Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. 
ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. 
Η ΘΕΑ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. 
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ 2.330 ΕΤΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΔΩ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΚΩΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑ-ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΤΗ ΧΛΩΡ-ΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝ-ΔΙΑ-ΙΔΑ, ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ 
ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΑΥΤΗ. 

Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΗ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΞ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ 2330 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ. 
Ω, ΜΑ ΤΗ ΘΕΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΝ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΗ. 

ΤΑ ΣΗΜΑ-ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ, ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ "ΑΥΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΑΙΑ ΡΕΑ ΔΗ-ΜΗΤΡΑ. 

ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. 

ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΛΟΓΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΥΜΗΛΑ, 
ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. 
ΟΛΑ ΕΚΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, 
ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΕΒΡΑ'ΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑ'ΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΖΑΜΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΑΟΙ-ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, Κ. Τ. Λ. 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. 
ΗΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΨΗΛΑ Η ΣΤΟ ΑΝΩΘΕΝ 
ΔΙΑ-ΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. 

ΟΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΎ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΔΙΟΣ, ΔΙΑ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΟΦΙΗΤΗΣ-ΠΑΠΙΚΟΣ-ΠΑΠΑΣ = ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ 2013 ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΝ. 

ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΙΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΤΥΡΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΝ. 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. 
ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. , ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ 
ΟΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ " ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. 

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΙΘΕΟΙ ΠΡΙΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΟΣΑΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ. 
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΙΧΩΡΟΣ. 
ΓΕΝΟΙΤΟ. 
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΕΡΡΩΣΘΕ. 
ΕΝ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ. 
Πηγή:
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters