Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENSΗ

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENS 
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ GASTON NAESSENS
Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΤΟΥ
AIDS ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

«Λίγοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους το προνόμιο να συγκρουσθούν κατά τέτοιο τρόπο με το κατεστημένο, με αποτέλεσμα να εμπαιχθούν, να απειληθούν και να διασυρθούν. Λίγοι άνθρωποι έχουν το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να συνεχίζουν να επιμένουν στην αλήθεια όπως ο Gaston Naessens.
Ευτυχώς για τον κόσμο, υπάρχουν μερικοί σπάνιοι, ανεξάρτητοι πνευματικά άνθρωποι, όπως ο Gaston Naessens, που κατάλαβε τη σοφία της ρήσης του Όρβιλ Ράιτ: «Εάν όλοι εργαζόμαστε με την προϋπόθεση ότι οτιδήποτε είναι αποδεκτό ως αληθινό είναι πράγματι αληθινό, οι ελπίδες για πρόοδο θα ήταν μικρές». Ευτυχώς για τον κόσμο, υπάρχει ο Gaston Naessens, που είναι παράδειγμα της αντιλήψεως του Félix Martí-Ibáñez «Οι μεγάλοι άνδρες, οι άνδρες που μάχονται μόνοι για μεγάλο σκοπό μοιάζουν με μεγάλα ποτάμια. Άχρηστα υλικά μπορεί να εμποδίζουν τα νερά τους, αλλά ποτέ δεν σταματούν τη ροή τους». Hugh Desiax Riordan M.D.

«Τα περισσότερα μυστικά της γνώσης έχουν αποκαλυφθεί από κοινούς και παραγνωρισμένους ανθρώπους και όχι από δημοφιλείς ανθρώπους. Η λογική εξήγηση γι’ αυτό είναι ότι οι δημοφιλείς άνθρωποι ασχολούνται με δημοφιλή θέματα» Roger Bacon (1220-1292) Άγγλος φιλόσοφος κι επιστήμονας

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Είναι πολύ σκληρή και παράξενη η ζωή ενός ανθρώπου που βρέθηκε και στον παράδεισο και στην κόλαση. Καλλιεργώντας με επιμονή την Δύναμη που του επέτρεψε να βλέπει πέρα από την εποχή του, με συνέπεια να κάνει ανακαλύψεις των οποίων η πλήρης αναγνώριση ίσως να μην γίνει ποτέ, ακλουθώντας κι αυτός την πορεία όλων των αληθινά μεγάλων ανθρώπων, που εξευτελίστηκαν, πολεμήθηκαν, δολοφονήθηκαν και λοιδορήθηκαν από τους γνωστούς «θεούς με την άσπρη μπλούζα» και ολόκληρη την ιερατική επιστημονική μηχανή που τους υποστηρίζει, δηλαδή την ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

Εάν η ικανότητα ενός προφήτη συνήθως αποδίδεται στην εφήμερη «υπεραισθητή» αντίληψη, εντούτοις η Δύναμη της ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ του Gaston Naessens μας προσέφερε ένα μικροσκόπιο κατασκευασμένο από εξαρτήματα που τα επινόησε όταν ακόμα ήταν στην ηλικία των 20 ετών. Το μικροσκόπιο αυτό με τη δυνατότητά του να διαχειρίζεται το φως -με τρόπο που δεν είναι ακόμα πλήρως εξηγήσιμος από τη φυσική και ειδικότερα την οπτική- επέτρεψε στον Naessens να έχει μοναδική εικόνα του «μικροεπέκεινα», απροσπέλαστη σε αυτούς που χρησιμοποιούν όργανα της αιχμής της τεχνολογίας.

Με αυτό τον τρόπο ο μοναχικός αυτός ερευνητής έκανε συναρπαστική προέλαση σε ένα μικρόκοσμο που οι *θωρακισμένοι πιστεύουν ότι είναι κατανοητός μόνο από κάποιον που έχει μαντικές ικανότητες, άλλωστε ο μυστικισμός είναι κύριο γνώρισμα των θωρακισμένων. Σε αυτό τον κόσμο ο Naessens αποκτά καθαρή εικόνα των μικροσκοπικών μορφών που παρατήρησε, πολύ περισσότερο μικροσκοπικών από όσες είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

Τα ονόμασε ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (μικροσκοπικά σώματα) και κυκλοφορούν σε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων στο αίμα σου, στο δικό μου και στο αίμα κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού, όπως κι όλων των ζώων, ακόμα και στο χυμό των φυτών κι από τα οποία ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ εξαρτάται η ύπαρξη των ζώων και των ανθρώπων. Αυτές οι υπερμικροσκοπικές, υποκυτταρικές, ζώσες κι αναπαραγόμενες μορφές αποτελούν την πραγματική βάση της ίδιας της ζωής, η προέλευση της οποίας αποτελεί, για πάρα πολύ καιρό, ένα από τους πλέον δυσεπίλυτους γρίφους στα χρονικά της φυσικής φιλοσοφίας που σήμερα έχει το περισσότερο στείρο κι επικίνδυνο όνομα «επιστήμη».

[*Θωράκιση Μυϊκή, θωράκιση: Οι παθολογικές εκφράσεις του μυϊκού συστήματος (χρόνιοι μυϊκοί σπασμοί) που αναπτύσσει ένα άτομο προκειμένου να καταστείλει έντονες οργανικές αισθήσεις και αφόρητες συγκινήσεις, ιδιαίτερα το άγχος, την οργή και τη σεξουαλική διέγερση. Είναι λειτουργικά ταυτόσημη με την χαρακτηρολογική θωράκιση. *Χαρακτηρολογική θωράκιση: Το σύνολο των τυπικών χαρακτηρολογικών στάσεων τις οποίες αναπτύσσει το άτομο προκειμένου να αμυνθεί απέναντι στις δυσβάστακτες συγκινησιακές διεγέρσεις. Οι στάσεις αυτές προκαλούν ακαμψία του χαρακτήρα, έλλειψη συγκινησιακής επαφής, «απονέκρωση». Είναι λειτουργικά ταυτόσημη με τη μυϊκή θωράκιση. *Λίμναση, σεξουαλική: Η συσσώρευση σεξουαλικής ενέργειας λόγω αναστολής της σεξουαλικής εκφόρτισης. Τροφοδοτεί ενεργειακά κάθε σωματική και ψυχική βιοπάθεια καθώς και τον κοινωνικό παραλογισμό του ανθρώπου. Wilhelm Reich]




Το ταξίδι του Gaston Naessens στην κόλαση

Ηταν η άμεση συνέπεια της τόλμης του να περιπλανηθεί στην επιστημονική terra incognita των θωρακισμένων και συγκινησιακά πανουκλιασμένων νεκρών από κάθε ζωική εκδήλωση όντων. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, στις τσιμεντουπόλεις που ζει ο άνθρωπος και διοικούνται από τους «κριτές του επιστητού» η αποκάλυψη «άγνωστων» πραγμάτων αντί να είναι ευπρόσδεκτη με έντονο ενδιαφέρον, τιμωρείται ως απατηλή ή απαγορεύεται ως «αποκύημα φαντασίας», ειδικά αν δεν ταιριάζει με τις ήδη υπάρχουσες!

Τώρα η λογική ερώτηση του πως μπορούμε να ανακαλύψουμε νέα πράγματα, αν δεν διαφέρουν από τα ήδη υπάρχοντα φαίνεται να μην βρίσκει απάντηση στην παράνοια του συστήματος. Πουθενά αλλού αυτές οι απαγορεύσεις δεν είναι περισσότερο αυστηρές κι αιματηρές απ’ όσο στο πεδίο των βιοϊατρικών επιστημών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, των ασφαλιστικών και των τραπεζών μεταξύ των οποίων υπάρχει αλληλεπίδραση, αλληλοϋποστήριξη και τρελά συμφέροντα για να συνεχίσει η ανθρωπόμαζα να τους υπηρετεί και να πληρώνει -ακόμη και με την ζωή της- αυτά τα συμφέροντα.

Γιατί ο άνθρωπος αφέθηκε να πλανηθεί τόσο ανεπανόρθωτα, τόσο καταστροφικά, τόσο επίμονα, κατασκευάζοντας από τα βάθη των χιλιετηρίδων μέχρι σήμερα μυστικιστικά συστήματα επιστημονικά, φιλοσοφικά, θρησκευτικά; Τα κενά των ανθρώπινων γνώσεων πάνω στην φύση είναι η αιτία μεγάλου αριθμού λαθών, είναι η αιτία του μυστικισμού του αποκρυφισμού και της κακοδαιμονίας του. Τα λάθη της ιατρικής πριν την ανακάλυψη της ζωικής ανατομίας και των μολυσματικών ασθενειών ήταν λάθη αναπόφευκτα.

Όμως οι απειλές και ο πόλεμος εναντίων των πρώτων εξερευνητών της ζωικής ανατομίας δεν ήταν λάθη αναπόφευκτα. Όταν το ανθρώπινο ζώο συλλαμβάνει μια λανθασμένη ιδέα της φύσης διαμορφώνει ένα λάθος πρότυπο κι επάνω σε αυτό το λάθος, οικοδομεί ένα σύστημα αντικειμενικά ανακριβές μα εσωτερικά λογικό, με σκοπό να εξηγήσει τα ακατάληπτα φαινόμενα. Η εσωτερική λογική των ανακριβών προτύπων σκέψης συγκρίνεται μονάχα με την εσωτερική φαντασίωση μιας παρανοϊκής προσωπικότητας. Μάλιστα αυτό το ψευδές κι ανακριβές πρότυπο περιέχει ακριβώς όπως και η μυστικιστική φαντασίωση μια αναφορά στην πραγματικότητα.

Ο ρόλος των νέων συστημάτων σκέψης είναι να αναθεωρηθούν και να ξεπερνούν τα λάθη των παλαιών συστημάτων σκέψης (τόσο απλό) που έχουν μέσα τους σπέρματα αντιφάσεων μιας φαντασίωσης που έχει αποκοπεί από την πραγματικότητα. Όπως, για να φέρω ένα παράδειγμα, όταν ο οργανισμός διαθέτει ένα εξαντλημένο ανοσοποιητικό σύστημα σε καμία περίπτωση δεν το αποτελειώνει κάποιος με χημειοθεραπείες κι ακτινοβολίες!!! Αυτή η πράξη σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος έχει αποκοπεί από την πραγματικότητα και ζει στην φαντασίωση μιας ελαττωματικής σκέψης. Αν θελήσεις να ανακαλύψεις την ρίζα των μεγάλων λαθών συναντάς πάντοτε την έννοια της στασιμότητας, που καταφέρνει να τρυπώνει πάντοτε μέσα σε κάθε  επιστημονική σκέψη.

Θα ‘λεγα πως το ανθρώπινο ζώο δεν μπορεί ή δεν θέλει (δεν αντέχει)  να ξεφύγει από την στασιμότητα. Συναντάμε πάντοτε την έννοια του ακίνητου, του απόλυτου, του αδρανούς μέσα σε έναν ωκεανό κινούμενου!!! Είναι δυστυχώς πέρα για πέρα αληθές ότι η παράλογη επιμονή του ανθρώπινου ζώου να διαιωνίζει τα λάθη του, επικαλυπτόμενα με μανδύα αληθοφάνειας, θα συνεχίσει να υπάρχει για αιώνες ολόκληρους. Είναι άλλωστε ένα κύριο γνώρισμα αυτού του είδους των σφαλμάτων, ότι έχουν την τάση να παγιώνονται, να καταλαμβάνουν τεράστιο χώρο με την αλόγιστη διάδοση, να μεταβάλλονται σε ακλόνητο, στάσιμο δόγμα, σε κατεστημένο, παρά την απουσία αποδείξεων. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να αγγίξει αυτό το δογματικό κατεστημένο, τον περιμένουν τα μαρτύρια του Προμηθέα και του Ταντάλου.

Αυτά τα μαρτύρια έζησαν άνθρωποι που ξέφυγαν από το δογματικό κατεστημένο όπως ο Dr Royal Raymond Rife, ο Georges Lakhovsky, ο Dr Ryke Geerd Hamer, ο Nicola Tesla, ο Dr Wilhelm Reich, η Dr. Ruth Drown και φυσικά ο Gaston Naessens, στον οποίο αναφέρεται το σημερινό άρθρο. Έτσι ήταν τα πράγματα από πάντα στον γνωστό κόσμο, πριν και μετά την εμφάνιση του «πολιτισμού». Έχω αναφερθεί εκτενέστατα σε προηγούμενα Strange γι’ αυτούς τους  Τιτάνες της Ανθρωπότητας και καλό είναι να τα αναζητήσεις και να ενημερωθείς προτού ο τόσο πολύτιμος «πολιτισμός» σου καταρρεύσει στο κεφάλι σου.




Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENS

Ο Γάλλος βιολόγος κι ερευνητής Gaston Naessens γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1924 στο Roubaix, στην Γαλλία. Ο Gaston εμφανίζει μια προδιάθεση να γίνει εφευρέτης, όταν στην ηλικία των πέντε έφτιαξε ένα μικρό παιχνίδι κινούμενο αυτοκίνητο από ένα σύνολο Meccano που τροφοδοτούταν με ένα ελατήριο ξυπνητηριού. Αργότερα, έφτιαξε μια μοτοσικλέτα και ένα μίνι αεροπλάνο και σήμερα ζει και εργάζεται στην πόλη Sherbrooke στην γαλλόφωνη Quebec City του Canada. Όταν οι πανεπιστημιακές του σπουδές στη Φυσική, στη Χημεία και στη Βιολογία διακόπηκαν εξαιτίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Naessens απέκτησε ένα ανεπίσημο δίπλωμα από τη Γαλλική Επιστημονική Ένωση της πόλης Λίλ, στην οποία είχε καταφύγει μαζί με τους περισσότερους καθηγητές του από το πανεπιστήμιο για να γλιτώσουν από την εισβολή των Ναζί.

Δυστυχώς, μετά την απελευθέρωση της Γαλλίας, παρέλειψε να ζητήσει επικύρωση του διπλώματός του από τη νέα κυβέρνηση του στρατηγού Charles de Gaulle. Αυτή η αμέλεια έδωσε αργότερα τη δυνατότητα στους αντιπάλους του να ισχυρισθούν ότι στερείται ακαδημαϊκού τίτλου. Με την οικονομική υποστήριξη της μητέρας του, ο Naessens συνέχισε μόνος του τις έρευνες στο δικό του εργαστήριο. Κατά τη διάρκεια μελετών στην αιματολογία, παρατήρησε «κάτι να κινείται στο αίμα» αλλά αυτό ήταν υπερβολικά μικρό και δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει με τα μικροσκόπια που είχε τότε στη διάθεσή του. Εντυπωσιασμένος, ζήτησε τη βοήθεια ειδικών από τη Γερμανία προκειμένου να αναπτύξει ένα ισχυρότερο μικροσκόπιο.

Οι συγκλονιστικές ανακαλύψεις του Gaston Naessens που δίνουν νέα διάσταση στην υγεία

*Το Somatoscope το οποίο επιτρέπει την παρατήρηση ζώσης ύλης με διακριτική ικανότητα πολύ καλύτερη από πολλά τελευταίας τεχνολογίας.

*Το σωματίδιο, την υπερμικροσκοπική, υποκυτταρική, ζώσα κι αναπαραγόμενη οντότητα, για την οποία πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι είναι ο προάγγελος του DNA και το βασικό στοιχείο κάθε ζωής στη Γη.

*Τον σωματιδιακό κύκλο, που είναι ορατός στο αίμα κάθε ανθρώπου και ο οποίος εάν ερμηνευθεί σωστά, μπορεί να διαγνώσει επερχόμενες εκφυλιστικές ασθένειες έως και 18 μήνες πριν την εκδήλωσή τους.

*Το σκεύασμα 714-Χ που έχει πλήρως αποκαταστήσει την υγεία σε 750 από 1000 θύματα του καρκίνου και για το οποίο καταδιώχθηκε απηνώς από το ιατρικό κατεστημένο. Το σκεύασμα αυτό είχε τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα και σε ασθενείς με AIDS, μάλιστα χρησιμοποιείται κι από υγιείς για να παραμείνουν υγιείς.




Somatoscope: Υπερμικροσκόπια και οι Κατασταλμένες Θεραπείες

Το τοπίο της ιατρικής επιστήμης βρίσκεται στο κατώφλι μιας δραστικής αλλαγής από την χρήση ενός πανίσχυρου μικροσκοπίου το Somatoscope που αναπτύχθηκε από τον Gaston Naessens. Αυτή η απίστευτη συσκευή φτάνει επίπεδα μεγεθύνσεως των 20.000 έως 30.000 διαμέτρων, πολύ επάνω από το όριο των 2.500 διαμέτρων των συμβατικών μικροσκοπίων. (Αναζήτησε σε παλαιότερο strange το άρθρο για τον Dr Royal Raymond Rife) Το τεράστιο μέγεθος της διαφοράς σε απόδοση δίνει την εντύπωση της κατάφωρης παραβίασης των (λανθασμένων) νόμων της φυσικής.

Η δραματική απόκλιση της απόδοσης από τα οπτικά ή ηλεκτρονικά μικροσκόπια σάρωσης καταγράφεται ως γεγονός μιας πραγματικά μεγάλης ανακάλυψης. Δυστυχώς, στους κατεστημένους τομείς της επιστήμης, μια μεγάλη αντίδραση επιβάλει να αποδείξει γιατί κάτι δεν λειτουργεί, αντί να αναπαραγάγει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του! Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί μια κατάσταση όπου ή επιστήμη, μετατρέπεται σε θρησκεία όπου το ορθόδοξο δόγμα είναι που πρέπει να ληφθεί ως πίστη και τότε εκείνοι που αψηφούν το δόγμα πρέπει να διώκονται ως αίρεση.  Η δημιουργία ενός δόγματος επιβραδύνει το ρυθμό των νέων ανακαλύψεων που μπορούν να γίνουν. Στους δογματικούς ιατρικούς τομείς, η μη αποδοχή (αν κι όταν, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι) των νέων ιδεών προκαλεί πολλούς άδικους θανάτους. Αυτή είναι η περίπτωση με το supermicroscope και τις ανακαλύψεις των Royal Raymond Rife και Gaston Naessens.

ΤΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΚΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ  

Ο Naessens με το εξαιρετικό του μικροσκόπιο προχώρησε για να ανακαλύψει στο αίμα ζώων και ανθρώπων -καθώς επίσης και στους χυμούς των φυτών- μία έως σήμερα άγνωστη, υπερμικροσκοπική, υποκυτταρική, ζώσα και αναπαραγόμενη μικροσκοπική μορφή την οποία ονόμασε σωματίδιο (μικροσκοπικό σώμα). Αυτό το νέο στοιχειώδες σωματίδιο που ανακάλυψε μπορούσε να καλλιεργηθεί, δηλαδή να αναπτυχθεί έξω από τα σώματα των ξενιστών του (in vitro δηλαδή «εντός υάλου», όπως είναι ο τεχνικός όρος, έξω από το ζων σώμα, σε τεχνητό περιβάλλον. Κυριολεκτικά: «εντός υάλου». Παρατηρούμενος εντός δοκιμαστικού σωλήνα).

Με έκπληξη ο Naessens είδε αυτό το στοιχειώδες σωματίδιο να αναπτύσσεται κατά ΠΛΕIΟΜΟΡΦΙΚΟ κύκλο (εμφάνιση διαφόρων μορφών στα διάφορα στάδια της ζωής), του οποίου τα τρία πρώτα στάδια -σωματίδιο, σπόριο και διπλό σπόριο- είναι τελείως φυσιολογικά σε υγιείς οργανισμούς, στην πραγματικότητα είναι καθοριστικά για την ύπαρξή τους.

Ακόμα κάτι πιο παράξενο. Κατά τη διάρκεια των χρόνων τα σωματίδια αποδείχθηκαν ουσιαστικά άφθαρτα! Αντιστάθηκαν στην έκθεσή τους σε θερμοκρασίες ενανθράκωσης 200° C και υψηλότερες. Επιβίωσαν κατά την έκθεσή τους σε πυρηνική ακτινοβολία 50.000 rems που είναι πολύ περισσότερο από αρκετή για να σκοτώσει κάθε ζωντανό οργανισμό και παρέμειναν τελείως απρόσβλητα σε κάθε οξύ. Όταν ελήφθησαν από ίζημα φυγοκέντρισης, διαπιστώθηκε ότι ήταν αδύνατον να τμηθούν με κοπτικό εργαλείο διαμαντιού. Η σκληρότητά τους παρέμεινε απίστευτα άθικτη σε όλες αυτές τις προσπάθειες τμήσεως. Το παράδοξο επακόλουθο είναι ότι αυτές οι μικροσκοπικές μορφές ζωής, που αποκαλύφθηκαν από το μικροσκόπιο του Naessens, είναι ακατάλυτές. Μετά το θάνατο των ξενιστών τους, όπως εμείς οι άνθρωποι, επιστρέφουν στη Γη όπου επιζούν για εκατομμύρια ή και για δισεκατομμύρια χρόνια!

SOMATOSCOPE ΤΟΥ GASTON NAESSENS

«Η δυνατότητα του Naessens να εξετάζει βιολογικά δείγματα με το Somatoscope εντός ολίγου χρόνου από τη στιγμή που έχουν ληφθεί ήταν πράγματι εντυπωσιακή. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείς άμεσα να παρατηρήσεις τις διαφορές μεταξύ δειγμάτων αίματος ασθενών που έχουν μολυνθεί και ασθενών που δεν έχουν μολυνθεί, ιδιαίτερα ασθενών με AIDS. Το μικροσκόπιο και η υψηλή εξειδίκευση του Naessens είναι εξαιρετικά πολύτιμα σε πολλούς ερευνητές. Θα έπρεπε αυτός και μόνο ο άθλος να άξιζε τη διεθνή επιστημονική βράβευση του ανθρώπου που μπορεί να αποκαλείται «Γαλιλαίος του μικροσκοπίου» του 20ου αιώνα» Δρ. Τόμας Τόρναμπεν, διευθυντής της σχολής εφηρμοσμένης βιολογίας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Γεωργίας, που έκανε ένα έκτακτο ταξίδι στο εργαστήριο του Naessens και εξέτασε σχολαστικά το μικροσκόπιο.

Ο Gaston έχει αναπτύξει νεώτερα μοντέλα του Somatoscope. Το Somatoscope επέτρεψε στους ερευνητές να ανακαλύψουν τη σημασία του χρώματος και της σχέσης του με το υλικό που παρατηρείται. Τα μήκη κύματος του φωτός που παράγονται είναι συναφή με το μέγεθος του αντικειμένου και την υγεία του κυττάρου.

Για παράδειγμα, τα ερυθρά αιμοσφαίρια κυμαίνονται από κίτρινο / πορτοκαλί πράσινο σε (540 nm έως 580 nm) και τα λευκά αιμοσφαίρια είναι πλούσια σε μπλε / ιώδες (490 nm έως 510 nm). Η έκθεση σε τοξικά υλικά, ακόμα και σε μικρές ποσότητες, προκαλεί σημαντικές αλλαγές στο χρώμα. Ακόμη και «ασφαλείς» ποσότητες τοξικών υλικών, όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο σε οδοντόπαστα προκαλεί σημαντική υποβάθμιση στα ερυθρά κύτταρα του αίματος, όπως είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από τα δείγματα σε μια βιντεοκασέτα.




ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

Αυτό το συμπέρασμα -όσο συνταρακτικό και να είναι- δεν ξεπήδησε μόνο από το μυαλό του Naessens. Μερικά χρόνια πριν, βρήκα τυχαία μια συναρπαστική διδακτορική διατριβή, που έχει εκδοθεί και σε βιβλίο, με συγγραφέα τη φαρμακοποιό Μαρί Νονκλέρκ που ζει στη Γαλλία. Στη διατριβή της, που της πήρε αρκετά χρόνια για να την ολοκληρώσει, η Νονκλέρκ ερεύνησε εξαντλητικά ένα εξαφανισμένο από χρόνια κεφάλαιο της ιστορίας της επιστήμης, που έχει σχεδόν ξεχαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα. Το κεφάλαιο αυτό αναφέρεται σε μία δριμεία επιστημονική διαμάχη που έγινε στη Γαλλία, τον 19° αιώνα. Ήταν μια άνιση διαμάχη αντίστοιχη του καθεστωτικού Thomas Alva Edison με τον ανθρωπιστή Nikola Tesla, γνωρίζουμε ποιος κερδίζει σε μάχη με την συγκινησιακή πανούκλα.

Στη διαμάχη αυτή, από τη μία πλευρά ήταν ο διάσημος Louis Jean Pasteur του οποίου το όνομα αναγράφεται στα επιστεγάσματα των θυρών των ερευνητικών ινστιτούτων σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστός στα παιδιά του σχολείου, έστω και μόνο επειδή πίνουν παστεριωμένο γάλα –το γνωστό ναρκωτικό δηλητήριο. Αντίπαλος, στην άλλη πλευρά, ήταν ο σύγχρονός του Antoine Bechamp, ο οποίος αρχικά εργάσθηκε ως καθηγητής φυσικής και τοξικολογίας στην Ανώτερη Σχολή Φαρμακευτικής του Στρασβούργου, αργότερα ως καθηγητής της ιατρικής χημείας στο Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ και στη συνέχεια ως καθηγητής της βιοχημείας και κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λιλ.

Το διάστημα που ο Bechamp με το μικροσκόπιό του, που ήταν πολύ πιο πρωτόγονο από του Naessens, ασχολείτο εντατικά με προβλήματα ζύμωσης, δηλαδή με τη διάσπαση σύνθετων μορίων σε οργανικές χημικές ενώσεις μέσω «ένζυμου» (σαν το «κόψιμο» του γάλακτος από βακτήρια) φαίνεται ότι ήταν σε θέση να διακρίνει στα διαλύματα της ζύμωσης πληθώρα μικροσκοπικών σωμάτων. Ακόμα και πριν από την εποχή του Bechamp, άλλοι ερευνητές είχαν παρατηρήσει αυτά που ονόμασαν «σπινθηρίζοντα σωμάτια» ή «μοριακές κοκκιώσεις», τα είχαν όμως αντιπαρέλθει σαν ανεξήγητα.

Ο Bechamp που κατόρθωσε να τους αποδώσει ισχυρές ενζυματικές αντιδράσεις (καταλυτικές δράσεις σε βιοχημικές διεργασίες) καθιέρωσε την καινούργια λέξη μικροζυμες (μικροσκοπικές ζύμες), για να τα περιγράψει. Η θεωρία των μικροβίων, με παρρησία, χάρις και στην ελευθεροστομία του Pasteur συνέβαλε ώστε η θεωρία των μικροβίων να κερδίσει και να κυριαρχήσει έναντι του Bechamp  στο ιατρικό κατεστημένο του περασμένου αιώνα, με αυτό το λανθασμένο πρότυπο πορευόμαστε ως σήμερα μ’ ένα θωρακισμένο κι άρα παγ(ι)ωμένο ιατρικό δόγμα.

Μεταξύ των πολλών παράξενων χαρακτηριστικών αυτών των ενζύμων υπήρχε κάποιο που επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν άφθονα στο φυσικό ανθρακικό ασβέστιο που είναι κοινά γνωστό ως κιμωλία, ενώ δεν υπήρχαν στο χημικά καθαρό ανθρακικό ασβέστιο που παρασκευαζόταν στο εργαστήριο σε τεχνητές συνθήκες. Γι’ αυτό το λόγο το πρώτο μπορούσε, παραδείγματος χάριν, εύκολα να «ιμβερτοποιήσει» διαλύματα σακχαρόζης ενώ το δεύτερο δεν μπορούσε.

Προχώρησε στη μελέτη των μικροζυμών που βρίσκονται στα σώματα των ζώων, και έφθασε στο εντυπωσιακό συμπέρασμα ότι αυτές οι μικροσκοπικές μορφές ήταν πολύ πιο ουσιώδεις για τη ζωή απ’ ό,τι τα κύτταρα, που για καιρό θεωρούνταν τα βασικά δομικά στοιχεία κάθε ζώσης οντότητας. Ο Bechamp ανακάλυψε ότι τα θεμελιώδη αυτά στοιχεία είναι υπεύθυνα για τη δραστηριότητα των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και χωρίς αμφιβολία των ολοκληρωμένων ζώντων οργανισμών, από τα βακτήρια μέχρι τις φάλαινες και από τους κορυδαλλούς μέχρι τους ανθρώπους. Ακόμα τα εντόπισε στα ζωοποιά αυγά, όπου ευθύνονται για την περαιτέρω εξέλιξή τους, ενώ τα ίδια υφίστανται σημαντικές αλλαγές.

Έτσι, σχεδόν έναν αιώνα πριν ο Naessens βαφτίσει τα σωματίδιά του, ο συμπατριώτης του Bechamp ανακάλυψε τους οργανισμούς που, όπως ο Naessens αμέσως αναγνώρισε, φαίνεται ότι είναι «εξαδέλφια» των δικών του «μικροσκοπικών σωμάτων» αν και με αρκετά μακρινό βαθμό συγγένειας.

Το πιο απίστευτο για τον Bechamp ήταν το γεγονός ότι στην περίπτωση της εκδηλώσεως κάποιου αρκετά σοβαρού περιστατικού που επηρέαζε ολόκληρο τον οργανισμό, οι μικροζύμες του άρχιζαν να εργάζονται για την πλήρη αποσύνθεσή του, ενώ παράλληλα οι ίδιες συνέχιζαν να επιβιώνουν. Η απόδειξη της επιβίωσης τους ήρθε όταν ο Bechamp βρήκε τις μικροζύμες στο έδαφος, σε βάλτους, στην αιθάλη καπνοδόχων, στον κονιορτό των δρόμων, ακόμα στον αέρα και στο νερό.

Αυτά τα βασικά και προφανώς αιώνια στοιχεία, από τα οποία εμείς και οι συγγενείς μας τα ζώα αποτελούμαστε, επιβιώνουν των υπολοίπων ζώντων κυττάρων μας που χάνονται όταν πεθαίνουμε. Τόσο εμφανώς ακατάλυτες ήταν οι μικροζύμες, που ο Bechamp κατάφερε να τις εντοπίσει σε ασβεστολιθικά πετρώματα που χρονολογούνται από την τριτογενή περίοδο την Τριτογενή περίοδο, δηλαδή την πρώτη περίοδο του Καινοζωικού αιώνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εμφανίστηκαν στη Γη τα πρώτα θηλαστικά, πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια.

Θα μπορούσαν όμως να είναι ακόμα παλαιότερες, πολύ παλαιότερες. Ο γάλλος καθηγητής της παλαιοντολογίας Εντουάρ Μπουρό, γράφει στο βιβλίο του «Γη: Μητέρα της Ζωής» το οποίο αναφέρεται σε προβλήματα της εξελίξεως, ότι είχε μελετήσει λεπτά τμήματα πετρώματος, ηλικίας άνω των τριών δισεκατομμυρίων ετών, που τα είχε πάρει από το κέντρο της Σαχάρας. Τα τμήματα αυτών των πετρωμάτων περιείχαν μικροσκοπικές σφαιροειδείς κοκκοειδείς μορφές, τις οποίες ο Μπουρό τοποθέτησε στη βάση ολόκληρης της εξελικτικής αλυσίδας, της αλυσίδας που θεωρεί ότι αναπτύχθηκε με έναν από τρεις εναλλακτικούς τρόπους.

Ο Μπουρό δεν γνωρίζει τι πραγματικά θα μπορούσαν να είναι αυτές οι μικροσκοπικές κοκκοειδείς μορφές, μετά όμως από εκτενή μελέτη είναι βέβαιος ότι υπήρχαν από τόσο παλιά. Άλλωστε ο Naessens  έχει πει: «Ασφαλώς θα ήθελα να έχω μερικά δείγματα των πετρωμάτων της Σελήνης, για να εξετάσω τις τομές τους στο μικροσκόπιό μου. Ποιος ξέρει, ίσως βρίσκαμε σε αυτά σωματιδιακές μορφές, τα ίδια τα ίχνη της αρχέγονης ζωής που υπάρχει στη Γη!»




Ο ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ GASTON NAESSENS

Μετά από χρόνια επιμελών παρατηρήσεων στο μικροσκόπιο και πειραμάτων στο εργαστήριό του, ο Naessens ανακάλυψε ότι όταν το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων ή των ανθρώπων εξασθενεί ή αποσταθεροποιείται, ο φυσιολογικός κύκλος των τριών πρώτων φάσεων του σωματιδίου διευρύνεται για να περιλάβει άλλες δεκατρείς επί πλέον διαδοχικές φάσεις ανάπτυξης, με αποτέλεσμα συνολικά τις δεκαέξι ξεχωριστές μορφές, όπου η κάθε μορφή εξελίσσεται στην επόμενη.

Όλες αυτές οι μορφές έχουν αποτυπωθεί με ευκρίνεια και σαφήνεια σε κινηματογραφική ταινία και σε διαδοχικές φωτογραφίες από το μικροσκόπιο του Gaston Naessens. Ο Naessens, όπως και ο Bechamp, αποδίδει την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε τραύμα που προέρχεται από πλήθος αιτιών. Οι αιτίες αυτές ποικίλουν, από την έκθεση σε διάφορες μορφές ακτινοβολίας ή σε χημικές μολύνσεις, έως ατυχήματα, καταστάσεις σοκ, καταθλιπτικές ψυχολογικές καταστάσεις και πολλές ακόμα. Με τη μελέτη του κύκλου του σωματιδίου, όπως φαίνεται στο αίμα ανθρώπων που υποφέρουν από διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, λύκος, καρκίνος και τελευταία από AIDS, ο Naessens ήταν σε θέση να συνδέσει την ανάπτυξη των μορφών του παθολογικού κύκλου των 16 φάσεων με όλες αυτές τις ασθένειες.

Στη βιντεοταινία, παρουσιάζονται όλα αυτά τα μικροβιολογικά φαινόμενα, όπου μεταξύ άλλων δείχνει ότι όταν από τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος απομακρυνθούν όλα τα εξωτερικά σωματίδια και κατόπιν τα αιμοσφαίρια θερμανθούν, σωματίδια που βρίσκονται μέσα στα ίδια αιμοσφαίρια σε λανθάνουσα υγρή κατάσταση, στερεοποιούνται και αναπτύσσουν τον κύκλο των 16 φάσεων. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρξει αποσταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς ακριβώς, ή γιατί ή από τι, σχηματίζονται τα σωματίδια. Από τις περίπου 140 πρωτεΐνες των ερυθρών αιμοσφαιρίων, πολλές μπορεί να συμμετέχουν σε αυτή τη διεργασία.

Συνεπώς η εμφάνιση των σωματιδίων μέσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι τόσο περίπλοκα αινιγματική, όσο και η προέλευση της ίδιας της ζωής. Κάποτε ρώτησαν τον Naessens: «Εάν δεν υπήρχαν σωματίδια, δεν θα υπήρχε και ζωή;» «Αυτό πιστεύω» απάντησε. O Naessens δήλωσε: «Ήμουν σε θέση να ανακαλύψω ένα κύκλο ζωής των μορφών στο αίμα που προσθέτουν μια ολοκαίνουργια κατανόηση της βάσης της ζωής. Μιλάμε για ένα εντελώς νέο είδος βιολογίας, εκ των οποίας έχουν ευτυχώς ξεπηδήσει πρακτικές εφαρμογές προς όφελος των ασθενών, ακόμη και πριν πολλές θεωρητικές πτυχές να έχουν διευθετηθεί»

Ακόμα πιο σημαντικό, ο Naessens ήταν σε θέση να προβλέψει την ενδεχόμενη εκδήλωση τέτοιων ασθενειών πολύ ΠΡΙΝ εμφανισθούν οι κλινικές τους ενδείξεις. Με άλλα λόγια, μπορούσε να τις «διαγνώσει πρόωρα». Έχει επίσης επιδείξει ότι αυτές οι ασθένειες έχουν κοινή λειτουργική αρχή ή βάση, και συνεπώς δεν πρέπει να θεωρούνται ανεξάρτητα και άσχετα μεταξύ τους φαινόμενα, όπως για τόσο μεγάλο χρόνο τα θεωρούν (σκόπιμα και δόλια) οι δογματικά παγιωμένοι ιατρικοί κύκλοι.

Ο πολυμορφικός κύκλος αυτής της μικροσκοπικής οντότητας είναι αυτό που επεξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν οι εκφυλιστικές ασθένειες. Ο Naessens κατάφερε να παρουσιάσει επιστημονικές αποδείξεις εκείνου που έλεγε πάντοτε η ολιστική ιατρική, ότι δηλαδή η ασθένεια είναι η έλλειψη ισορροπίας στις λειτουργίες του οργανισμού. Σε υγιή άτομα, όπως φαίνεται στο μικροσκόπιο του Naessens, το σωματίδιο εξελίσσεται σε ένα κύκλο τριών φάσεων και παράγει τη σωστή ποσότητα τρεφόνης για να διατηρήσει την παραγωγή των κυττάρων στα κανονικά επίπεδα. Όταν όμως το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση στρες ή αδυναμίας, το σωματίδιο εξελίσσεται σ’ ένα μακρύτερο κύκλο δεκαέξι φάσεων, κατά τις οποίες αυτό παίρνει μορφές που προσομοιάζουν σε βακτήρια, ιούς και κύτταρα μαγιάς. Σ’ αυτόν τον μεγαλύτερο κύκλο, το σωματίδιο παράγει υπερβολικές ποσότητες τρεφόνης, δημιουργώντας έτσι την αφύσικα γρήγορη αναπαραγωγή των κυττάρων, που ονομάζουμε καρκίνο.

Σύμφωνα με τις ανακαλύψεις του Naessens, ο μικρός κύκλος του σωματιδίου διατηρείται σε τρεις φάσεις από συγκεκριμένους αναστολείς που συνίστανται από περπτικά ένζυμα, ορμόνες και ανόργανα στοιχεία. Η κακή διατροφή και το στρες μειώνουν τον αριθμό των αναστολέων αυτών, επιτρέποντας στο σωματίδιο να εξελιχθεί κατά τον κύκλο των δεκαέξι φάσεων. Η παρουσία αυτών των επιπλέον μορφών του σωματιδίου σημαίνει την απαρχή εκφυλιστικής ασθένειας ΠΡΙΝ αυτή εκδηλωθεί στο σώμα. Επομένως, η θεωρία του σωματιδίου έχει μια πολύτιμη διαγνωστική εφαρμογή η οποία και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, καθιστά δυνατή τη διάγνωση όσο και τη θεραπεία της ασθένειας ΠΡΙΝ αυτή επεκταθεί. Όταν ο καρκινικός όγκος αποκτήσει κρίσιμη μάζα, εκκρίνει μία ουσία, που ο Naessens ονόμασε «Συγκαρκινογενή Παράγοντα», η οποία επιτρέπει στον καρκίνο να αποσύρει ουσιώδη παράγωγα του αζώτου από τα κύτταρα του ασθενούς, με αποτέλεσμα να παραλύει το ανοσοποιητικό του σύστημα. (Σε αυτό το πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα έρχεται η δογματική ιατρική και προσθέτει επιπλέον χημικά που το ρίχνουν ακόμη περισσότερο και ταυτόχρονα ταϊζει τα καρκινικά κύτταρα).

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ

Ο Naessens ανακάλυψε ότι η διαίρεση των κυττάρων δεν είναι δυνατή χωρίς τα σωματίδια, επειδή αυτά κατά τη διάρκεια του κύκλου τους εκκρίνουν την αυξητική ορμόνη που ο Γάλλος νομπελίστας γιατρός και βιολόγος Αλέξης Καρέλ είχε ονομάσει «τρεφόνη», η οποία καθιστά τα κύτταρα ικανά να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Ο Naessens αναφέρει επίσης ότι το ηλεκτρικά φορτισμένο, λαμπερό σωματίδιο είναι ο αρχικός πυρήνας της ζωής, το σημείο όπου η ενέργεια συμπυκνώνεται σε ύλη. Το σωματίδιο είναι η εκδήλωση της κοσμικής ενέργειας σε μια μικροσκοπική, κινούμενη κηλίδα ύλης, προοδευτικά το μέγεθος του αυξάνεται, δηλαδή συνεχίζει να αναπτύσσεται ακριβώς σαν τμήμα ζωντανού οργανισμού.

Τα μικροσκοπικά σώματα που ανακάλυψε ο Ναισσάν είναι κατά βάση ηλεκτρικής φύσεως. Σε υγρό περιβάλλον, όπως στο πλάσμα του αίματος, το ηλεκτρικό τους φορτίο και οι επιδράσεις του μπορούν να παρατηρηθούν. Οι πυρήνες αυτών των στοιχειωδών σωματίων είναι θετικά φορτισμένοι, ενώ οι μεμβράνες που τα περιβάλλουν εξωτερικά είναι αρνητικά φορτισμένες. Συνεπώς, όταν το ένα πλησιάσει το άλλο αυτόματα αλληλοαπωθούνται, ακριβώς σαν να ήταν οι ομώνυμοι πόλοι δύο μαγνητών που αντιστέκονται σε κάθε προσπάθεια να τους συγκρατήσει κανείς ενωμένους.

gaston-naessens AEROVIOSI 
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Αφού επιβεβαίωσε τον σωματιδιακό κύκλο στην πλήρη του έκταση, ο Naessens ήταν σε θέση, με παράλληλη σειρά ιδιοφυών ερευνητικών βημάτων, να αναπτύξει θεραπευτική αγωγή για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το προϊόν που παρασκεύασε προέρχεται από την ΚΑΜΦΟΡΑ, τη φυσική ουσία που παράγεται από τα φερώνυμα δένδρα της ανατολικής Ασίας. Αντίθετα από πολλά θεραπευτικά παρασκευάσματα, εγχύεται στο σώμα με ένεση, όχι όμως ενδομυϊκά ή ενδοφλέβια, αλλά ενδολεμφικά, στο λεμφικό σύστημα, διά μέσου λεμφαδένα ή γάγγλιου της βουβωνικής χώρας.

Αυτή είναι ένας από τους κύριους λόγους που προβάλει το ιατρικό δόγμα για να υποστηρίξει ότι όλη η προσέγγιση του Naessens είναι ανυπόστατη, δηλαδή ο ισχυρισμός ότι η ενδολεμφική ένεση είναι αδύνατη! (όλοι εμείς που τις χρησιμοποιούμε χρόνια τώρα …απλά γελάμε με την συστημική πανούκλα και τις βαρύγδουπες πεϊπερολογίες της) Όμως αυτές οι ενέσεις, εκτός του ότι είναι δυνατόν να γίνουν, (έχω κάνει και κάνω αρκετούς κύκλους) είναι και απλό να τις κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, αρκεί να καθοδηγηθούν σωστά στο πώς να εντοπίζουν το γάγγλιο. Αν και οι περισσότεροι γιατροί στις ιατρικές σχολές δεν έχουν εκπαιδευθεί σε αυτή την τεχνική, είναι τόσο εύκολη, που απλοί άνθρωποι, μη ειδικοί, την έχουν διδαχθεί μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν την ένεση με το βασισμένο στην ΚΑΜΦΟΡΑ παρασκεύασμα μόνοι τους, στον εαυτό τους.

Εάν η ένεση με το 714-Χ γίνεται σωστά, έχει σαν αποτέλεσμα, σε ποσοστό άνω του 85% των περιπτώσεων, την επανασταθεροποίηση, την ενδυνάμωση ή άλλως την επαύξηση της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος στην εκτέλεση της φυσιολογικής του λειτουργίας, δηλαδή την απαλλαγή του σώματος από ασθένειες.

Ο κύκλος ενέσεων 714X δεν θα βοηθήσει τους πάντες, ειδικά όταν έχει ήδη υπάρξει εκτεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, είναι γνωστό ότι η χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία εξαφανίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τους άλλους σωματικού πόρους αυτοϊασης κι αυτοθεραπείας.

Ο αριθμός των νεκρών από τον καρκίνο μεταξύ των ετών 1970 και 1986 ήταν περίπου 6 εκατομμύρια. Οι θεραπείες του ιατρικού δόγματος της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από αργές θανατικές ποινές που πλουτίζουν τη βιομηχανία του καρκίνου. Πιθανές θαυματουργές θεραπείες γρήγορα ακυρώθηκαν από το FDA (Food & Drug Administration) και τις διάφορες ιατρικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Είναι λυπηρός ο σχολιασμός ότι σε μια χώρα που υπερηφανεύεται για την ελευθερία, οι ανίατοι ασθενείς δεν μπορούν να κάνουν μια συνειδητή απόφαση να συμμετάσχουν σε πειραματικές θεραπείες που μπορούν να σώσουν τις ζωές τους.

Η 714X είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η WRITERS & RESEARCH είναι μία οργάνωση που εργάζεται στενά με την FDA και την IRB (Institution Review Board) για να κάνει τη δουλειά με τν 714X νόμιμη και ηθική. Η 714X είναι ένα ενέσιμο φάρμακο και πρέπει να συνταγογραφείται από γιατρό.

 Όταν το 714Χ εισαχθεί στο λεμφικό σύστημα, δρα με 3 τρόπους: 1) Ρευστοποιεί τη λέμφο, δηλαδή την καθιστά ικανή να κυκλοφορεί πιο εύκολα και έτσι αυξάνει την ικανότητά της να αφαιρεί τις τοξίνες από τα κύτταρα. Αυτή η ρευστοποιητική δράση του 714Χ προκαλείται από τα χλωριούχα άλατα νατρίου και αμμωνίου που περιέχονται στο προϊόν. Ας σημειωθεί ότι κλινικές παρατηρήσεις που έγιναν με χρήση λεμφογραφημάτων έδειξαν ότι η λέμφος ατόμων που πάσχουν από εκφυλιστικές ασθένειες είναι παχύρρευστη και δυσκίνητη.

2) Φέρει άζωτο στον οργανισμό ως ένα ενεργό συστατικό. Το άζωτο είναι βασικό στοιχείο της δημιουργίας ζώσης ύλης, όπως επίσης σημαντικό για την επιδιόρθωση των κυττάρων. 3) Μεταφέρεται στο αίμα με την κυκλοφορία της λέμφου. Παρέχοντας άζωτο στα καρκινικά κύτταρα, τα κάνει να σταματήσουν την έκκριση του Συγκαρκινογενή Παράγοντα που παραλύει το ανοσοποιητικό σύστημα κι έτσι επιτρέπει σ’ αυτό ν’ ανακτήσει τις φυσιολογικές του λειτουργίες. Επειδή φέρει 18 ιχνοστοιχεία στο σύστημα, προάγει τις διακυτταρικές και ενδοκυτταρικές επικοινωνίες, οι οποίες είναι απαραίτητες και μπορεί να έχουν προσωρινά διακοπεί ή παρεμποδισθεί από τη δυσλειτουργία της στάσιμης λέμφου.

Το σκεύασμα 714Χ είναι μη τοξικό και δεν έχει καθόλου παρενέργειες, όπως αναφέρεται σε σχετικά πρόσφατη επιστολή του Naessens προς Καναδούς γιατρούς. Στην επιστολή αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια 17 ετών (από το 1990 μέχρι το 2006) Πάνω από 1498 Καναδοί γιατροί έκαναν θεραπεία σε 4.039 ασθενείς χρησιμοποιώντας 443.016 ενέσεις (21.096 σειρές των 21 ενέσεων), με έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας του Καναδικού Υπουργείου Υγείας, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παρενέργεια. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από λεπτομερή στοιχεία που έχει κρατήσει ο Naessens, το ποσοστό επιτυχίας από τη χρήση του 714Χ φτάνει το 85%.

aima igies a (1)




aima molinsmeno (2)

ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ

Τι απέγινε ο Antoine Bechamp και οι ανακαλύψεις του, του 20ου αιώνα που έγιναν στη μέση του 19ου; Το λυπηρό είναι ότι επειδή ήταν μετριόφρων και σεμνός, όπως ακριβώς ο Naessens, η εργασία του επισκιάσθηκε από αυτή του ανταγωνιστή του. Σε όλες τις βιογραφίες του Louis Jean Pasteur φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν, πάνω απ’ όλα, αυθεντία στην τέχνη της αυτοπροβολής. Το παράξενο όμως είναι, ότι σε όλες αυτές τις βιογραφίες δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη της διαμάχης του με τον Bechamp, του οποίου πολλά ευρήματα οικειοποιήθηκε. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ενώ ο Bechamp ήταν υπέρμαχος της ιδέας ότι οι αιτίες των ασθενειών ενυπάρχουν μέσα στο σώμα, ο Pasteur διατύπωσε την περίφημη «θεωρία των μικροβίων» και υποστήριξε ότι η προέλευση της αιτίας των ασθενειών είναι εξωτερική!!!

Εκείνη την εποχή λίγα ήταν γνωστά για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά τι άλλο μπορεί να εξηγήσει, για παράδειγμα, γιατί αρκετοί άνθρωποι επιβίωσαν κατά την επιδημία βουβωνικής πανώλης το Μεσαίωνα, ενώ αμέτρητοι άλλοι πέθαναν σαν τις μύγες; Μπορεί να προστεθεί ότι το μικροσκόπιο του Royal Raymond Rife, όπως αυτό του Naessens, του επέτρεψε να δηλώσει κατηγορηματικά ότι «τα μικρόβια δεν είναι η αιτία, αλλά το αποτέλεσμα της ασθένειας!». Ο Naessens υιοθέτησε την ίδια θέση ανεξάρτητα, σαν απόρροια της δικής του ερευνητικής εργασίας στη βιολογία. Η αντίθετη άποψη, που επικράτησε την εποχή του Pasteur, έχει κυριαρχήσει  στο ιατρικό δόγμα για περισσότερο από έναν αιώνα και ό,τι ισοδυναμεί με τη δημιουργία νέας κοσμοθεωρίας στις επιστήμες της ζωής ακόμα θεωρείται αιρετικό!

Επί πλέον το ολοφάνερο γεγονός μέχρι σήμερα είναι ότι, με βάση την ιατρική φιλοσοφία του Naessens, όπως είχε προαγγελθεί από τους Bechamp και Rife, η θεραπευτική αγωγή του Naessens έχει αναστείλει και αναστρέψει την εξέλιξη της ασθένειας σε περισσότερες από 1000 περιπτώσεις καρκίνου (πολλές από αυτές θεωρούνταν ανίατες), καθώς επίσης και σε μερικές δεκάδες περιπτώσεις AIDS, την ασθένεια για την οποία η παγκόσμια ιατρική κοινότητα με  “λύπη” δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή λύση.

Οι ασθενείς και των δύο φύλων και ηλικιών από την εφηβεία έως και πέραν των εβδομήντα, επανήλθαν στη βέλτιστη κατάσταση ευεξίας και υγείας με την θεραπευτική αγωγή του Naessens.-

Ο καλύτερος τρόπος εισαγωγής του απλού, μη ειδικού, ανθρώπου στην έκταση, στη σημασία και στις βασικές επιπτώσεις των ανακαλύψεων του Naessens, θα μπορούσε να είναι οι εξηγήσεις που έδωσε ο Naessens σε δημοσιογράφο που τον επισκέφθηκε. «Κοίτα, ήμουν σε θέση να επιβεβαιώσω τον κύκλο ζωής μορφών στο αίμα που δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο από μια νέα αντίληψη για την πραγματική βάση της ζωής. Αυτό για το οποίο συζητάμε είναι τελείως νέα βιολογία, απ’ όπου ευτυχώς αναδύθηκαν πρακτικές εφαρμογές προς όφελος των ασθενών, έστω και αν ακόμα δεν έχουν ταξινομηθεί οι πολλές θεωρητικές πλευρές της».

Στο σημείο αυτό ο Naessens, έκανε μια δήλωση που θα ξάφνιαζε κάθε βιολόγο, κυρίως τους γενετιστές: «Μπορεί να λεχθεί ότι τα σωματίδια είναι οι πρόδρομοι του DNA. Αυτό σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο αποτελούν τον κρίκο που έλλειπε για την κατανόηση αυτού του σημαντικού μορίου, το οποίο μέχρι τώρα θεωρείται το δομικό στοιχείο της διεργασίας της ζωής που δεν επιδέχεται περαιτέρω απλοποίηση»

Πρόσφατη ανακάλυψη νορβηγών μικροβιολόγων εξάπτει την περιέργεια. Στις 10 Αυγούστου του 1989, η εγκυρότερη επιστημονική επιθεώρηση Φύση (Ηνωμένο Βασίλειο), δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Υψηλός πληθυσμός ιών εντοπίσθηκε σε υδρόβια περιβάλλοντα» του Όβιντ Μπεργκ και των συνεργατών του στο πανεπιστήμιο του Μπέργκεν, που αποκάλυψε, για πρώτη φορά, ότι σε φυσικά, μη μολυσμένα νερά, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ότι είχαν εξαιρετικά χαμηλή συγκέντρωση ιών, υπάρχουν σε κάθε λίτρο έως και 2,5 τρισεκατομμύρια παράξενα ιογενή σωματίδια. Μεγέθους μικρότερου από 0,2 μικρά, εξισώνονται με το μεγαλύτερο από τα σωματίδια του Naessens. Πάρα πολύ μικρά για να αποτελούν τροφή κάθε μεγαλύτερου θαλάσσιου οργανισμού, οι μικροσκοπικοί οργανισμοί ανατρέπουν τις υπάρχουσες θεωρίες για τη λειτουργία των πελαγικών συστημάτων ζωής.

Σύμφωνα με τη θεωρία του Naessens, που λέει ότι τα σωματίδιά του είναι οι πρόδρομοι του DNA, είναι εντυπωσιακό ότι οι νορβηγοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι ορδές επί ορδών των ιών θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν γιατί το DNA διαλύεται ανεξήγητα στο θαλάσσιο νερό. Άλλη θαυμαστή επίπτωση του υψηλού πληθυσμού των ιών είναι ότι η συνήθης ιογενής μόλυνση των υδρόβιων βακτηρίων θα μπορούσε να εξηγηθεί με τη σημαντική ανταλλαγή γενετικού υλικού.

Όπως γράφει η Έβελιν Σερ, του Θαλάσσιου Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου της Γεωργίας στο νησί Σαπέλο, σε άρθρο του ίδιου τεύχους της επιθεωρήσεως Φύση: «Στη φύση μπορεί να έχουν πραγματοποιηθεί πειράματα γενετικής μηχανικής σε πληθυσμούς βακτηρίων, ίσως για αιώνες». Τι πιθανώς συνδέει τους υδροϊούς με τα σωματίδια του Naessens είναι ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί όταν ο Naessens  θα έχει την ευκαιρία να τα παρατηρήσει στο μικροσκόπιό του και να τα συγκρίνει με αυτά που έχει ήδη εντοπίσει στους χυμούς φυτών και στο αίμα θηλαστικών.

Ο Ασκληπιάδης ο Βιθυνός (124−40 π.κ.ε.) ήταν ο πρώτος ιατρός που διατύπωσε μια προγονική θεωρία ανάλογη με τη μοριακή ιατρική. Επηρεασμένος από την Επικούρεια φιλοσοφία αποδεχόταν την ατομική θεωρία, την τυχαιότητα και την εξέλιξη. Δίδαξε ότι το ανθρώπινο σώμα απαρτίζεται από (α) μόρια (μέρη) που είναι φτιαγμένα από άτομα (άναρχοι όγκοι) και (β) κενούς χώρους (πόροι), εισάγοντας έτσι τη Μοριακή Στερεοπαθολογία και θεωρούσε ότι οι νόσοι οφείλονται σε αλλαγή της μορφής και της θέσης των μορίων του ασθενούς.

Ο Βιθυνός ιατρός ίδρυσε τη Μεθοδική Ιατρική, που δεν αποδεχόταν τη θεωρία της καλοπροαίρετης Φύσης και εισήγαγε τη φυσιοκρατική, φιλική, συμπονετική, ευχάριστη και χωρίς πόνο θεραπεία στην ιατρική πρακτική. Ο Ασκληπιάδης ήταν ο πρώτος ιατρός που διαχώρισε τις ασθένειες σε οξείες και χρόνιες, ο πρώτος χειρουργός που πραγματοποίησε μια επιλεκτική μη επείγουσα τραχειοτομή και ο πρώτος Έλληνας που καθιέρωσε την Ιατρική στη Ρώμη. Η πρωτοποριακή του συμβολή κατέστη κατανοητή μόλις τις τελευταίες δεκαετίες, με την έναρξη της εποχής της μοριακής ιατρικής. Σύμφωνα με τον Ασκληπιάδη, οι ασθένειες προκαλούνται από την αλλαγή  της μορφής, της  θέσης ή της ελεύθερης ροής των μορίων ενός  ασθενούς.

Επηρεασμένος από την Επικούρεια φιλοσοφία, ο Ασκληπιάδης απέρριψε τα δόγματα του Ιπποκράτη για τα τέσσερα στοιχεία και τους τέσσερις χυμούς, καθώς και το αξίωμα της καλοπροαίρετης Φύσης. Δεχόταν την ατομική θεωρία, την τυχαιότητα και την εξέλιξη, υποστηρίζοντας ότι «η Φύση καθόλου δεν φροντίζει για τη διατήρηση των ζωντανών οργανισμών». Προειδοποίησε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν δεν προσφερθεί η κατάλληλη φροντίδα σε έναν ασθενή, τότε η κατάστασή του θα επιδεινωθεί. Για να αποκαταστήσει την κατάσταση της υγείας υιοθέτησε κυρίως ήπιες θεραπευτικές μεθόδους, όπως είναι η υγιεινή διατροφή, η έκθεση στον ήλιο, η υδροθεραπεία, η χειρομάλαξη (μασάζ), η φυσική άσκηση. Σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιούσε βότανα (ανέδειξε τη χρήση του χαμομηλιού) ή ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις, εάν το θεωρούσε απαραίτητο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Ασκληπιάδη ήταν η φιλική υποστήριξη των ασθενών του. Η ενσυναίσθηση που έδειχνε για τα συναισθήματα και την άνεση των ασθενών του ερχόταν σε μεγάλη αντίθεση με τη διάσημη αποστασιοποιημένη συμπεριφορά των άλλων ιατρών της εποχής του. Το ρητό του ήταν «θεράπευσε τον ασθενή γρήγορα, ακίνδυνα και ευχάριστα».

Πρότεινε ακόμη και τη χορήγηση κρασιού σε μερικές περιπτώσεις, έτσι ώστε οι ασθενείς να μην αισθάνονται πόνο. Πρέσβευε ότι «ο ιατρός που σέβεται το επάγγελμά του αναλαμβάνει λίγους ασθενείς και τους παρακολουθεί πολύ στενά». Υποστήριζε την ισότιμη θεραπευτική προσέγγιση ανδρών και γυναικών, καθώς οι περισσότερες ασθένειες είναι κοινές και για τα δύο φύλα. Ο Ασκληπιάδης ήταν πρωτοπόρος στην ανθρώπινη θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με ψυχικές διαταραχές. Ελευθέρωνε τους παράφρονες από τον εγκλεισμό τους στο σκοτάδι και τους θεράπευε με μουσικοθεραπεία και εργασιοθεραπεία.







Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΑΙΣΣΑΝ

Τι επεφύλαξε το κοινωνικό καταστημένο της Συγκινησιακής Πανούκλας στο Gaston Naessens

Το 1985 ο Gaston Naessens παραπέμφθηκε σε δίκη που διήρκεσε από την 10η Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου του 1989,  με αρκετές κατηγορίες, εκ των οποίων η πλέον σοβαρή μπορούσε να επιφέρει ισόβια κάθειρξη. Μπορείς να αναζητήσεις το βιβλίο για να μάθεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την δίκη του και τα «μαργαριτάρια» που ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου από τους «θεούς με την άσπρη μπλούζα» Τον κυνήγησαν σαν λυσσασμένα σκυλιά, τα συστημικά επιστημονικά δογματικά ιερατεία κάθε κλάδου.

Εδώ να σ’ ενημερώσω πως ο Gaston Naessens βρίσκεται εν ζωή και προσφέρει τις τόσο πολύτιμες υπηρεσίες του, σε όποιον δεν τον ελέγχει η συγκινησιακή πανούκλα, επίσης 1-2 ιατροί και στην Ελλάδα εργάζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα. Όλ’ αυτά που περιγράφω στο άρθρο τα ‘χω εφαρμόσει προσωπικά, έχω δει τα σωματίδια (ή αλλιώς Βακίλους Τ κατά Reich) και το ενδιαφέρον είναι ότι φαίνονται ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΝΩΣΘΟΥΝ από τις κλασσικές εξετάσεις. Μπορείς να τους αναζητήσεις αν ενδιαφέρεσαι και η Προσωπική σου Δύναμη θα σε κατευθύνει αν είσαι άξιος.

Ο σύγχρονος άνθρωπος αρχίζει πλέον μαζικά να αποστασιοποιείται από την άποψη που θέλει την επιστήμη αλάνθαστη και δεν δέχεται αβασάνιστα την εκάστοτε επικρατούσα επιστημονική προσέγγιση που, στον τομέα της ιατρικής ειδικότερα, αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σώμα εντελώς μηχανιστικά, αναζητώντας όλο και ισχυρότερα δηλητήρια για να καταπολεμήσει τις ασθένειες, δολοφονώντας τους ανθρώπους κι αγνοώντας (σκοπίμως και ηλιθίως) τους κίνδυνους που εγκυμονεί η χρήση τους.




Ο Günther Enderlein κι o ΕΝΔΟΒΙΩΤΗΣ, ένας ανεκτίμητος φίλος ή θανάσιμος εχθρός

Ο Günther Enderlein (Γκιουνθερ Εντερλάιν), γεννήθηκε το 1872 στη Λειψία και απεβίωσε το 1968 στο Αμβούργο, μετά την επιτυχημένη καριέρα του στην εντομολογία (η βιβλιοθήκη της έδρας Εντομολογίας στο Ζωολογικό Ινστιτούτο και Μουσείο του Αμβούργου φέρει το όνομά του), συνταξιοδοτήθηκε το 1937 σε ηλικία 70 περίπου ετών. Αμέσως μετά προχώρησε σε μια διαφορετικής φύσης έρευνα, η οποία τον οδήγησε στην ανακάλυψη του Ενδοβιώτη, ενός μικροοργανισμού που υπάρχει σε όλα τα θηλαστικά και στον άνθρωπο σε συμβιωτική κατάσταση.

Ο Ενδοβιώτης επιδρά ευεργετικά στον ξενιστή του όταν η φυσιολογία του οργανισμού του τελευταίου λειτουργεί ομαλά και καταστροφικά (προκαλώντας ακόμα και φυματίωση ή καρκίνο) όταν η φυσική του ισορροπία διαταραχτεί. Η ανακάλυψη του Ενδοβιώτη επανέφερε την παλαιότερη διαμάχη πολυμορφισμού και μονομορφισμού, η οποία είχε ξεκινήσει στα μέσα του 18ου αιώνα, με τις καινοτόμες έρευνες του Bechamp. Τελικά επικράτησε η άποψη του Louis Pasteur, και από τότε θεωρείται ότι τα μικρόβια έχουν μόνο «μία μορφή» σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο Pasteur ανήκε στο στρατόπεδο που εξετάζουν μηχανιστικά τα πράγματα, το οποίο στα επόμενα χρόνια επικράτησε ολοκληρωτικά, ακυρώνοντας τις έρευνες των πολυμορφιστών που έδειχναν το αντίθετο ή τουλάχιστον την παράλληλη συνύπαρξη των δύο καταστάσεων.

Όμως, η επανεξέταση της θεωρίας του πολυμορφισμού αφορά άμεσα την υγεία μας διότι ο Ενδοβιώτης κρύβει το κλειδί για την αντιμετώπιση των πολλών χρόνιων ασθενειών οι οποίες ταλαιπωρούν το σύγχρονο άνθρωπο. Οι ανακαλύψεις του καθηγητή Enderlein οδήγησαν στην παρασκευή εμβολίων κατά της φυματίωσης, τα οποία δοκιμάστηκαν με μεγάλη επιτυχία αφενός και αφετέρου απέδειξαν τη σπουδαιότητα της διατροφής και ειδικότερα της καρποφαγίας για την υγεία του ανθρώπου.

Η Μαρία Μπλέκερ άκουσε για τον Εντερλάιν όταν σπούδαζε ιατρική στη Βαρκελώνη τη δεκαετία του 1950. Είκοσι χρόνια αργότερα στη Γερμανία, ήρθε σε επαφή με την ομοιοπαθητική και τις φυσικές μεθόδους θεραπείας. Τότε το ενδιαφέρον της αναζωπυρώθηκε και ασχολήθηκε ενεργά και εκτενέστερα με το έργο του Enderlein. Αποτέλεσμα είναι το βιβλίο  «Πολυμορφισμός εναντίον Μονομορφισμού. Η μάχη για την υγεία μας» που μπορείτε να το βρείτε στο terrapapers.com-  το οποίο εισάγει τον αναγνώστη στις έρευνες και τη δραστηριότητα του καθηγητή Günther Enderlein. Συνοδευόμενα από πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό, παρουσιάζονται τα συμπεράσματα του καθηγητή και η εφαρμογή τους στην αντιμετώπιση των ασθενειών.

Μια Πρόκληση αντί Επίλογου

Αναγνώστη αυτού του παράξενου περιοδικού σε προκαλώ να ανακαλύψεις με τα μάτια σου την ζωή μέσα στο το αίμα σου σε μικροσκόπιο Dark Field και να δεις το σωματίδιο του Naessens, ή το «αρχέγονο κρυπτοϊό» του καρκίνου τον βάκιλο Τ κατά τον Wilhelm Reich ή Cryptosides Primordiales κατά τον Royal Raymond Rife. Να μάθεις για τον πλειομορφισμό σύμφωνα με τις μελέτες του Gaston Naessens, να γνωρίσεις τις τρείς ουδέτερες μορφές του που αποβάλλονται καθημερινά από τον οργανισμό σου και τις 16 αλλαγές σταδίων (πλειομορφισμός) του, που μπορεί να σε σκοτώσει αν δεν έχεις αρκετά βιόντα (κατά Wilhelm Reich) στο αίμα σου δηλαδή αν δεν είσαι ΟΡΓΟΝΟΜΕΝΟΣ. Θα δεις τι γίνεται στο αίμα σου πριν και μετά την χρήση οργονιτών του orgonodrome (κι όχι τις σαβούρες που κυκλοφορούν κατά κόρον) ή ενός Οργονοσυσσωρευτή ή του μηχανήματος Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO του Lakhovsky με τα μάτια σου.

Ας προσφέρω τον επίλογο σε έναν αληθινό άνθρωπο:

«Το βαθύ, φονικό μίσος εναντίον κάθε ζωντανού είναι πολύ γνωστό και έχει πολλές φορές περιγραφεί έξοχα από τους συγγραφείς. Το πρόβλημα, δεν είναι η ύπαρξη του μίσους και η γνώση των λειτουργιών του, αλλά η πλήρης αδυναμία αυτών των δεδομένων να διεισδύσουν στον ανθρώπινο όχλο. Ούτε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί αυτό το μίσος δεν πέτυχε. Συνεπώς, ο κύριος στόχος μιας ορθολογικής, αποφασιστικής προσπάθειας να αντιμετωπισθεί η συγκινησιακή πανούκλα, πρέπει να είναι η παροχή του κατάλληλου εδάφους στην ανθρώπινη συνείδηση, όπου να μπορέσει να ευδοκιμήσει μια τέτοια γνώση και να ασκήσει την επιρροή της κατά της πανούκλας» Dr Wilhelm Reich «Αντιμέτωποι με τη Συγκινησιακή Πανούκλα»




Η ΟΡΓΟΝΗ είναι η Αρχέγονη Κοσμική Ενέργεια

Την ΟΡΓΟΝΗ οι μηχανιστές την αποκαλούν ως Αιθέρα [ΤΣΙ, ΚΙ, ΠΡΑΝΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΝΟΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ, ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΚΕΝΟΥ κλπ] και οι μεταφυσικοί την αποκαλούν Θεό, όντας ανίκανοι να αντιληφθούν την καθολική, άχρονη κι αρχέγονη φύση της. Η οργόνη είναι η ΟΡΓΟΝΗ τίποτε μηχανιστικό ή μεταφυσικό. Όμως οι θωρακισμένοι άνθρωποι οι μη λειτουργικοί, είναι αδύνατον να αντιληφθούν καθαρά λειτουργικούς όρους.

Κυρίαρχη έννοια της οργονομίας είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Έτσι προέκυψαν οι κατασκευές που ονομάζονται «Οργονίτες» που μετατρέπουν την κοσμική οργονοενέργεια DOR σε οργονοενέργεια OR. Την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, σε θετική ζωοδότα οργονοενέργεια OR. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική !

Μόνο αυτό κάνουν οι οργονίτες, Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, την DOR σε OR, ουτε κρατούν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε στέλνουν, ούτε διώχνουν, ούτε παίρνουν, ούτε δίνουν. Τα αποτελέσματα από αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η, είναι που εμείς στην υλική υπόσταση απολαμβάνουμε, σαν υγεία, δύναμη, προστασία, πλούτο, σθένος, ευεξία, ευδαιμονία, αύξηση διαύγειας, έμπνευση, ικανότητα δημιουργίας κλπ. κλπ. Το 1991 ο Karl Hans Welz ανακαλύπτει την βασική μορφή του οργονίτη. Ένα κράμα πολυεστέρα, ή εποξικής ρητίνης με ρινίσματα αλουμινίου, η χαλκού. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του “Initiation Into Hermetics” που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό “fluidic condenser”. Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.

@Ιων Μάγγος /άρθρο που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό Strange 161

Αναζήτησε κι απέκτησε όλα τα βιβλία στην αρθογραφία του terrapapers




«Ο άνθρωπος επειδή είναι κι αυτός μέρος της ζωντανής φύσης, λειτουργεί ακριβώς όπως κι εκείνη. Επομένως, όπως στην έρημο η ζωή επιζητά απεγνωσμένα το νερό για να επιβίωση, έτσι κι η εσωτερική έρημος του ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από την συγκινησιακή πανούκλα, διψά για συναισθηματική ικανοποίηση και την αναζητά απελπισμένα.» Wilhelm Reich Μάρτιος 1954




MULTI WAVE OSCILLATOR & PHANOTRON RIFE

MWO Georges Lakhovsky και ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO

Είναι εφικτή η αθανασία; Το να μείνουμε για πάντα νέοι και να πεθαίνουμε υγιείς, όπως και να επιμηκύνουμε τα χρόνια ζωής μας, έχει απασχολήσει πολλές φορές τους επιστήμονες και συνεχίζει να τους απασχολεί. Η άποψη που έχει διατυπωθεί είναι ότι ακόμη και αν, κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, εμφανιζόταν ένα είδος που να ήταν αθάνατο, αυτό το είδος θα εξαφανιζόταν, καθώς η εξέλιξη δεν ευνοεί την αθανασία. Και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που αλλάζουν. Βέβαια, όπως πιστεύουμε εμείς οι άνθρωποι, δεν είμαστε ένα τυχαίο είδος. Πόσες φορές τα κατορθώματά μας δεν ξεπέρασαν και την πιο αχαλίνωτη φαντασία; Πέρα από την φαντασία μας λοιπόν είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO

Κάθε συνεδρία με τον Πολυκυματικό Ταλαντωτής MWO γυρνάει τα κύτταρα μας πίσω στον χρόνο, στην νεότητα, στην σφριγηλότητα και στην υγεία.

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO του Lakhovsky αποτελεί το καλύτερο μηχάνημα στον τομέα της ηλεκτροθεραπείας, συνδυαστικά με την Λυχνία του Royal Raymond Rife. Η απόλυτη λύση για καλή Υγεία, Αναζωογόνηση, Ισορροπία και Αρμονία, είναι ο συνδυασμός του Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO Lakhovsky με μια μεγάλη λυχνία Rife !!! ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ MWO Lakhovsky και μπορείτε να τον έχετε στον χώρο σας –επαγγελματικό και ιδιωτικό- με ένα τηλέφωνο.

Τι είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO;

Ουσιαστικά είναι ένα ή δύο πηνία Tesla με δύο κεραίες Lakhovsky.




Georges Lakhovsky «Το Μυστικό της Ζωής. Ο Ηλεκτρισμός, η Ακτινοβολία και το Σώμα σου»

Η γενική θεωρία γύρω από το MWO ήταν να διεγείρει μια κεραία ομοκεντρικών δαχτυλιδιών που παρήγαγε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Σε αυτήν την θεωρία γίνεται αντιληπτό ότι το πηνίο RNA-DNA στον πυρήνα κάθε κυττάρου έχει μια ιδιοσυχνότητα μέσα σε αυτό το φάσμα. Όπως ένα διαπασών θα αντηχήσει με ένα ίδιο διαπασών που βρίσκεται κοντά, τα κύτταρα θα αντηχήσουν στην δικιά τους ιδιοσυχνότητα που τραβιούνται από τον ωκεανό συχνοτήτων του MWO.

Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής περιγράφεται και στο βιβλίο του Georges Lakhovsky «Το Μυστικό της Ζωής. Ο Ηλεκτρισμός, η Ακτινοβολία και το Σώμα σου» Τα γονίδια και τα χρωμοσώματα σε όλα τα ζωντανά κύτταρα βρίσκονται μονίμως σε κίνηση και λειτουργούν ως μικροί πομποί και δέκτες. Έχουν μια ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, που εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την ικανότητά τους. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, βασίζεται στη βιο-αντήχηση (Bio-Resonance), με την οποία εναρμονίζονται οι φυσικές συχνότητες των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και του σώματος. Το MWO ερεθίζει την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ικανότητα του σώματος και το αναζωογονεί. Όταν τα κύτταρα εκτίθενται σε ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αφομοιώνουν την ενέργεια που ταιριάζει με τη δική τους συχνότητα αντήχησης.

Σε περίπτωση βλάβης, ενοχλήσεων ή δυσαρμονίας, υφίσταται πάντοτε μία διαταραχή ή διακοπή στις δονήσεις των κυττάρων. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δρα γρήγορα και απευθείας στις διαταραγμένες ή άτακτες δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του σώματος εναρμονίζονται υπό την επιρροή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ενεργοποιούν την αντίστοιχη δική τους σωστή συχνότητα. Αυτό εξαφανίζει τις δυσαρμονίες και παραμορφώσεις επαναφέροντας τη φυσική ισορροπία στο σώμα μας, αιθερικό και υλικό.

Αρμονία Αντιγήρανση και Υγεία Χωρίς Φαρμάκια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! Για Κυτταρική Αναζωογόνηση, Επαναφορά σε Ισορροπία Κάθε Δυσαρμονίας, για Βαθειά Χαλάρωση, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (MWO) George Lakhovsky Και η Λυχνία του Royal Raymond Rife είναι Διαθέσιμος να Σου Προσφέρει Όλα τα Ευεργετήματα του Αρκεί να Συντονιστείς στις Συχνότητες της Ζωής και της Υγείας. Το MWO και η Λυχνία Rife συνδυάζονται ώστε αντί να χρησιμοποιούνται μεμονωμένες συχνότητες, αντίθετα, χρησιμοποιείται ένας ωκεανός συχνοτήτων και των αρμονικών τους. Δηλ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση

Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης. Ενα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στη Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση). Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο όπου το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Είναι το απόλυτο μηχάνημα αντιγήρανσης υγείας σωματικής και αιθερικής.

Τρόπος Απόκτησης του Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO Lakhovsky

Σχετικά με το πώς να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Λυχνία Royal Raymond Rife επικοινωνήστε για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, αφού πρώτα μελετήσετε την σχετική αρθρογραφία.

email: mwohellas@gmail.com και στο τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες

Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιό από τα δύο πακέτα ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης. Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.

MWO INTERACTIVE SOLUTIONS LTD

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE

@ Ιων Μαγγος /2009 miastala.com

Αναζητήστε τα βιβλία στην αρθογραφία κι επικοινωνήστε για την απόκτηση τους.

                  
http://terrapapers.com/?p=44816        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters