Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΩΦΥΛΛΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013: ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑΒΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Polygnotos Papaoikonomou
ΕΞΩΦΥΛΛΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .
ΘΑΒΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ .
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ :http://600dis.oramaellas.gr/
Marina Latsi Aristea Xrysikopoulou
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Συνέλληνές μου νοήμονες, αν μπορούσε το καθεστώς, θα την «έπεφτε» ευθέως δια μηνύσεως στον επονομαζόμενο ,απατεώνα τον μέγα, (μεγάλη η χάρη του), μηνύοντας τον για την περιφορά των υπογραφών Παπούλια, Αλογοσκούφη κλπ, για το έγγραφο του ΟΗΕ περί καταπιστευμάτων, για την αποστολή εξωδίκων ψευδούς περιεχομένου και άλλα πολλά . Αντ΄ αυτού κρέμεται στους αδύναμους όρχεις του κουμπάρου, του παρακούμπαρου, του Αντωνίου, του Μαντέ, του Ρήνου του Ιγνατίου, του Αγγελάτου, του παπαδαριού κλπ, εκλιπαρώντας δια την χρήση των κοπράνων τους, προς επικάλυψη της φωσφορίζουσας αλήθειας.


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ? 
ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....... ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ... ΒΛΑΚΑΣ, ΕΓΩΪΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ........ 
ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ... ΠΟΙΩΝ? ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ?
Ν.Γ.
                                    
 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters