών» από την Αιθιοπία, το Πακιστάν και την Νιγηρία, ο αριθμός των μαθητών στα σχολεία είναι τώρα επαρκής για να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η Σουτέρα, λόγω αυτού του πρότζεκτ που ΦΥΣΙΚΑ χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έγινε σύμβολο ενσωμάτωσης «μουσουλμάνων μεταναστών», με το μοντέλο της να υιοθετείται και από άλλους δήμους της Σικελίας που κινδυνεύουν να χάσουν όλο τους τον πληθυσμό και να «εξαφανιστούν».

Μάλιστα παρομοιάζουν την «ενσωμάτωση των μεταναστών» με την, πριν αιώνες, μετακίνηση ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή, στην οποία όμως, κύριοι «ειδικοί», ήδη υπήρχαν αυτόχθονες Έλληνες από τα πανάρχαια χρόνια.

Σε σχέση με την Ελλάδα: Θυμίζουμε την δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος πριν περίπου δύο χρόνια υποστήριξε πως η παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα:
«Είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει».
Τα σχόλια δικά σας!


http://www.el.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters