Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

“Σεισμός κατόπιν παραγγελίας”

Τον Μάρτιο του 2012, είχα γράψει ένα άρθρο στο πρώτο μου μπλογκ με τίτλο “Σεισμός κατόπιν παραγγελίας”
Το αρχικό άρθρο δεν υπάρχει πια, καθώς το ιστολόγιο μου μια μέρα εξαφανίστηκε δια μαγείας από την κατοχή μου και τώρα η ίδια ακριβώς ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκεται στα χέρια υποτιθέμενης ακτιβίστριας που μιλάει για ψεκασμούς με μπόλικο άλλο ιλλουμινάτικο αχταρμά, αλλά ευτυχώς πρόλαβα και το αντέγραψα ΕΔΩ.
Το άρθρο αφορούσε στην καταπληκτική “σύμπτωση” ενός μεγάλου σεισμού που έγινε σε μια πόλη του Μεξικό, της κλίμακας των 7,8 ρίχτερ, στις 12:03τοπική ώρα,  σε βάθος 15 χιλιομέτρων, τη στιγμή ακριβώς που είχε προαναγγελθεί, μέρες πριν, μεγάλη άσκηση ενδεχόμενου σεισμού μεγέθους 7,9 ρίχτερ, στις 12:00 ακριβώς σε γειτονική πόλη.
Η άσκηση είχε λάβει μεγάλη καμπάνια από μεριάς της πολιτείας, με τηλεοπτικά σποτάκια και αφίσες παντού. Όλα έγιναν με διαφορά μονάχα τρία λεπτά και 0,1 βαθμό ρίχτερ. Και όλοι είπαν… τι σύμπτωση;!;!;!
Ένα χρόνο μετά είχα γράψει στην παλιά AllNewz (παρεμπιπτόντως τα τεχνικά προβλήματα του σέρβερ λύθηκαν και τώρα δουλεύει μια χαρά, έχει μπόλικο υλικό εκεί να διαβάσετε) ένα άλλο άρθρο για τη σχέση Τρόικας και σεισμών, γιατί έβλεπα ότι κάθε που πάταγαν το ποδάρι τους στην Ελλάδα, εμείς κουνιόμασταν: Υπάρχει σχέση μεταξύ Τρόικας και σεισμών στην Ελλάδα;
Για το άρθρο αυτό που μιλάει για περίεργες “συμπτώσεις” δέχτηκα κριτική από άλλον υποτιθέμενο ακτιβιστή, ο οποίος μου είπε (σαν κοινός αμφισβητίας) “Έχεις αποδείξεις; Μην τα λες έτσι, θα μας πάρουν στο ψιλό”.
Ευτυχώς που δικαστήριο της ΕΕ πλέον αναγνωρίζει (για υπόθεση εμβολίων) ότι οι ενδείξεις παίζουν σημαντικό ρόλο («συγκεκριμένα και συγκλίνοντα αποδεικτικά στοιχεία») σε μια υπόθεση όταν καταγγέλλεται από πολίτη, αναθεωρώντας πλήρως την μέχρι τώρα άποψη περί ενδείξεων και αποδείξεων. Θεώρησε ότι, η ύπαρξη σημαντικού αριθμού καταγεγραμμένων περιπτώσεων εκδηλώσεως της ασθένειας αυτής κατόπιν της χορηγήσεως του εν λόγω εμβολίου μπορούν, ενδεχομένως, να συνιστούν επαρκείς ενδείξεις για την απόδειξη των ανωτέρω, με λίγα λόγια και απλά, ακυρώνει “συμπτώσεις”, ενώ δέχεται ως αποδείξεις επαναλαμβανόμενες ενδείξεις.
Στις 19 Ιουλίου, δημοσιεύτηκε στο aegeanews.gr άρθρο του Γεωλόγου και Ωκεανογράφου κου Ξενοφώντα Φανουρίου (Γεωλόγος και Ωκεανογράφος), με τίτλο: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΩ.

Το άρθρο μιλάει για το παρελθόν, για τον Ποσειδώνα και όχι τον Εγκέλαδο που πίστευαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ότι προκαλούσε σεισμούς, αναφέρεται στις 23 Απριλίου 1933, όταν έγινε ένας μεγάλος και καταστρεπτικός σεισμός μεγέθους 6,6 ρίχτερ, τους σεισμούς και τσουνάμι του 1956 σε Αμοργό και Σαντορίνη, μετά μας λέει ότι οι σεισμοί είναι ένα “φυσικό φαινόμενο” στη χώρα μας. Πας και πιο κάτω να δεις τι λέει για το μέλλον, αλλά… τζίφος. Μέλλον δεν υπάρχει, απλά οδηγίες προς σεισμόπληκτους – ευχαριστούμε πολύ.  
Χτες βράδυ στην Ουάσινγκτον συνεδρίασε το ΔΝΤ και αποφάσισε νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα (δηλαδή μνημόνιο) για να μας κάνει τη χάρη να συμμετάσχει με δανεισμό 1,6 δισ. ευρώ μόνο, ενώ οι απαιτήσεις είναι πάλι ένα ολόκληρο κατεβατό, δυσβάσταχτο για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Πόσοι σεισμοί έγιναν μέχρι να μας πει η αποκρυφίστρια Λαγκάρντ τι θα δώσει και τι θα πάρει; Μετράτε:
Κι αυτοί και οι περισσότεροι μετασεισμοί, όλοι μπαμ – κέντρο! στα 10χλμ ή στα 5χλμ.
Επειδή, λοιπόν, ζορίζομαι τα μάλα να πιστέψω ότι όλα αυτά, όπως και η περίπτωση Μεξικού, δεν είναι παρά κακόγουστα αστεία του σύμπαντος και ο Εγκέλαδος κυκλοφορεί με χαρακάκι, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι η Ελλάδα κουνιέται με το γνωστό και μη εξαιρετέο τρόπο: Όχι από χέρι Θεού, αλλά εκείνων που το παίζουν Θεοί.
Εξαιρετικά ενδιαφέρων ουρανός…
Τώρα, το ερώτημα που τίθεται, αξίας ενός εκατομμυρίου, είναι: Η Ελλάδα μπορεί να κουνιέται, οι Έλληνες ταρακουνιούνται;
Εδώ σε θέλω μάστορα. Από το μέτρημα, εξαιρείται η ντόπια ελίτ: Ένας στους τρεις ξέρει πολύ καλά τι γίνεται. Οκτώ στους δέκα δεν περνούν καλά λόγω μνημονίων. Πέντε στους δέκα υποφέρουν γιατί ζουν στο όριο ή και πιο κάτω της φτώχειας.
Δέκα στους δέκα, περιμένουν άλλος, πλην του εαυτού τους, να τους λύσει τα προβλήματα.
Υ.Γ. Το πιο σιχαμένο που άκουσα κατ’ επανάληψη σήμερα, τόσο από αξιωματούχους, τοπικούς φορείς και δημοσιογράφους: Ευτυχώς θρηνήσαμε μόνο δυο θύματα. Μα τω Θεώ… είστε εμετικοί όσο δεν πάει άλλο!
Υ.Γ. 2 Λέω να φτιάξω καρεδάκι για ποκεράκι, καλοκαιράκι που είναι. Ο Κώστας θα βάλει τις μπύρες, η Ελένη τους ξηροί καρποί, η Άννα τα τσιπς κι εγώ… θα βάλω πλάι μου στο τραπέζι το περίστροφό μου.
Ε; Ποιος λέτε να κερδίσει;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters