Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αρχίζει η Μεταφορά Ανθρώπων από την Γη. Μία παράξενη πληροφορία

Είδηση για λίγους..

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ!
Η πληροφορία που θα σας μεταδώσω προέρχεται από τον Kent Dunn και το βάρος της απόδειξης τοποθετείται με την πηγή της, που είναι ο ίδιος ο Dunn.
Μπορώ μόνον να επιβεβαιώσω πως ο Dunn και ο Benjamin Fulford είτε έχουν την ίδια πηγή πληροφοριών, είτε η πηγή πληροφοριών του Fulford είναι ο Dunn..


Σύμφωνα πάντα με τον Dunn, η Αυτοκρατορία της Μεγάλης Ανδρομέδας (οι Andromedians) σε συνεργασία με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Φωτός (του δικού μας Σπειροειδή Γαλαξία), μετέφεραν από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (M-31) πέντε πλανήτες στον δικό μας Γαλαξία, εκ των οποίων ο ένας εκτελεί ρόλο παρατηρητή (Observer). Οι άλλοι τέσσερεις πλανήτες έχουν τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά με τον δικό μας πλανήτη και θα χρησιμοποιηθούν για την «μεταστέγαση» της ανθρωπότητας, ως εξής:

Αμέσως μετά το Μεγάλο Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου 2017, θα αρχίσει η μεταφορά ανθρώπων στους τέσσερις νέους πλανήτες. Στους δύο, οι οποίοι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, θα μεταφέρονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν φτάσει σε κάποιο επίπεδο εξέλιξης και κραδασμών, που τους δίνει την δυνατότητα να μεταβούν στην 5η διάσταση..

– Στους άλλους δύο πλανήτες, θα μεταφερθούν οι υπόλοιποι άνθρωποι, οι οποίοι δεν δείχνουν καμιά πρόοδο ανόδου, και οι οποίοι θα παραμείνουν στην 3η διάσταση, όπου θα συνεχίσουν να ζουν με τον τρόπο που ζουν στον πλανήτη μας..

– Τούτο εκρίθη αναγκαίο, αφού παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ο πλανήτης της Γης δεν παρουσιάζει καμιά πρόοδο ανόδου, γεγονός που καθυστερεί πολλά άλλα αστρικά συστήματα που έφτασαν σε ένα ικανοποιητικό σημείο εξέλιξης, αλλά και ολόκληρο τον Γαλαξία, για να κάνει το κβαντικό άλμα ανόδου σε ανώτερες διαστάσεις. Ο πλανήτης της Γης που φιλοξενεί σωρείαν εχθρικών ειδών προς τον άνθρωπο στα έγκατα του, τα οποία αρνήθηκαν να τον εγκαταλείψουν, θα αφεθεί να παρακμάσει και πιθανότατα θα πλησιάσει και θα συγκρουστεί με τον Ήλιο..

Αν λοιπόν μετά τις 21 Ιουνίου 2017, αρχίσετε να τα βλέπετε όλα ίδια αλλά παράξενα, με περίεργους χρωματισμούς και διαφορετικές ή στρεβλωμένες διαστάσεις και πολλοί άνθρωποι που γνωρίζετε να έχουν εξαφανιστεί, τότε θα έχει αρχίσει η μεγάλη μεταφορά ανθρώπων στους νέους πλανήτες. Σύμφωνα με τον Dunn, όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος αυτού του έτους..
Nicos Kastanias


https://www.diadrastika.com/2017/06/archizi-metafora-anthropon-apo-tin-gi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters