Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΤΩΡΑ. Στο Κυνήγι της Φ/Γ F-244 «Barbaros» από τα Στενά της Χίου …Η Φ/Γ F-465 «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» ( video)

Την Επομένη της Κρίσης των Ιμίων ενώ όλοι μίλαγαν για «αποκλιμάκωση» ένα θρίλερ παιζόταν στο Αιγαίο με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει απλώσει τις Δυνάμεις του στο Κεντρικό Αιγαίο! Αν πολλοί αναρωτήθηκαν που ήταν η Δύναμις «Δ» που είχε τεθεί σε Συναγερμό …

Η Αλήθεια είναι ότι ήταν φορτωμένη στα Πολεμικά μας και όχι μόνο αναμένοντας Εντολές για δράση οπουδήποτε στο Αιγαίο ! Σε συναγερμό ήταν και Μονάδες της Αεροπορίας Στρατού για αερομεταφορά Δυνάμεων την ώρα που οι Ασκήσεις Βροντή και Αστραπή ήταν σε πλήρη εξέλιξη με τα Πολεμικά μας να είναι σε Ετοιμότητα ! Απο τα Στενά μεταξύ της νήσου Χίου και το Τσεσμέ η Φρεγάτα «Barbaros» F-244 με φουλ τις Μηχανές βάζει ρότα για το Αιγαίο.. Στο Κατόπι της ρίχνεται η Ελληνική Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» που βρισκόταν σε επιφυλακή στο Λιμάνι της Χίου με τα RADAR ανοιχτά και σε πλήρη Πολεμική Ετοιμότητα !

Άγνωστες ήταν οι εντολές που είχε αλλά στο Κέντρο επιχειρήσεων επικρατεί αναβρασμός και ανησυχία τις θα συμβεί αν η Τουρκική Φρεγάτα προβεί σε Παραβιάσεις των ΕΧΥ!
Όσο η Τούρκικη Φρεγάτα πλησίαζε στα ΕΧΥ τόσο η ανησυχία μεγάλωνε και τότε ήταν που οι Αμερικανοί μάλλον κατάλαβαν οτι ένα «Θερμό Επεισόδι層 ήταν πολύ κοντά να συμβεί και μπήκαν ανάμεσα στα δυο Πολεμικά !
Η Τούρκικη Φρεγάτα αφού αλώνισε τα Διεθνή Ύδατα του Αιγαίου επέστρεψε στο Βορρά και εν συνεχεία στη Σμύρνη !Τότε και μόνο τότε ο F-465 «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ » επιστρέφει ( μέσα) αλλά παραμένει σε επιφυλακή …
To video δείχνει την Φρεγάτα μας στο Λιμάνι της Χίου …με «όλα της στο ON»



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters