Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή!!!!! Εγκυρη Πληροφορία που αφορά όλους τους Συνέλληνες!!!

Φωτογραφία της Ελένη Κίτσου. 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ /ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

(Ν. 3691/2008), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, Δ.Ο.Υ ΚΛΠ)ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Η/ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ἀΝΩ ΝΟΜΟΥ), ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η/ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΑ 208 ΚΑΙ 386 ΖΠ.Κ.).


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.



Γ.Γ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
Γεωργία Βαγενά
ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! 
ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters