Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ……Το ΕΠΙΣΗΜΟ Καταστατικό των δεκαπέντε (15) σελίδων του ‘’ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ’’ (ΚΚΕ) η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πως το ΚΚΕ ήταν ξενοκίνητο και κινούνταν πάντα συνωμοτικά και με δόλιους σκοπούς!


…..ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ……Το ΕΠΙΣΗΜΟ Καταστατικό των δεκαπέντε (15) σελίδων του ‘’ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ’’ (ΚΚΕ) όπως εγκρίθηκε το 1935 από το 6ο συνέδριο του ΚΚΕ, και το οποίο εκδόθηκε το 1944 μετά την επιστροφή του Γεν. Γραμματέα του Ν. Ζαχαριάδη από την Γερμανία όπου ήταν έγκλειστος στις εκεί φυλακές. Το εν λόγω καταστατικό το οποίο το παραθέτω ολόκληρο προς μελέτη από όλους, είναι και η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πως το ΚΚΕ ήταν ξενοκίνητο και κινούνταν πάντα συνωμοτικά και με δόλιους σκοπούς, και με ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποστολή την κατάληψη της εξουσίας δια των όπλων και την εξάπλωση του μπολσεβικισμού στην Ελλάδα. 

Επίσης να επισημανθεί πως το εν λόγω καταστατικό μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του ΚΚΕ το οποίο και αγόραζαν έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων δραχμών (λόγω πληθωρισμού της δραχμής) προς οικονομική ενίσχυση και του κόμματος, το δε φυλλάδιο προκειμένου να μην κυκλοφορήσει εκτός του ΚΚΕ εκδίδονταν από το τυπογραφείο του κόμματος ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ’’, ενώ τα φύλλα ήταν συρραμμένα πρόχειρα δια χειρός με απλή χοντρή κλωστή (δωρεά από το προσωπικό αρχείο του Σχη ε.α. της ‘’Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής’’ Νικόλαου Σόλα το οποίο είχε κατασχεθεί από την σύλληψη μελών του ΚΚΕ για παράνομη δράση)

http://www.ellinikiperpatisia.gr/2016/10/15_16.html?m=1

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters