Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ....

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ .........
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 
ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..........
( Δεν είναι να απορεί κανείς που δεν μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να βρει λύσεις στα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, όταν είναι τόσο διαφορετικές οι δημόσιες συζητήσεις που διεξάγονται στο εσωτερικό των κρατών-μελών της.
Το φιλόδοξο εγχείρημα της Ευρώπης απειλείται με κατάρρευση, όπως είχε καταρρεύσει ο βιβλικός πύργος της Βαβέλ, επειδή οι λαοί της δεν μιλούν την ίδια πολιτική γλώσσα. 
Στη Γερμανία, η οξεία δημόσια συζήτηση αφορά το πώς θα αντεπεξέλθει η χώρα στην εισροή 1 εκατομμυρίου προσφύγων, κατά πόσο πρέπει να τεθεί ανώτατο όριο, ενώ ορισμένοι εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποτρέψουν τον ερχομό των προσφύγων. 
Στρέφοντας κανείς την προσοχή του στη Γαλλία, θα δει ένα έθνος που νομίζει ότι βρίσκεται σε πόλεμο, ζώντας ακόμη σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και μη έχοντας συνέλθει από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου. 
Στη Μεγάλη Βρετανία, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την εθνική κυριαρχία και το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. μετά τη διενέργεια του σχετικού δημοψηφίσματος τον Ιούνιο. 
Πιο ανατολικά, στην Πολωνία, οι άνθρωποι συζητούν τις νέες κινήσεις της κυβέρνησης που έχουν ως στόχο να περιορίσουν τα ΜΜΕ και τις ενέργειες της σε σχέση με το Συνταγματικό Δικαστήριο. Στην Κεντρική Ευρώπη η συζήτηση αφορά το πώς θα αποκρούσουν την πίεση της Γερμανίας στο προσφυγικό. 
Στον Νότο, οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι έχουν απορροφηθεί από τη συζήτηση για το πώς θα υποστηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη παρά την ύπαρξη του ευρωπαϊκού δημοσιονομικού κορσέ και παράλληλα πώς θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των τραπεζών τους. 
Εν τω μεταξύ, η Ισπανία είναι απασχολημένη με το θέμα της απόσχισης της Καταλωνίας και την πολιτική παράλυση. Συχνά, όταν έρχονται στις Βρυξέλλες οι ηγέτες αυτών των χωρών, δεν μπορούν καν να συμφωνήσουν ποιο θέμα θα έπρεπε να συζητούν. 
Στην πιο πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, στις 19 Φεβρουαρίου, η Μεγάλη Βρετανία ήθελε η Ε.Ε. να επικεντρωθεί στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης της παραμονής της χώρας στην Ενωση. 
Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, η οποία παλεύει για την πολιτική της επιβίωση εναντίον όσων ασκούν κριτική επειδή άνοιξε την πόρτα στους πρόσφυγες, επιθυμούσε η Ενωση να επικεντρωθεί στα επείγοντα θέματα της ασφάλειας των εξωτερικών συνόρων, στην καταγραφή των μεταναστών και στο μοίρασμα των προσφύγων μεταξύ των μελών της Ε.Ε.
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προσέρχεται στις Βρυξέλλες αναζητώντας στενότερη συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ενώ ο πρωθυπουργός του, Μανουέλ Βαλς, είχε επικρίνει πρόσφατα την πολιτική της Μέρκελ στο προσφυγικό, δηλώνοντας ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να δεχθεί άλλους μετανάστες. 
Σε αντίθεση με προηγούμενες ευρωπαϊκές κρίσεις, οπότε μπορούσε να αναβληθεί η λήψη αποφάσεων και η όλη διαδικασία να χωριστεί σε διακριτές φάσεις ώστε η πολιτική διαφωνία να μετατραπεί σε τεχνοκρατική διαδικασία, σήμερα δεν υπάρχει προφανής τρόπος για να απενεργοποιηθεί η μεταναστευτική κρίση ή να αναβληθεί το ξέσπασμά της. Τα γεγονότα εξελίσσονται ταχύτερα απ’ όσο μπορεί να τα διαχειριστεί η Ευρώπη. 
Οι κυβερνήσεις χωρών που βρίσκονται κατά μήκος του «βαλκανικού διαδρόμου» καταφεύγουν, υπό την πίεση λαϊκιστικών δυνάμεων, σε λύσεις που στρέφονται κατά των γειτόνων τους. Η Αυστρία, μια από τις βασικές χώρες διέλευσης, επέβαλε μονομερώς, στα μέσα Φεβρουαρίου, ανώτατα όρια εισόδου μεταναστών και αιτούντων άσυλο. 
Αποτελεί σημάδι ότι φθίνει η επιρροή της Γερμανίας στις Βρυξέλλες το γεγονός ότι η Αυστρία συγκάλεσε σύνοδο κρατών της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, ώστε να συντονίσει τα εθνικά μέτρα για να εμποδίσει τη ροή μεταναστών προς τα βόρεια, χωρίς να έχει προσκαλέσει τη Γερμανία, τις ευρωπαϊκές αρχές ή την Ελλάδα, τη βασική χώρα όπου εισέρχονται οι μετανάστες στην Ε.Ε. 
Οι χώρες της Ενωσης έχουν αγνοήσει σε μεγάλο βαθμό τη συμφωνία για μοίρασμα των προσφύγων. Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία κοιτάζουν αλλού αντί να βοηθούν την κ. Μέρκελ. Αν η Τουρκία δεν περιορίσει τη ροή μεταναστών τις επόμενες εβδομάδες, κάτι απίθανο, το επόμενο βήμα θα είναι η Ευρώπη να αναστείλει και επισήμως την ελεύθερη μεταφορά εντός της ζώνης Σένγκεν για δύο χρόνια, στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη χαοτική κατάρρευσή της. 
Τότε η Γερμανία, με την κ. Μέρκελ ή χωρίς αυτήν, πιθανότατα θα επιβάλει τα δικά της περιοριστικά μέτρα. Και ενώ οι αδύναμοι και διχασμένοι ηγέτες της Ευρώπης θα αναλώνονται σε εσωτερικές συζητήσεις, η Ενωση που αποτέλεσε το θεμέλιο για την ευημερία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο θα έχει αρχίσει να διαλύεται.)
ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ....................
ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ...........Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..........
ΤΟ ΔΝΤ ΑΣΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .............
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.......
Η ΕΚΤ ΑΣΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΑΣΚΑΝΑΖΙΜ-ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Η' ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ 99.9% ..........
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ........
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ...........
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.....ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ........
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ............
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ???????????
ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!
«Η επίδραση της αρχαίας ελληνικής σκέψης στη φιλοσοφία, την επιστήμη και την τεχνολογία», ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!!!
Αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός ότι η αρχαία Ελλάδα είναι μια μοναδική πηγή γνώσης και έμπνευσης. Γνώσης που συνεχίζει να μας εκπλήσσει όσο την ανακαλύπτουμε και που αξίζει να τη διερευνούμε αέναα. Και έμπνευσης που μας προσφέρει συνεχώς νέους τρόπους εφαρμογής της γνώσης αυτής στη σύγχρονη κοινωνία.............
η άνθιση των επιστημών και των τεχνών στην αρχαία Ελλάδα είχε τη ρίζα της στο σύστημα αξιών που αναπτύχθηκε σε αυτόν τον τόπο. Αν λοιπόν θέλουμε να ξανάρθει η άνοιξη, είναι πεπρωμένο μας να ξαναβρούμε τις αξίες μας........
ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.........
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ....(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.....)
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΤΥΧΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΣ .....ΛΑΜΟΓΙΑ) ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΟΥΤΟΠΙΑ.......( ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ )
ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ...........
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ........
...........Α..Π..Ο..Δ..Ε..Ι..Κ..Ν..Υ..Ε..Ι...................
ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ).....
ΛΟΙΠΟΝ ???
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ????????????
..............................Η'....................................
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ???????
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ........Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ......
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ....

ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!!!
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/05/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters