Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Εχθρός εκ των έσω: Αυτό που συνέβη στην Κρήτη είναι μόνο η αρχή


 

Του Άρη Δημόπουλου
Όπως πληροφορηθήκατε νωρίτερα από το el.gr (Δείτε ΕΔΩ), ένα άκρως ανησυχητικό περιστατικό που μας έρχεται από το Ρέθυμνο, ξυπνά άσχημες μνήμες από εποχές που ακόμη και στην Ελλάδα οι Χριστιανοί (και δη οι Ελληνορθόδοξοι) σφαγιάζονταν για τα πιστεύω τους.
Οι…”επενδυτές” , όπως τους αποκαλούν στην κυβέρνηση, που έχουν κατακλύσει εξ ανατολάς την χώρα μας,
απολαμβάνοντας τα προκλητικά προνόμια από την ίδια την ελληνική πολιτεία, ετοιμάζονται για πιο δυναμικές παρεμβάσεις.
 
Η αρχή γίνεται κάθε φορά μεμονωμένα, όπως μας δείχνει το περιστατικό με το Ωδείο στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου δύο μουσουλμάνοι δεν δίστασαν να απειλήσουν Ελληνόπουλα με τους καθηγητές τους, ειδικά στην περίπτωση που δεν τους παρέδιδαν τον χώρο!
Η δικαιολογία; Το Ωδείο ανήκει αποκλειστικά στις…αφιερώσεις για τον Αλλάχ, αφού κατά τους δύο μουσουλμάνους αποτελεί παλιό μουσουλμανικό τέμενος από τα χρόνια της τουρκοκρατίας.

Ευτυχώς το γεγονός πήρε μεγάλες διαστάσεις και δημοσιότητα σήμερα, ειδικά μετά τις καταγγελίες των γονέων για το παράξενο όσο και ανησυχητικό περιστατικό στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών στην Κρήτη.
 
Μάλιστα , έπειτα από μαρτυρίες και δημοσιογραφική έρευνα, αποκαλύφθηκε πως στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Μικρασιατών, μία ανάσα από το Ωδείο της πόλης, οι μουσουλμάνοι έχουν στην κυριολεξία ξεσαλώσει, προκαλώντας παράλληλα την “εξαφάνιση” των Ελλήνων στα πέριξ της πλατείας.
Ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, η περιοχή μετατρέπεται σε ένα μικρό μουσουλμανικό γκέτο.

Αυτό το σοβαρότατο γεγονός ωστόσο αποτελεί μόνο ένα μικρό κομμάτι από το παζλ που έχει στηθεί κατά του ελληνισμού τα τελευταία χρόνια, με τους…”επενδυτές” να οργανώνονται συνεχώς, έχοντας όλο και περισσότερες απαιτήσεις εις βάρος των υπολοίπων.
Στο παραπάνω περιστατικό η μικρή ένταση έληξε λόγο του μικρού αριθμού των μουσουλμάνων και της παρέμβασης της αστυνομίας.

Όταν όμως οργανωθούν καλύτερα και πλέον οι αρχές δεν θα είναι σε θέση να προστατέψουν τους Έλληνες οικογενειάρχες, τότε ποια θα είναι η κατάληξη;
Μπορείτε έστω να φανταστείτε τις επόμενες “απαιτήσεις” τους;


el.gr
https://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters