Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η Συνεδρίαση της Βουλής, ο Καβγάς και ο Αόρατος (Τέκτονας) Μαέστρος

ΒΟΥΛΗΣτην Κυβέρνηση είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής Πρωθυπουργούς. Γίνεται τακτική συνεδρίαση της Βουλής. Η συζήτηση αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού. Σαν διευθυντής του πολιτικού γραφείου της τότε υφυπουργού εργασίας, Σοφίας Καλαντζάκου βρίσκομαι στην αίθουσα της Βουλής. Η ατμόσφαιρα εκρηκτική, μυρίζει μπαρούτι.
Η αντιπολίτευση (κυρίως η αξιωματική, το ΠΑΣΟΚ) σφυροκοπά ανελέητα την κυβερνητική πολιτική. Στόχος κυρίως οι «εντυπώσεις». Όλα για το φαίνεσθαι και την εικόνα γίνονται. Η ουσία των πραγμάτων μπαίνει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.

Στο βήμα της Βουλής είναι ο Υπουργός που υποστηρίζει με επιχειρήματα και σθένος την πολιτική που ασκεί στο υπουργείο όπου προϊσταται. Είναι απολαυστικός…. 

Τον διακόπτει απότομα με «κραυγές» επώνυμος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ).
Η Βουλή σταδιακά γίνεται «ροντέο» και «παιδική-χαρά». Μεγάλος καβγάς, νεύρα, ένταση, έντονοι διαπληκτισμοί… Η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο τότε Πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας προσπαθεί να επιβάλει την τάξη.

Έπειτα από λίγα λεπτά, ο καβγάς κόπασε το ίδιο ξαφνικά όπως άρχισε. Λες και κάποιος «αόρατος» μαέστρος έδωσε με ένα νεύμα «εντολή» να σταματήσουν ΟΛΑ αμέσως… Πράγματι ο αόρατος μαέστρος βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής και παρακολουθούσε τη συνεδρίαση σιωπηλός. Ήταν ο επικεφαλής της τεκτονικής στοάς.

Σκύβει τότε στο αυτί μου ο σύμβουλος του Υπουργού της Κυβέρνησης που ήταν στο βήμα και μου λέει γελώντας:

– Μην τους ακούς, θέατρο κάνουν, Είναι «αδέλφια» αχώριστοι. Είναι τέκτονες, μέλη της ίδιας στοάς, και όλος αυτός ο καβγάς ήταν «προαποφασισμένος» και «προγραμματισμένος» να γίνει, για τα μάτια του κόσμου. Παίζονται άλλα πιο υψηλά παιχνίδια, που δεν μπορείς καν να αντιληφθείς. 


Ο Υπουργός πριν μπούμε μαζί στην αίθουσα συνεδριάσεων, με είχε προετοιμάσει σχετικά. Όταν τελειώσει η συνεδρίαση αργά το βράδυ, θα πιουν το ποτό τους αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι σε μπαρ της περιοχής του Κολωνακίου. Στη Στοά, κάθε Πέμπτη Βράδυ, πηγαίνουν μαζί με ιδιωτικό αυτοκίνητο και μπαίνουν από την πίσω πόρτα μεταμφιεσμένοι ελαφρώς, για να μη γίνουν αντιληπτοί από δημοσιογράφους.

Έμεινα άναυδος, «παγωτό», με το στόμα ανοιχτό σαν χάννος… να μην μπορώ να πιστέψω τα λόγια του συμβούλου του Υπουργού.

«ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ».
Ἀπόσπασμα ἀπό τό βιβλίο τοῦ Μιλτιάδη Βιτάλη «Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα»
ΑΚΤΕ- ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ


https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters