Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

1814 - 1815 ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ;;;?


Viky Charalambous

ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ), ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΤΛ.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΙΣ 18/ 06/ 1815 ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΠΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚ. ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ), ΣΥΓΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ.


ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

 
ΜΕ ΠΡΟΣΧΕΙΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ...) ΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΩΝ. 

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ. ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚ ΡΟΘΤΣΙΛΤ. 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΚΑΣΡΛΗ.
ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Η ΡΩΣΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ & Η ΠΡΩΣΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ «ΙΕΡΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ». 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΩΝ. 

ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΚΤΛ. 

ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΚΤΛ), ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΣΤΕΝΑ, ΔΙΩΡΥΓΕΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΤΛ).

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, (ΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΤΛ). 

ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ, ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 

ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ «ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», 4ΜΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1815-1818, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ 5ΜΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1818-1822, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ «ΙΕΡΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ 1830 ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1830, ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΙΚ. ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters