Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Artemis Sorras
ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΑΪΚΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ [ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ]
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ 4.000.000 ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.

ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 27 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. 

ΑΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ .
ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. 

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ [ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ] ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ. 

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ??????
ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ. 

ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ. 

ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗ.

[ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ???????
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΙΑΟΣΥΝΗΣ ????????
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ 302 ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ???]
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΕ ?????? 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΚΟΝΤΟΝΗ κ΄ ΣΙΑ ..ΑΪΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ : ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_4.html

Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ(1964)-ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;
 
 
 
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters