Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΤΟ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ONALERT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Ήταν ο πρωταγωνιστής της διερεύνησης για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια. Απρόσιτος μεν αλλά γνωστός στους παλαιούς δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ. Το πόρισμά του παραμένει μέχρι σήμερα άκρως απόρρητο στο ΓΕΝ .
Γι΄ αυτό ίσως κι όταν κάποιος τον ρωτάει οτιδήποτε για την τραγωδία των Ιμίων εκείνος τον παραπέμπει …στο πόρισμα! Τώρα ο ναύαρχος που ήταν πάντα πολιτικοποιημένος μοιάζει έτοιμος να δοκιμαστεί και στην πολιτική.

Ο Νίκος Κωστάκης “ελικοπτεράς” του ΠΝ με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, είναι πιθανό να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές. Το όνομά του έχει προταθεί από τα τοπικά όργανα του κόμματος των νοτίων προαστίων όπου και κατοικεί.

Ο Νίκος Κωστάκης ως αξιωματικός τουλάχιστον είχε ικανότητες μεγάλες και όχι μόνο στον αέρα με τα ελικόπτερα. Εμείς οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ τον γνωρίσαμε την δύσκολη εποχή των Ιμίων. Τότε που σε μια νύχτα τοποθετήθηκε επικεφαλής της επιτροπής διερεύνησης για την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια.

Μας …εξουθένωσε χωρίς να μπορέσουμε να μάθουμε τίποτα πέρα απ΄ αυτά που ανακοινώθηκαν στην “μικρη αίθουσα ΚΥΣΕΑ” του ΥΠΕΘΑ, ένα κρύο πρωϊνό ,λίγες εβδομάδες μετά από την τραγωδία. Γνωρίζουμε ότι ξέρει πολλά περισσότερα απ΄ όσα είπε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποφασίσει αν όχι να τα πει, πάντως να τα γράψει.

onalert.gr
stoxos.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/01/blog-post_276.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters