Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ… «ΘΑΒΟΥΝ» ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εκτενείς έρευνες γίνονται αυτόν τον καιρό από τους Τούρκους στην περιοχή της Αττάλειας βασιζόμενοι στις πληροφορίες που δίνει ο Έλληνας ιστορικός Πολύβιος που έζησε την ελληνιστική εποχή, ότι στην περιοχή αυτή επί ηγεμονίας της δυναστείας των Σελευκιδών και επί βασιλείας του Αντίοχου του τρίτου, ένας ολόκληρος στόλος από 50 μακεδονικά πλοία πρέπει να είναι βυθισμένος στην θάλασσα....

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται ο Έλληνας ιστορικός Πολύβιος, που έζησε το 200 μΧ, είχε περιγράψει τον στόλο στο λιμάνι Πάταρα της Λυκίας και ότι βυθίστηκε στο μέρος εκείνο.

Όπως υποστηρίζει ο Τούρκος καθηγητής του Πανεπιστημίου Akdeniz, (Μεσογείου), Havva İşkan Işık, στον βυθό της περιοχής αυτή υπάρχουν τα λείψανα αυτού του στόλου και θα είναι μεγάλο κέρδος για την Τουρκία να ανασύρει τα πλοία αυτά, καθώς η ανάδυση τους θα προκαλέσει μεγάλο διεθνές τουριστικό και επιστημονικό ενδιαφέρον με μεγάλο οικονομικό κέδρο για την Τουρκία.

Εμείς όμως ούτε στην Αμφιπόλη δεν προωθήσαμε τις ανασκαφές για δήθεν οικονομικούς λόγους.

Ντροπή μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_973.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters