Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ)
Ξάνθη 25-1-2017
Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τη δημόσια τοποθέτηση, στο διαδίκτυο, του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα, σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία ΚΑΝΑΛΙ 6 της Ξάνθης στις 15-1-2017, να χειραγωγεί τον λαό της Ξάνθης, χαρακτηρίζοντας τον Πολιτικό Φορέα ( με αριθ. Πρωτ. του Αρείου Πάγου 6199/040915) « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ως οργάνωση και με «αμφιλεγόμενο» ρόλο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολογικό και ρατσιστικό. Χαρακτήρισε επίσης στην εν λόγω τοποθέτηση του, τους συμπολίτες του και μέλη του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων αφελείς, που τρώνε «κουτόχορτο», παραδίδοντας στην κυριολεξία με τον λόγο του τους Ξανθιώτες, βορά στις ορέξεις των Τραπεζών και των αντισυνταγματικών νόμων, που πολλάκις έγκριτοι νομικοί καθώς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχουν δημόσια καταγγείλει.
Απορήσαμε με τις δηλώσεις αυτές ενός πνευματικού ηγέτη, ο οποίος γνωρίζει πως η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στην αρχαιοελληνική γλώσσα, η οποία χρησιμοποιείται κατά την Θεία Λειτουργία και πως το όλο οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεμελιώθηκε στις Αρχές και τις Αξίες του Ελληνικού πολιτισμού και των προγόνων μας (Συνθήκη Μάαστριχτ, 1992).
Η παγκόσμια κοινωνία υποκλίνεται με σεβασμό στην ιστορία και την καταγωγή μας και εμείς ως απόγονοι αυτών, τους τιμούμε για το έργο που προσέφεραν στην παγκόσμια κοινωνία και την ανθρωπότητα και δεν νομίζουμε να διαφωνούμε στα πιο πάνω.

Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις παγκοσμίως βασίζονται ιδεολογικά στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και όχι στις δογματικές και θρησκευτικές ιδεοληψίες.
Άλλωστε η πίστη είναι δικαίωμα του καθενός, ενώ η γνώση υποχρέωση όλων.
Γι’ αυτό, ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» διακηρύττει επίσημα και μέσω των προγραμματικών δηλώσεων του, πως λειτουργεί χωρίς κόμμα-δόγμα-χρώμα, προτείνοντας και προφέροντας αδιαμφισβήτητα οικονομικά εργαλεία-περιουσίες, για την οριστική αποπληρωμή όλων των βεβαιωμένων και εκκαθαρισμένων χρεών του κάθε πολίτη, είτε είναι Χριστιανός είτε Μουσουλμάνος είτε ασπάζεται κάποια από τις επίσημες θρησκείες που δρουν στην Ελληνική επικράτεια…

Αναρωτιόμαστε αν είναι τομέας της εκκλησίας τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει το κράτος μας, αλλά και ο κάθε πολίτης, και αν έχει την επιστημονική κατάρτιση για να γνωμοδοτήσει επί χρηματοοικονομικών εργαλείων του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Επίσης έκπληξη προκαλεί η χρονική στιγμή που διάλεξε ο Μητροπολίτης μας να συμβουλεύσει το ποίμνιό του, την ώρα που οι Ξανθιώτες μη μπορώντας να ανταποκριθούν στις αβάστακτες υποχρεώσεις τους, θα χάσουν στο προσεχές διάστημα τις περιουσίες τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και οι αυτοκτονίες, η ξενιτιά, η εξαθλίωση και ο φόβος θα στεριώσουν στα περισσότερα νοικοκυριά του ποιμνίου του. Δικαίως επίσης, απορούμε, γιατί δεν τοποθετήθηκε δημόσια με την ίδια ευαισθησία και ζέση κατά των άθεων κυβερνώντων -κατά δήλωσή τους- που αναπόδεικτα χρέωσαν τον Ελληνικό λαό και εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία για 99 ολόκληρα χρόνια. Αυτό το γεγονός δεν αφορούσε το ποίμνιό του; Δεν ανησύχησε η Ιερά Σύνοδος για το Χριστεπώνυμο ποίμνιό της που υποφέρει;

Αν στο μη αποδεδειγμένο χρέος σιώπησε, γιατί στις αποδεδειγμένες περιουσίες τοποθετείται υπέρ των δανειστών και των τραπεζών και απομακρύνει τους πιστούς του από την μοναδική νόμιμη και εφικτή λύση της οικονομική τους απελευθέρωσης;

Θα περιμέναμε από τον Μητροπολίτη μας να συνδράμει, σύμφωνα με την ισχύ που κατέχει ως πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και πνευματικού ηγέτη, στην τελική έκβαση του θέματος και να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές και εισαγγελείς, να μεταβεί άμεσα ο κος Αρτέμης Σώρρας με όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα στην Τράπεζα της Ελλάδος ώστε εκεί δημόσια και με πλήρη διαφάνεια να αποδειχθεί η αλήθεια στον Ελληνικό λαό, γρήγορα και αποτελεσματικά και χωρίς να χρονοτριβούμε με «στημένες» μηνυτήριες αναφορές, ροκανίζοντας τον χρόνο ως τις εκλογές.
Δεν είναι δόκιμο, κατά την κρίση μας, ο Μητροπολίτης μας να δικάζει δικαστικές αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αναφερόμαστε στην απόφαση 67650/13 του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που δικαιώνει τον κ Αρτέμη Σώρρα και επικυρώνει την γνησιότητα των 600 δις $ Αμερικής που από το 2012 είναι κατατεθειμένα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και τελικοί δικαιούχοι είναι όλοι οι ‘Έλληνες, καθώς και τις αποφάσεις 48 Παγκόσμιων Ελεγκτικών Φορέων, όπως της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών ( BIS – Bank of International Settlements), της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Federal Reserve και εποπτεύονται από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών μελών, της Ανώτατης Επιτροπής των 300, της Alpha Omega Station, του ITC, του ΟΗΕ, του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χάγης, του Ανώτατου Διεθνούς ποινικού δικαστηρίου, της CIA, της INTERPOL, του Βατικανού και όλων των υπεύθυνων αξιωματούχων του έθνους κάθε χρόνο, καθώς και των λειτουργών των κρατών-μελών του, όπου επικυρώνουν την κληρονομική εθνική μας περιουσία και κατ’ επέκταση το δεύτερο ποσό των 2 τρις 300 δις ευρώ.

Η εκκλησία, που κοινωνεί το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης σε όλον τον κόσμο, μας φέρνει στη μνήμη μεσαιωνικές συμπεριφορές, διαχωρίζει τον Ελληνικό λαό και στρέφει Έλληνες εναντίον Ελλήνων.

Αν πράγματι ο Μητροπολίτης μας θεωρεί πως το ποίμνιό του τρώει κουτόχορτο και παραπλανήθηκε, λυπούμαστε γιατί προσβάλλει την νοημοσύνη των συμπολιτών του.
Θεωρούμε βεβαίως πως οι άστοχες αυτές δηλώσεις του είναι προϊόν παραπληροφόρησης που είχε ο ίδιος, από τα «κέντρα» εκείνα που επιθυμούν και επιδιώκουν την εθνική μας γενοκτονία και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε πως συντάσσεται με αυτά….

Η δημόσια ανάκληση των λεγομένων του, θα συνέβαλε στην ΕΝΟΤΗΤΑ των Ελλήνων ενάντια στον κοινό εχθρό, γεγονός που είναι στις μέρες μας εθνική επιτακτική ανάγκη.

Η « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» καλεί όλους τους Έλληνες σε μια τεράστια πλατφόρμα ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, διότι αποδεδειγμένα ιστορικά, μόνο με την Ένωση των δυνάμεών μας, των ιδιοτήτων και των ικανοτήτων μας, μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα, τη ζωή, την ασφάλεια και τη δημιουργία στην πατρίδα μας.
Εκ του γραφείου Τύπου
Όλων των τοπικών οργανισμών
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ»
 
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters