Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; !!! ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! (βίντεο)

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; !!! ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! (βίντεο)

Αλφειός: ΜΩΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ… ΑΝΕΓΚΕΦΑ.ΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ( ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ) … ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΥΔΡΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος ) : [… και τότε ο Νίκος Κουτσόγιωργας που είναι από τις Καρυές και έχει σπουδάσει νομικά στις Η.Π.Α. παίρνει ένα τηλεφώνημα από τον ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟ… -μία τράπεζα- … – Μου είπε, θα μου στείλετε μια εμπεριστατωμένη μελέτη για κάποιο έργο το οποίο θα είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ , θα είναι διανθισμένο με τις ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ και από εκεί και πέρα δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αμέσως εγώ θα επενδύσω τα χρήματα, διότι το χωριό είναι ο νόμιμος λήπτης των χρημάτων…] 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ;;; ΔΙΟΤΙ Ο ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΑΦΘΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ… ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ… ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΡΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!! …

……………..
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ !!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !
< ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΩΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ >


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ … ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ……

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΟΜΗΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ??

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ εσύ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ??

( και κτυπούν την νόηση σου στηριζόμενοι στην ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ότι τάχα σου ζητάει συνδρομές ο ΣΩΡΡΑΣ )

ΑΝ ΘΕΣ ??? … ΔΕΣ …
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ?????




…………………..

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αναπτυξιακή Μελέτη για το Δήμο Επιδαύρου Πελοποννήσου. Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΕΚ Α’315/1945 Υπερδιπλασιάστηκε στα 3 δισ. η εισφορά της Ελλάδας στο ΔΝΤ ! ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΙΕΣ !!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ !!! ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: »ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ:…

WORLD trust (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ). ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ! Ο «ΕΝΙΚΟΣ» ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ» !!!

Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ (βίντεο-παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων)

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ΟΣΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Περιόδου Δικτατορίας 1967 με 1974

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

http://alfeiospotamos.gr/?p=26858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters