Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σας διεκδικούμε γιατί είστε Ελλάδα… Του Παναγιώτη Αποστόλου

Το όνομα της Μακεδονίας, εδώ και 3 χιλιάδες χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αρχαία ελληνική ιστορία, με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την εθνική συλλογική συνείδηση!...

Δεν μπορούμε επ΄ ουδενί να δεχτούμε οποιοδήποτε επιθετικό, επιρρηματικό ή άλλο προσδιορισμό της Μακεδονίας μας στην απόδοση του οριστικού ονόματος στη χώρα των Σκοπίων!
Κανένας επυλίδας δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί με πρωτοφανή αναίδεια και περίσσιο θράσος να σφετεριστεί την Ιστορία μας, τον Πολιτισμό μας, τις Παραδόσεις μας και την Αρχαία Ελληνική Σκέψη, που είναι η μητέρα της σύγχρονης Ευρωπαικής σκέψης!  
Ο όποιος χαρακτηρισμός παραχωρηθεί στους κακούς και ανιστόρητους γείτονες, στους σύγχρονους πλαστογράφους, θα σημαίνει τελικώς, ότι παραχωρείται εκ μέρους μας κυρίαρχο ελληνικό έδαφος! 
Γιατί, η όποια “Άνω”, “Βόρεια” “Nova” κλπ. Μακεδονία, από την στιγμή που θα αποκτήσει την ελληνική αναγνώριση, θα αποβάλλει πολύ σύντομα τα “άχρηστα” συνοδευτικά λεκτικά καρυκεύματα και θα παραμείνει μόνο το “Μακεδονία”! 

Τούτο ασφαλώς θα γίνει πολύ σύντομα,  αφού οι Σκοπιανοί θα επικουρούνται από τους ισχυρούς προστάτες τους! 

Έτσι, στο σύντομο μέλλον θα διεκδικήσουν ελληνικά εδάφη! Αλλά, και τούτο να μην συμβεί, εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο καθείς σε τούτον τον Πλανήτη, για το ποια είναι η άλλη Μακεδονία; 

Σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα μπορούσε να καταλάβει πως, είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, το Κιλκίς, η Δράμα, η Βέροια, η Καβάλα, η Καστοριά, η Φλώρινα, τα Γιαννιτσά, τα Γρεβενά, η Κοζάνη, η Νάουσα κα. Μακεδονικές πόλεις μας! 

Παρά ταύτα, εάν οι Σλάβοι των Σκοπίων θεωρούν  ότι, οι Βασιλείς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β΄ και  Μέγας Αλέξανδρος είναι δικοί τους, αν φαντάζονται ότι είναι απόγονοι του Λευκίππου, του Δημοκρίτου και του Αριστοτέλους, αν ντρέπονται που είναι σήμερα αναγκασμένοι να ομιλούν μία ξένη γλώσσα (την σλαβική – βουλγαρική) αντί της Ελληνικής, αν συμβαίνουν όλα αυτά, τότε είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και γι΄ αυτό εμείς τους διεκδικούμε …!!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_189.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters