Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Επειδή, μια ζωή, φταίνε οι άλλοι


Επειδή, μια ζωή, φταίνε οι άλλοι. Εγώ θα σταθώ μόνο στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ που παρίστανται, και φέρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ δίπλα στην Τουρκική και «Μακεδονική».

Όλους αυτούς, τους «έλληνες» του κάθε Αλέξη Τσίπρα, και του κάθε Πάνου Καμμένου, του «παλαιού και νέου» πολιτικού κατεστημένου της διαφθοράς και της προδοσίας.

Και αυτούς που κρύβουν τα πρόσωπα τους στις φωτογραφίες με τους Τούρκους και τους «Μακεδόνες» της Vardaska, ενώ παρίστανται και αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα μας στην «Μακεδονία» των άλλων.
Μετά μας φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι ε;

Σιχάματα, ανθέλληνες και προδότες, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνούν…!!!




ΑΝΤΙ300
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/01/blog-post_181.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters