Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η «ΚΟΥΤΣΗ ΧΗΝΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΑΜΠ – Ο Ερντογάν ζητάει πράσινο φως για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το τσουνάμι που δημιουργήθηκε από το σεισμό μεγατόνων της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ δεν έχει τελειωμό. Σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Οι παρενέργειες στο Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα, που τόσες δεκαετίες έστηνε η ΝΤΠ είναι συνεχείς και καταλυτικές. Όσοι στρατεύθηκαν στο άρμα της Χίλαρι Κλίντον, εκπροσώπου της Παγκοσμιοποίησης του Πλανήτη, έχουν χάσει το μέτρο και συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη φιδοφωλιά τους με δηλητήριο παρ΄ ότι η εκλογή του Τραμπ είναι αδιαπραγμάτευτη και τετελεσμένη. Εξακολουθεί το “πορνομάγαζο του Χόλυγουντ” να ξεσαλώνει κατά του νέου Προέδρου του. Γιατί θίγονται τα συμφέροντά του, επειδή ο Τραμπ πρεσβεύει άλλη πολιτική για τις ΗΠΑ.

Θίγεται όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο των ΗΠΑ, που εκπροσωπείται από τους υπαλλήλους – πειθήνια όργανα του Σόρος, του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ. Των βρικολάκων που ρουφούν το αίμα των πολιτών του Κόσμου.
Δεν μπορούν να συνέλθουν. Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Θεωρούν πως ζουν ένα όνειρο!!

Ο Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα.

Μέσα σ’ αυτό το εφιαλτικό όνειρο ζούσε και ζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος θεωρώντας σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, κάλεσε πριν από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, τον Ομπάμα να επισκεφθεί την Αθήνα. Από τη στιγμή που η ατζέντα του Μπάρακ Ομπάμα δεν θα διέφερε από την ατζέντα της Χίλαρι Κλίντον. Η οποία προέβλεπε – όπως είχαμε γράψει – την διχοτόμηση του Αιγαίου μας και την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε πρώτη φάση. Θα ακολουθούσε η ανεξαρτητοποίηση της Θράκης και η de jure αναγνώριση του ονόματος της Μακεδονίας για τους ξυπόλητους βόρειους γείτονές μας.
Όμως το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών τους πάγωσε και η φιέστα έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει. Η “κουτσή χήνα” των ΗΠΑ – έτσι λέγεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που απέρχεται του Λευκού Οίκου – έρχεται πλέον με άλλη ατζέντα. Αυτή που διαμορφώθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν στο Λευκό Οίκο ο απερχόμενος Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Μια άλλη ατζέντα που θα φανεί τις επόμενες ημέρες πως θα διατυπωθεί. Θα ακολουθήσει ο Μπάρακ Ομπάμα τις εντολές του Ντόναλντ Τραμπ ή θα θελήσει να πυροδοτήσει την βραδυφλεγή βόμβα που θα κουβαλούσε με την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον;
Γιατί, οι πληροφορίες μας και από το άλλο στρατόπεδο κάνουν λόγο, πως ο Μπάρακ Ομπάμα θα πιέσει δυνατά την ελληνική κυβέρνηση για την “επίλυση” του Κυπριακού, αλλά και για παρενέργειες στο ζήτημα του Αιγαίου.
Το ερώτημα στον Τσίπρα θα είναι: Αποφάσισε με ποιους είσαι”!!!
Είθε ο μεγαλοδύναμος Θεός – τον οποίο δεν πιστεύουν – να τους φωτίσει και να τους νουθετήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δηλαδή, αυτή την ύστατη στιγμή να αντιληφθεί ο Μπάρακ Ομπάμα ότι είναι ένας ταχυδρόμος – εντολοδότης του Ντόναλντ Τραμπ και όχι των Σόρος, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.

Τρεκλίζει το σατανικό ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Είναι γνωστό ότι μετά την Αθήνα ο Μπάρακ Ομπάμα θα μεταβεί στο Βερολίνο για να συναντηθεί με την Άγκελα Μέρκελ. Όπου πιθανόν θα μεταβούν και οι Φρανσουά Ολάντ και Ματέο Ρέντζι. Εκεί θα υλοποιούσαν ως Ευρωπαϊκή Ένωση τα πεπραγμένα της Αθήνας. Θα πρέπει ωστόσο και αυτοί να γνωρίζουν ότι η πολιτική τους, δηλαδή εκείνη που προέβλεπε αλλαγές συνόρων και κρατών, δεν υφίσταται πλέον.
Θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι το σατανικό τους ιερατείο με έδρα το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, έχει γυάλινα πόδια.
Το μήνυμα, τους το έστειλε ήδη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την ιταλική Μαφία. Φάκελο που έχει στα ερμάριά του το FBI: “O Γιουνκέρ ως Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, είχε μετατρέψει το Δουκάτο σε παράδεισο φοροδιαφυγής, ένα είδος νησιών Καϋμάν στην καρδιά της Ευρώπης…”.
Το ίδιο σκληρό ήταν και το μήνυμα Τραμπ προς τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και νυν Επίτροπο της ΕΕ περί των Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος “τόλμησε” να μιλήσει για προσπάθεια φοροδιαφυγής του Ντόναλντ Τραμπ και πιθανή δίωξή του. Δηλαδή, έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον τόπο, όλο!!

Ο Ερντογάν ζητάει πράσινο φως για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Σας είχαμε επίσης ενημερώσει πολλές φορές, πως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχειρούσε να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο της πολιτικής του με ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος που ευνοούσε και την πολιτική Ομπάμα και Κλίντον στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό υποδήλωναν και οι τελευταίες υπερπτήσεις τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών επάνω από τη νήσο Παναγιά των Οινουσσών (σημείο επιλογής του θερμού επεισοδίου) με κυρίαρχη υπερπτήση την προ ημερών κάθοδο τουρκικού αεροσκάφους στα περί τα 300 μέτρα από το νησί της Παναγιάς.
Ωστόσο, οι νεώτερες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Τούρκος Σουλτάνος, επειδή οι Αμερικανοί δεν του επιτρέπουν να μπει στη Μοσούλη και το Χαλέπι – αφού την υπεροπλία στην περιοχή την έχουν οι Ρώσοι και φοβούμενες οι ΗΠΑ μεγαλύτερη ανάφλεξη που δεν θα είναι προς όφελός τους – πιέζει τις ΗΠΑ και ζητάει το “πράσινο φως” για ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. “Πράσινο φως” που προς το παρόν δεν του δίνεται…

Όταν μας επιβεβαιώνει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι χιλιάδες λαθραίοι που έφυγαν από τον καταυλισμό της Ειδομένης, έχουν “φωλιάσει” στα ορεινά συγκροτήματα της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου; Τους οποίους εντοπίζουν αστυνομικοί περίπολοι, από τη στιγμή που στις εκεί αστυνομικές διευθύνσεις έχει σημάνει γενικός συναγερμός!!
Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι στα νησιά μας περνούν με πλαστά συριακά διαβατήρια “πρόσφυγες – μετανάστες” και ουδείς γνωρίζει εάν σε αυτούς υπάρχουν τζιχαντιστές; Από τη στιγμή που προσωπικά το θεωρούσα και το θεωρώ δεδομένο και γι΄ αυτό ανέφερα στα κείμενά μου ότι δημιουργούνται θύλακες τζιχαντιστών, προκειμένου να “χρησιμεύσουν” όταν φθάσει η κατάλληλη ώρα δράσης τους. Από εκείνους που σχεδιάζουν τη δημιουργία μιας ανωμαλίας στην Πατρίδα μας.
Και η επιβεβαίωση έρχεται – και σε αυτό το θέμα – από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προχθές σε συνέντευξή του. Ο οποίος είπε συγκεκριμένα: “μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό”.
Δεν νομίζετε, ότι είναι η απόλυτη επιβεβαίωση;

Όσο η δημοσιογραφική καφρίλα – σκατίλα* χτυπάει ακόμη τον Τραμπ, τότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Παρακολουθώντας την καθημερινή επικαιρότητα από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας διαπιστώνουμε, ότι όλοι εξακολουθούν και κινούνται στο ίδιο προεκλογικό μότο για την Προεδρεία στις ΗΠΑ. Θεωρώντας, ότι δεν άλλαξε κάτι. Σε μια καθημερινή διαστρέβλωση της Είδησης. Αλλά, σήμερα δεν θα πω τίποτε άλλο για την δημοσιογραφική καφρίλα της Πατρίδος μας, παρά μόνο τούτο. Η μυρωδιά των κοπράνων τους, βγήκε στους δρόμους και ο λαός μας τους έχει πάρει χαμπάρι. Γιατί, εάν δεν υπήρχαν αυτοί, τότε η ΝΤΠ δεν θα υλοποιούσε ποτέ τα σχέδιά της…
(* Η απωθητική μυρωδιά των κοπράνων)

Λόγω της μεγάλης απήχησης των όσων γράφουμε – που αποτελούν αποκλειστικές ειδήσεις – σε πλήθος ηλεκτρονικών σελίδων στο ελεύθερο διαδίκτυο με την ανάλογη αναπαραγωγή στα social media, αλλά και από τον μεγάλο αριθμό e-mail που δεχόμαστε από φίλους και γνωστούς, εμείς θα συνεχίσουμε να σας γνωστοποιούμε την πραγματική και αψεγάδιαστη είδηση χωρίς καρυκεύματα ή περικοπές.
Και είναι γνωστό ότι η πληροφόρησή μας είναι έγκυρη και έγκαιρη. Γιατί δεν είμαι μόνος. Εκτός από την “Ομάδα” της “Ελλήνων Πολιτείας”, υπάρχει αστείρευτη πηγή πληροφορίας από πολλούς Έλληνες Πατριώτες που βρίσκονται σε υψηλότατους θώκους της Πολιτείας ή βρίσκονταν κατά το παρελθόν, αλλά εξακολουθούν και έχουν την “ουσιαστική και πραγματική είδηση”. Είναι όλοι εκείνοι που αγαπούν την Πατρίδα και γι΄ αυτό τους ευχαριστούμε.
Παρά ταύτα, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να μας αντιγράψουν και αναπαράγουν τις ειδήσεις μας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Θα τους απαντήσω, πως δεν είναι καθόλου πρέπουσα και κομψή η “κλεψιά” της είδησης. Από την άλλη όμως δεν πειράζει, γιατί ενημερώνονται περισσότεροι πολίτες μας από αυτή την αναπαραγωγή.

Επανέρχομαι…


https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters